SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

surfacexxx

Üye
Merhaba SPB Moble Shell Çalıştırılamıyor uyarısı almaya başladım bende, ve hiç bir şekilde açılmadı bir daha. Sanırm eiınde sonunda herkesın basına gelecek bu. Lutfen bu konuyu arastıralım arkadaslar. Bu programı kullanamamk cok kotu bır sey. Ozellıkle benım gıbı alısanlara. Porgramı bırkac kez kaldırıp kurdum. her surumunu. deneme surumu dahıl ama yınede acılmadı. Yardım edebılecek varsa beklıyorum

madalimert

madalimert

Üye
Teşekkürler...

eamix

Üye
Simbian os için en önde gelen her uygulamadan daha iyi bu uygulama için saol dostum mükemmel lanet olası simbian şimdi birşeye benzede çokta hızlı calışıyor. Firmayıda tebrike ediyorum program için satın alıcam bu programı.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bu programdan nasıl çıkılıyor bilgisi olan varmı?

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaslar bu aralar islerim cok yogun oldugu icin sorularinizi cevaplandiramiyorum kusura bakmayin...hepinize iyi kullanimlar...

enesibrahim

Üye
arkadaşlar su tescil numarasını nasıl yapıyoruz bu konuda epey deneyimsizimmm bildirilir program calısıyor ama sınırlı deneme süreli

enesibrahim

Üye
telefonum 5800 v3.05. 295 i yukledim deneme süreli nasıl bnu yaaaapabiliyoruzzz

mnemosynee

Üye
arkadaslar ben ındırdımde yukleyemıyorum sertıfıka hatası dıyor 5800 telefonum sorunn nedır..??

muzo4231

Üye
****** numarayı halleden war mı arkadaşlar

fenixxx

Üye
Arkadaşlar prog indirdim ve kurdum gerçekten acaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiipp birşey bu emeği geçen herkese çok teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
numarayı halleden war mı arkadaşlar

bu uygulamanin tescilli surumunu yuklemek icin ya telefonunun hackli olmasi lazim yada sertifika alip programi sertifikalandirip oyle yuklemen lazim.. numarayla falan olmuyur.. konuda iki dosya mevcut.. ikincisi kirilmis versiyonu yani tescilli olani...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar prog indirdim ve kurdum gerçekten acaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiipp birşey bu emeği geçen herkese çok teşekkürler

iyi gunlerde kullan...

c.sinan

Üye
****** bulundumu...?:vur

mmanyak

mmanyak

Üye
bu uygulamanin tescilli surumunu yuklemek icin ya telefonunun hackli olmasi lazim yada sertifika alip programi sertifikalandirip oyle yuklemen lazim.. numarayla falan olmuyur.. konuda iki dosya mevcut.. ikincisi kirilmis versiyonu yani tescilli olani...

iyi gunlerde kullan...

ben ikinciyi indirdim ama
hala bazen araçlar menüsünde "tescille" diye bi ikon geliyor...

edit: ama her zaman "15 gün kaldı" yazıyor.
reset atıyo yani başarılı ;)

somurtuhhk_

Üye
teşkürler

WhiteCehre

Üye
teşekkürler..Trial versiyonu kullanmaya başladım.5800 a çok yakıştı iyiki paylaşmıssın..İnş. signed sürümüde cıkar telefonu hacklemeye gerek kalmaz..

y_k2007

y_k2007

Üye
Allah razı olsun bu programı bulandan ve paylaşandan.:sarıl::op: bi arkadaşımda görmüştüm pek ilgimi çekmemişti telefonuda yeni aldığım içinde orjinallini bozmak istememiştim ama dün trialini yükledim baya hoşuma gitti gecede burdaki yorumları okudum ve sertifika aldım şimdi oldu program tam istediğim gibi herkese tavsiye ederim. herzamanki gibi büyüksün maxicep:oke:

mudev

Üye
arkadaslar buyrun seria kod....8C5G-J735-DQCU

Üst Alt