Spb Shell 3D v5.0(son sürüm)%100 çalışıyor denenmiştir...

Sponsorlu Bağlantılar

matrax89

matrax89

Üye
    Konu Sahibi
Spb Shell 3D v5.0(son sürüm)%100 çalışıyor denenmiştir...
*Şu an bizzat telefonumda kullanıyorum en sevdiğim temalardan biridir oldukça gösterişli...
*Vf945 de bile stabil çalışıyor tavsiyemdir.
*Android v2.1 ve üzeri sistemlerde çalışır.

Not:Kimseden (ç)alıntı yapmadım kendi uploadımdır.
Rarlanmış olup boyutu:7.34 Mb'dır

Önemli Not
:İnternet bağlantısı kurduğunuzda bir süre sonra kopya olduğu anlaşılır ama tekrar yüklenip kullanılabilir.Ben telefondan nete girmediğim için uzun süre sorunsuz kullandım.Bunun için telefondan nete fazla girmeyenler için idealdir...

*Eğer nete bağlanınca da çalışsın deyip programı her zaman bedava kullanmak istiyorsanız:

Uygulamayı internet bağlantınızı keserek kurun. Kurduktan sonra temayı heman açmayın.İlk başta telefonunuza Terminal Emulator (burdan indirebilirsin,
jackpal.androidterm (1.0)maxicep.com.apk‎ ) uygulamasını yükleyip açın. Bu işlem için telefonunuzun daha önce root olmuş olması gerekmekte. Terminal Emulatörde sırasıyla aşağıdaki kodları uygulayın.Sonra da temanın keyfini çıkarın :oke:

HTML-Kodu:
su
HTML-Kodu:
pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService

link:

• Beğen
Tepkiler: DeDeKiSs, mncmnc, bulentcan ve 4 diğerleri

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
birde ekran görüntüsü alsaydın çok güzel konu olurmuş eline sağlık :good:

çetinşahin

çetinşahin

Üye
deneyelim teşekkürler.

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

matrax89

matrax89

Üye
    Konu Sahibi
Deneyen arkadaşların da yorumunu bekliyorum...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Samsung glaxi gio calisiyor fakat guncelleme yapmiyor.
Telefonu kapatip acinca aktif olmuyor.

maximus99

Üye
market hatas ıwerıyormu ?

murat1981pls

Üye
olmuyor arkadsım..telı acıp kapayınca gıdıo..bnde galaxys2 var olmadı..

matrax89

matrax89

Üye
    Konu Sahibi
Samsung glaxi gio calisiyor fakat guncelleme yapmiyor.
Telefonu kapatip acinca aktif olmuyor.

Zaten güncel bir tema ve gayet iyi çalışıyor.Bende şu an bu temayı kullanıyorum ve telefonu kapatıp açtığımda telefonda yüklü olan temaların listesi otomatik çıkıyor ve temayı seçince aktif oluyor.Kullandığınız sistem Android 2.1 in altındaysa onu bilemem.Ben 2.1 kullanmama ragmen stabil çalışır...

----------Eklendi @ 20:42:04 ---------- Yazıldı @ 20:37:30 ----------

market hatas ıwerıyormu ?

Tema değiştirmekle market hatası verir mi bu bir tema değiştirdiğin zaman telefonunun özelliklerinden hiçbiri değişmez...

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
Deneyelm emeğe saygı yinede teşekkürler

matrax89

matrax89

Üye
    Konu Sahibi
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
galaxy s marketten güncellme soryo hayır desende kayboluo yine D: anliyacağın buda fıııııııııııssssssssssssss

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

restless16

restless16

Üye
teşekkürler

xelat

Üye
Arkadaşlar şu ana kadarki işe yarayan tek yöntem spb 3d 1.1.0 ın terminal emülatörle marketle olan bağlantısının kesilmesidir...
Şöyle:

1- Öncelikle spb shell uygulaması telefonunuz da yüklü ise Ayarlar / Uygulamalar / Uygulamaları Yönet / SPB Shell 3D uygulamasına tıklayın...

2- Önbelleği Sil ve Ver Sil seçeneklerine tıkladıktan sonra Uygulamayı kaldırın...

3- Anasayfanızda bulunan DOSYALARIM uygulamasına tıklayın ve ( spbshell_log ) klasörünü silin...

4- Markete girip ( Android Terminal Emulator ) uygulamasını telefonunuza yükleyin...

5- Aşağıdaki linkden spb shell v1.0.3 uygulamasını indirin ve telefonunuza kopyalayın..

6- Buradan sonra dikkatli okuyun lütfen...

7- Telefona kopyaladığınız Spbshell uygulamasını yükleyin AMA açmayın hangi Launcher i kullanıyorsanız onu seçin tekrar...

8- Android Terminal Emulator Uygulamasını açın ve Aşağıdaki kodları yazın

su (Enter)
pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService (Enter)

9- Yukarıdaki kodları yazdıktan sonra bir alt satıra geçip aşağıdaki kodları yazın...

su (Enter)
pm enable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.Home (Enter)

9- Uygulamadan geri tuşu yardımıyla çıkın ve telefonu yeniden başlatıp Ana sayfa varsayılan arak SPB SHELL HOME seçin...

(pm enable ve com aralarında boşluk var)

• Beğen
Tepkiler: ebasalih

benözgürüm

Üye
arkadaşlar üst versiyonları boşa adı altında paylaşım yapmayın sbp sheel launcheri libmobileshell dosyasını patch yapmadan olmaz.
şuan için sadece 1.10 versiyonu patchli çalışmakdadır.

bulentcan

Üye
Teşekkür edeim Sağol

orzala70

orzala70

Üye
dostum güzel paylaşım teşekkürler bende htc hd7 kullanıcısıyım android 2.3.4yüklü bende yükledim. Çok güzel çalışıyor ama bi süre sonra hata vermeye başlıyor teli açıp kapatınca tekrar açılmıyor mesela yeniden kurmak gerekiyor.

matrax89

matrax89

Üye
    Konu Sahibi
İnternete bağlı olduğunuzda ücretli bir yazılım olduğu için bir süre sonra böyle hata verir.Hatasız kullanmak isterseniz konunun sonlarında ki 2 tane Html kodu girdiğinizde TERMINAL EMULATOR programında ((linki: jackpal.androidterm (1.0)maxicep.com.apk)) temanızı ücretsiz kullanabilirsiniz(h)

Üst Alt