SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

oktay1010

Üye
nasıl yükleniyor acaba bu ben karta atıyorum tıklıyorum hata veriyor söyle bir hata ..spb software.spb mobile shell.v3.5.0.s60v5.symbia nos9.4.unsigned.*******-kfpda"ile ilişkilendirilen bir uygulama yok önce uygulamayı calıştırın . işde ne yüklersem bu hatayı veriyor lütfen yardım

Ersin_2634

Üye
tşkkrrrrrrrrrrrlr

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
sabitte yeni sürüm var onu yükleyin

AlpReis

AlpReis

Üye
yahu telefona yüklenecek en süper program. sertifikaladım ve yükledim, süper bişey, alttakini indirip sertifikaladım, on numara. telefonu başka bişey yapıyor:)

mir70tr

Üye
tesekkurler

master_s

master_s

Üye
telefonumda kullanıyorum mükemmlel bir program. Herşeyi istediğiniz gibi uyarlayabiliyorsunuz. Telefonu tamamen değiştiriyor ve zevk veriyor. Ev teması vb. görsellik aramaya son. Kullanmaya başlamayan arkadaşlara öneriyorum hiç pişman olmayacaklar...

--------------- Ekleme ---------------

Acaba V50 modifiye firmware yapan arkadaşlar bu prgramı direk modifiye ekleyemezlermi bizde format atsakta direk yüklenmiş olsa. inanın orjinal kullanımından 10 kat iyi ve kullanışlı.

Εthnic

Εthnic

Üye
iyi gunlerde kullanin arkadaslar...

By at 2010-06-06

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
telefonumda kullanıyorum mükemmlel bir program. Herşeyi istediğiniz gibi uyarlayabiliyorsunuz. Telefonu tamamen değiştiriyor ve zevk veriyor. Ev teması vb. görsellik aramaya son. Kullanmaya başlamayan arkadaşlara öneriyorum hiç pişman olmayacaklar...

Acaba V50 modifiye firmware yapan arkadaşlar bu prgramı direk modifiye ekleyemezlermi bizde format atsakta direk yüklenmiş olsa. inanın orjinal kullanımından 10 kat iyi ve kullanışlı.

eklenir ama programın boyutu büyük biraz hatta gerçek menüyü devre dışı bırakacak bir patch olsa arka planda çalışmayan çok güzel çalışmalar yapılır nokia yazısı yazarken açılır pro tel açıldığında direk proyu görürsün yapılmayacak bir şey değil aslında

okan_582

Üye
slm kardeş bende 5800 v50 tam hacklı ve ben bu programın imzasız olanı yanı 7.40 olanı yükledim ve aynı cevabı aldım 15 gün ok

rsm39

rsm39

Üye
cok guzel bir program ben sorunsuz kullaniyorum
htc black paylasimdami ?

naksi

Üye
arkadaslar hepinize tesekkurler.gercekden mukemmmelll.n97 ye kurmustum.****** istiyordu.sonra uzerine linktekini kurdum artik ****** e ihtiyacim kalmadi.beni 29 eur.dan kurtardinizzz...tesekkurleerrr

Εthnic

Εthnic

Üye
gule gule kullan...

master_s

master_s

Üye
Vallaha yapabilsem yaparım bence buna değer bir program.

emirkan25

emirkan25

Üye
eline saglık kardeş

colnago061

Üye
mehabalar, i8910 telefonumu dün aldım.telefonla yapılan işlere biraz yabancı olduğum için kusura bakmayın.bişii sormak istiyorum.Bu bahsettiğiniz programı bilgisayardan indirip telefona atmak yeterli oluyormu.yani ekstra bişiler yapmak gerekiyormu.kod gibi,***** gibi,bide telefonda hangi dosyaya atmak gerekiyor.Yardımcı olursanız bende aranıza katılmak istiyorum

sey_tan

sey_tan

Üye
herkes yaptı bir benim telefonda olmuyor delirecem ya .. ben bu programı kullanıyordum .. tescille yazısı çıkınca kaldırmıştım şimdi tekrar yüklüyorum yine tescille yazısı çıkıyor ... 1. sayfada verdigin link de ki dosya sis onu da yüklemiyor ... verilen kodu da kabul etmiyor ... spb şifre kırıcı yükledim cıkkk o da yemedi :( yok yok olmuyor :((

arkadaşlar yaptım nihayet şaka gibi ararken şu kodu buldum ve tescillendi ... 5D5G3473M852 umarım işinize yarar

Εthnic

Εthnic

Üye
herkes yaptı bir benim telefonda olmuyor delirecem ya .. ben bu programı kullanıyordum .. tescille yazısı çıkınca kaldırmıştım şimdi tekrar yüklüyorum yine tescille yazısı çıkıyor ... 1. sayfada verdigin link de ki dosya sis onu da yüklemiyor ... verilen kodu da kabul etmiyor ... spb şifre kırıcı yükledim cıkkk o da yemedi :( yok yok olmuyor :((

ilk sayfada verilmis olan c.r.a.c.k li surumu (iki dosya var.. alttaki...) sertifikalandirip yukledigin halde tescille diyorsa tek yol telefona format atmak... forumda nasil format atildigina iliskin konular var...

arkadaşlar yaptım nihayet şaka gibi ararken şu kodu buldum ve tescillendi ... 5D5G3473M852 umarım işinize yarar

hadi yapmissin bakalim.... hayirli olsun...

sey_tan

sey_tan

Üye
ilk sayfada verilmis olan c.r.a.c.k li surumu (iki dosya var.. alttaki...) sertifikalandirip yukledigin halde tescille diyorsa tek yol telefona format atmak... forumda nasil format atildigina iliskin konular var...

hadi yapmissin bakalim.... hayirli olsun...

hiç sorma walla sabahtan şu saate kadar ugraştım :( ama degdi :):):):) birde şu ekran ayarlarını yaptımmı tamam sanırım o saat hava durumunu çözmeye çalşıyorum hadi bakalım :):allalla:

lucifer_666tr

Üye
wallahi bende şimdi yükledim deneme versiyonunu baktım güzel şu anda da opda dan sertifika olayına girdim. bakalım neler olacak. yalnız şöyle birşeyler seziyorum sayfada sorunu olanlara fazla yardım edilmiyor gibi sadece övgü toplanıyor gibi geldi bana. yanılıyor olabilirim . herkese teşekkür ettim

Üst Alt