matrax89
Üye
Spb Shell 3D v5.0(son sürüm)%100 çalışıyor denenmiştir...
*Şu an bizzat telefonumda kullanıyorum en sevdiğim temalardan biridir oldukça gösterişli...
*Vf945 de bile stabil çalışıyor tavsiyemdir.
*Android v2.1 ve üzeri sistemlerde çalışır.
Not:Kimseden (ç)alıntı yapmadım kendi uploadımdır.
Rarlanmış olup boyutu:7.34 Mb'dır
Önemli Not:İnternet bağlantısı kurduğunuzda bir süre sonra kopya olduğu anlaşılır ama tekrar yüklenip kullanılabilir.Ben telefondan nete girmediğim için uzun süre sorunsuz kullandım.Bunun için telefondan nete fazla girmeyenler için idealdir...
*Eğer nete bağlanınca da çalışsın deyip programı her zaman bedava kullanmak istiyorsanız:
Uygulamayı internet bağlantınızı keserek kurun. Kurduktan sonra temayı heman açmayın.İlk başta telefonunuza Terminal Emulator (burdan indirebilirsin, jackpal.androidterm (1.0)maxicep.com.apk‎ ) uygulamasını yükleyip açın. Bu işlem için telefonunuzun daha önce root olmuş olması gerekmekte. Terminal Emulatörde sırasıyla aşağıdaki kodları uygulayın.Sonra da temanın keyfini çıkarın
HTML-Kodu: su
HTML-Kodu: pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService
link:
*Vf945 de bile stabil çalışıyor tavsiyemdir.
*Android v2.1 ve üzeri sistemlerde çalışır.
Not:Kimseden (ç)alıntı yapmadım kendi uploadımdır.
Rarlanmış olup boyutu:7.34 Mb'dır
Önemli Not:İnternet bağlantısı kurduğunuzda bir süre sonra kopya olduğu anlaşılır ama tekrar yüklenip kullanılabilir.Ben telefondan nete girmediğim için uzun süre sorunsuz kullandım.Bunun için telefondan nete fazla girmeyenler için idealdir...
*Eğer nete bağlanınca da çalışsın deyip programı her zaman bedava kullanmak istiyorsanız:
Uygulamayı internet bağlantınızı keserek kurun. Kurduktan sonra temayı heman açmayın.İlk başta telefonunuza Terminal Emulator (burdan indirebilirsin, jackpal.androidterm (1.0)maxicep.com.apk‎ ) uygulamasını yükleyip açın. Bu işlem için telefonunuzun daha önce root olmuş olması gerekmekte. Terminal Emulatörde sırasıyla aşağıdaki kodları uygulayın.Sonra da temanın keyfini çıkarın

HTML-Kodu: su
HTML-Kodu: pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService
link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız