arkadaşlar spb shell 3d nin symbian için craklanmış bulan varmı acaba 3 lira 5 lira değilki alalım herşeyi böyle yapıyorlar milleti illegale itiyorlar sonrada emeye saygı bekliyorlar... 3 kuruşa bi ay boyunca çalışıyoruz fiyatlar uygun olsa hiç bir konuda illegale giden olmaz bence...
3 kuruşa bi ay boyunca çalışıyoruz diyorsun 1000 liralık telefon kullanıyorsun.Ferrarin olsa tüp mü taktıracaksın? Ya 3 kuruşun lafını böyle yapma ya da ver parasını al programı!
ben 1 haftadır kullanıyorum buradan indirdim hava durumu ile ilgili bir link vardı oradan indirdim sbp shell 5.0 sürümünü yükledi de vardı oldu herkese tavsiye ederim
ben 1 haftadır kullanıyorum buradan indirdim hava durumu ile ilgili bir link vardı oradan indirdim sbp shell 5.0 sürümünü yükledi de vardı oldu herkese tavsiye ederim
onerilmez. 3d ni satin aldim 1 hafta kullanmadim. Eksilerini yaziyorum bilmeyen arkadaslar icin. Umarim faydali olur.
1. Sarji cok yiyor
2. Tabi rami da zaptediyor
3. Notification sorunu. Annadakindan cok kotu olmus bence.
4. Whatsapp kullananlar icin: whatsapp bildirimi geldimi, taskbarda gorunmez! Ille de programi acmalisin gormek icin...
Hatirladigim bunlar. Sorusu olan yazabilir.
Şu An Deneme Sürümünü Kullaniyorum İndirip Kurcaladıktan Sonra Aklıma Gelen İlk Şey Satın Almak Oldu. Ama 14.99 $ vermem İlla *****'ini Cikaririz Gecikmeli Olsun 14.99$'siz oLsun
SPB'nin eski sürümlerindeki görsellik-görüntüler aşırı soluk ve itici geliyordu ama buna ilk görüşten aşık oldum.Mükemmel bir şey ama tabiki de foruma düşmesini bekleyeceğim
denme sürümü yok az önce spb nin sitesine baktım.sadece 30 gün para iadesi var.onu söylemiş olabilir.
demo versiyon sadece androidde var.oda internet açıkken programı açarsan lisans soruyor.