Spb Shell 3D v5.0(son sürüm)%100 çalışıyor denenmiştir...

Sponsorlu Bağlantılar

padisah_58

padisah_58

Üye
turbo bitten vermişsin normal indirmeye tıklıyom 600 sn. sayyor ...

matrax89

matrax89

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif linkler diğer dosya paylaşımı sitelerin problem çıkarması nedeniyle verilememiştir.

yalandunya3535

Üye

altarnatıf değin gene aynı değişen bir şey yok yanı :)

usame83

usame83

Üye
hiç emülatörle kodlarla o program bu program yüklemeden sorunsuz kullanmak istiyorum diyen arkadaşlar benim gibi yapsın uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum,telefonum için ihtiyaç olan prolar neyse indirdim daha başka yeni bi pro indirmeyi düşünmediğim için marketi kullanmıyorum ve arka plan veri akışı bölümündeki tik i kaldırdım..yani veri akışı kapalı..çok istediğim bi pro olursa pc ye internetten indirip hafıza kartına atıyorum..arka plan veri akışı kapalı olduğu için hiçbir sorun yok..internette dolaşmanıza da engel değil bu durum..rahat rahat takılın hava durumunu resimleri güncelleyin hiç sorun olmaz..

matrax89

matrax89

Üye
    Konu Sahibi
hiç emülatörle kodlarla o program bu program yüklemeden sorunsuz kullanmak istiyorum diyen arkadaşlar benim gibi yapsın uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum,telefonum için ihtiyaç olan prolar neyse indirdim daha başka yeni bi pro indirmeyi düşünmediğim için marketi kullanmıyorum ve arka plan veri akışı bölümündeki tik i kaldırdım..yani veri akışı kapalı..çok istediğim bi pro olursa pc ye internetten indirip hafıza kartına atıyorum..parka plan veri akışı kaalı olduğu için hiçbir sorun yok..internette dolaşmanıza da engel değil bu durum..rahat rahat takılın hava durumunu resimleri güncelleyin hiç sorun olmaz..

emülatör programını markete girmek isteyen arkadaşlarda problemsiz çalışması için koydum zaten.Yoksa sizin dediğiniz gibi hiç ugraşmak istemeyen arkadaşlar markete girmeden arka plan veri akışı kapalı biçimde kullanmaları da güzel bir alternatiftir.

sedisedisedi1

Üye
eline sağlık

onlineesln

onlineesln

Üye
Nokia 5230 da Çalısıyormu ?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
:tşk:

darkplaces111

Üye
5800 nasıl oluyor yolsa olmuyor mu program sis degil

servet27027

Üye
rootlu telefonda deneyen varmı luck parterden oluyormu acaba

eda_66

eda_66

Üye
Samsung glaxi gio calisiyor fakat guncelleme yapmiyor.
Telefonu kapatip acinca aktif olmuyor.
<<<<< neden bu kadar ograsıyonuz girin google play e orda yandex sell var aynısının tıpkısı sorunsuz üstelik bedava yükleyin sıkıntısız :)

- - - Eklendi - - -

neden bu kadar cok uğraşıyorsunuz anlamadım girin google playe orda yandex seelll var onu indirin bedava ve sorunsuz :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
<<<<< neden bu kadar ograsıyonuz girin google play e orda yandex sell var aynısının tıpkısı sorunsuz üstelik bedava yükleyin sıkıntısız :)

- - - Eklendi - - -

neden bu kadar cok uğraşıyorsunuz anlamadım girin google playe orda yandex seelll var onu indirin bedava ve sorunsuz :oke:

Evet ama son güncelleme ile Yandex Shell görünümünü bayağı değiştirdi.En son 1.16 sürümü Spb Shell ile birebir aynıydı.

Üst Alt