SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.295 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Jusca

Üye
arkadaşlar telefonu bu duruma nasıl getiricez ben yapamadım ama sitesinde böyle olduğunun resmi falan var nasıl yapılıyor bilen varsa söylesin lütfen

FOXT61

Üye
arkadaşlar telefonu bu duruma nasıl getiricez ben yapamadım ama sitesinde böyle olduğunun resmi falan var nasıl yapılıyor bilen varsa söylesin lütfen

symbıanda yok bu özellik ..sadece windows mobılde var ayrıca wındows spb de saatıda bı cok skın degıstırılıyor bakalım bende htc ana ekran saatını beklemedeyım cıkarca gömecem spb ye hemen ...

Εthnic

Εthnic

Üye
symbıanda yok bu özellik ..sadece windows mobılde var ayrıca wındows spb de saatıda bı cok skın degıstırılıyor bakalım bende htc ana ekran saatını beklemedeyım cıkarca gömecem spb ye hemen ...

symbianda var.. samsung i8910 youtub ta videolari var..resimde gosterildigi gibi ama 5800 da oyle degi.. veya bu ozellik mobile shell 5.0 surumuyle gelecek... bu arada mobile shelde htc stil saat kullanmanin yolu var.. kendimde kullaniyorum ama konu acmaya eriniyorum..

--------------- Ekleme ---------------

FOXT61

Üye
symbianda var.. samsung i8910 youtub ta videolari var..resimde gosterildigi gibi ama 5800 da oyle degi.. veya bu ozellik mobile shell 5.0 surumuyle gelecek... bu arada mobile shelde htc stil saat kullanmanin yolu var.. kendimde kullaniyorum ama konu acmaya eriniyorum..

dostum htc saat olayını acele anlat beklemedeyım ...

Progressivity

Progressivity

Üye
keşke ram kullanımını biraz daha düşürebilselermiş, belki mümkün değildir bilemiyorum ama çok fazla ram kullanıyo ztn bizim telefonlarımızın yeterince ram sıkıntısı war olmadı hariçten 1gb ram alıcam pc ye alır gibi :D

ozanazy

ozanazy

Üye
Arkadaşlar o resimlerde görünenin aynısı 5800'a oluyo denemeden yorum yapmayın. Gayet hızlı şarjı falan aşırı yemiyo. Aynı anda kamera falan açınca kasma falan da olmuyo. Kesinlikle öneririm gören herkesi hayran bırakıyorum telefona.

FOXT61

Üye
ya arkadaslar oluyorsa aydınlatın bız bulamadık sız soyleyın yapalım ortaya laf atma degıl sole nasıl yapılır dogrudur oluyorsa super olur ama sole oluyo bu ozellıkte var deyıp gıtmeyın ...

ceycey1970

Üye
Arkadaşlar o resimlerde görünenin aynısı 5800'a oluyo denemeden yorum yapmayın. Gayet hızlı şarjı falan aşırı yemiyo. Aynı anda kamera falan açınca kasma falan da olmuyo. Kesinlikle öneririm gören herkesi hayran bırakıyorum telefona.

nasıl oluyor bir anlatsanda biz de yapsak

Revengeful

Emekli Yönetici
:good:

memoli79

memoli79

Üye
arkadaşlar çok fazla eleştirmeyi yersiz buluyorum arkadaş çok güzel bir program bulmuş ve paylaşmış ben bu tür bişey arıyordum ve hoşuma gitti. Telefonu uyumlu olan kurar hoşuna giden kullanır hoşuna gitmeyen kaldırır herkesin bakış açısı farklı olabilir. Eğer burada ortak amaç paylaşımsa kuşkusuz teşekkürde bir borçtur. Bu proogramı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim emeğine sağlık.

Programla ilgili biraz açıklama ve birkaç resim ekliyorum arkadaşlara yardımcı olur inşallah

Cool widgets Ana ekran özelleştirmek için
Editlenip Bazı Hatalar Giderilmiş Widget Destegi Düzenlenmiş
Ve De Programı Kapatma Sorunu Giderilmiş Bu En Önemli Özelliği
Programı Kapatma İçin shell Uygulamasından Menuye Girin Ve Show Today Yapın Bu Kadar

* Fotoğraf rehber
* Resim çerçevesi

* Medya oynatıcı
* Hava
* Internet arama
* Facebook ve Twitter durum
* Kablosuz anahtarları
* Telefon profili
* Randevular ve görevler
* ... ve diğerleri
Facebook entegrasyonu ile * Parmak dostu rehber
o Widget tabanlı fotoğraf rehber
o Facebook entegrasyonu
o Resimli arama günlüğü
o Akıllı kişi arama
o 3D favori kişileri atlıkarınca
o Ringtone yönetimi
o Kategori filtre
Tüm smartphone özellikleri * Hızlı erişim
o Sabit kısayollar
o 3D e-posta ve SMS görüntüleyici
o Son zamanlarda programları
o Parmak dostu görev yöneticisi
o 3x3 telefon tarzı menü
* SPB Mobile Shell entegre araçları ile geliyor
o Hava tahminleri
o anki hava durumu
o Ajanda görünümü
o Dünya zamanı
o Kablosuz anahtarları
o Profilleri
o Internet arama
o Facebook ve Twitter durum
Tercihlerinizi ile * Özelleştirme cihazınızı
özel efektlerle o 3D atlıkarınca
o widgets kullanarak kendi Ana ekran olun
o Adaptive skin
o Değişim arka plan
o menünüzü özelleştirin
o Değişim widget skins
o seç Professional veya Lifestyle Ana ekran

Daha fazla bilgi için: SPB Mobile Shell

EDIT

* App kapatmak için "doğru Popup Menüdeki Today Show gidin.
* Dialer: yeşil düğmeye!
* Added Yol Mod (nereye yüklemek istediğiniz seçin) sağlar

Alıntıdır.

Εthnic

Εthnic

Üye
dostum htc saat olayını acele anlat beklemedeyım ...

verdigim linkteki SPBShell.rar dosyasini indir.. rar doosyasinin icindeki SPBShell kasorunu icindekilerle beraber [E/data/others ve C/data/others klasorlerine kopyala.. daha sonra baslatici/ayarlardan shellden cik deyip programi kapat...daha sonra programi acip ekrandaki saatin boyutunu orta olarak sec hepsi bukadar..bu arada hava iconunuda orta olarak secersen oda ayni htc deki havadurumu gorunumu kazanacak.. son olarak eski gorunumune donmek istersen E/C others klasorlerine attigin SPBShell klasorunu silip programi yeniden baslat...

arkadaşlar çok fazla eleştirmeyi
yersiz buluyorum arkadaş çok güzel
bir program bulmuş ve paylaşmış
ben bu tür bişey arıyordum ve
hoşuma gitti. Telefonu uyumlu olan
kurar hoşuna giden kullanır hoşuna
gitmeyen kaldırır herkesin bakış
açısı farklı olabilir. Eğer burada ortak
amaç paylaşımsa kuşkusuz
teşekkürde bir borçtur. Bu
proogramı paylaşan arkadaşa
teşekkür ederim emeğine sağlık.
Programla ilgili biraz açıklama ve
birkaç resim ekliyorum arkadaşlara
yardımcı olur inşallah

sagol tesekkurler...

coskuncay19

coskuncay19

Üye
böyle bir program olamaz ya gerçekten ellerine kollarınıza sağlık çok teşekkür ederim
hani yanlış anlşamyanı da hep derler ya böle bişi olacak da gelecek die biz de sürekli dediğimiz bişi var bi si....tir git ya :D

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
süper çok sağol

FOXT61

Üye
verdigim linkteki SPBShell.rar dosyasini indir.. rar doosyasinin icindeki SPBShell kasorunu icindekilerle beraber [E/data/others ve C/data/others klasorlerine kopyala.. daha sonra baslatici/ayarlardan shellden cik deyip programi kapat...daha sonra programi acip ekrandaki saatin boyutunu orta olarak sec hepsi bukadar..bu arada hava iconunuda orta olarak secersen oda ayni htc deki havadurumu gorunumu kazanacak.. son olarak eski gorunumune donmek istersen E/C others klasorlerine attigin SPBShell klasorunu silip programi yeniden baslat...

sagol tesekkurler...
ılgınledın sagolasın ama dedıklerının hepsını yaptım degısen hıc bıse yok orta dıyorum gene standart orta saat var :pro:

tamamdır hallettım cok tesekkurler sagolasın :)

Εthnic

Εthnic

Üye
iyi gunlerde kullanin arkadaslar...

Anqer-X

Anqer-X

Üye
arkadaslar remı ucuruyor bende n97 32gb var remı hemen,hemen 15 mb bırden dusuruyor ...baskabır programa rem cok zayıf kalıyor bence bu pronun yenıden ıyı bı ustanın elınde edıtlenmesı lazım ...nokıanın yenı amıral gaemısı ....N8 cıkacak bu pro tam ona gore olur....saygılar:hmmm

mustafa

mustafa

Üye
arkadaslar remı ucuruyor bende n97 32gb var remı hemen,hemen 15 mb bırden dusuruyor ...baskabır programa rem cok zayıf kalıyor bence bu pronun yenıden ıyı bı ustanın elınde edıtlenmesı lazım ...nokıanın yenı amıral gaemısı ....N8 cıkacak bu pro tam ona gore olur....saygılar:hmmm

n97 de zaten bu tarz bir özellik mevcutken neden bu programı kurdun ki dostum :heyo:

FOXT61

Üye

SAYENDE OLDU YA TEKRAR SAGOL

Uploaded with

Εthnic

Εthnic

Üye
SAYENDE OLDU YA TEKRAR SAGOL

Uploaded with

evet cok guzel olmus... gule gule kullan...

Üst Alt