SPB Shell 3D sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shadowman

shadowman

Üye
    Konu Sahibi
SPB Shell 3D sorunum
merhaba arkadaşlar
bugün arkadaşım bana spb shell 3d i verdi, parayla alınmış . ben de büyük bir heyecanla aldım i fakat spb mobile shelldeki gibi trial yok ? unsignedları indirip kodu girmeye çalıştım internet hatası verdi, internette de sis dosyasını bulamadım . zahmet olmazsa lanmamış-spb dışında signed yapılmamış spbshell3d.sis dosyasını atabilir misiniz ?

esatgelmedi

Üye
keşke konuyu açmadan foruma baksaydın. spb 3d online aktivasyon yapıyor o yüzden henüz kırılmadı. ancak parayla satın alabilirsin ama onu da tavsiye etmem ben aldım ama kullanmıyorum. belle çok daha iyi. ben ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum spb 3d kullanışlı değil. widget eksikleri çok fazla. ama görsel olarak spb süper. onuda belleye efekt yükleyerek halledersin. olmamasını kendine dert etme.

covar

covar

Üye
valla cok beğendim ben spp 3 d yi ama internet hatası veriyo kırılmasını beklicem öle yüklücem

paladin53966

paladin53966

Üye
spb 3D yi bende çok beğeniyorum fakat daha symbian için kırılmadı. Androidlerde çoktan kırıldı. Ben de belle kullanıorum fakat spb 3D yi da 1 ay 2 ay kullanmak isterim.
Bekliycez...

esatgelmedi

Üye
çok oldu spb 3d çıkalı. bence kendinizi uzun bir bekleyişe hazırlayın ya da bellenin keyfini sürün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt