SPB Shell 3d inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
bu yandex nie android e çalışıyor yaf

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
Android için v1.6 versiyonunu çıkarttılar, symbian için hala v1.2
"küfür gibi " diye bir laf varya, bence direk küfür !!!

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
bi bakacağım benim c6 01 biraz para ederse direk satıp değiştireceğim.motorola atrix alacağım muhtemelen.telefonlar bizim için aslında bi oyuncak.ve nokia oyun alanımızı dar tutuyor maalesef.

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
bi bakacağım benim c6 01 biraz para ederse direk satıp değiştireceğim.motorola atrix alacağım muhtemelen.telefonlar bizim için aslında bi oyuncak.ve nokia oyun alanımızı dar tutuyor maalesef.

sakın öyle bi hata yapma, alınacak tek bir telefon var, hem c6 fiyatına hem 1.4 ghz... Samsung Galaxy Wonder.
benim c6-01 satılık zaten, satıldığı anda Wonder'a geçiyorum. uzun zamandır araştırdığım ve bizzat incelediğim bir model çok şık, hafif , şarjı c6 dan daha fazla giden ve çoook hızlı bir telefon, fiyat aralığı 600-700 tl'dir. Turkcell ana bayilere gidip 1 saat-2 saat kurcalama şansı veriyorlar. denemeni tavsiye ederim

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
bu wender ismini duydum ama hiç incelemedim doğrusu.hiç bi bilgim yok.teşekkür ederim ben o modeli de bi incelemeye alayım. :)

serinaga

serinaga

Üye
Öncelikle herkese merhabalar..
yaklaşık 7 aydır sabah akşam beklediğim ve araştırdığım SPB Shell 3d'nin symbian^3 için hackli yada 'lenmiş versiyonunu arıyordum ki, dün itibari ile canıma tak etti ve paypalın bütün engellerine ve 15 dolar gösterip sizden 32 tl çekmesine rağmen orjinal sitesinden söke söke aldım :) ..

Gelelim Programa:

Karşımıza Türkçe dil desteği olmayan bir program geliyor
Özel bir siteye bağlı , devamlı güncelleyebildiğiniz sıra dışı ve mükemmel bir fotoğraf galerisi var (ayrıca arka plan olarak kullanabilirsiniz)
Shell v3.8 daki eksik olan klasör ekleme acizliği ortadan kalkmış ve fazlasıyla aşılmış. Menülere olabildiğinizce hakimsiniz

Karşınıza sizi çok fazla cezbedecek görsel efektler ve s^3'e alışkın olmadığınız bir hız geliyor.
ilk başta herşey çok güzel giderken en basit email "uyarıcı" widget'i bulamıyorsunuz. Çünkü yok :)
Bu nedemek oluyor ? Email geldiğinde sizi uyaran hiçbir imleç yok, şeş kaza bakarsanız yeni mailinizi görebiliyorsunuz.

Telefonunuzu en az zorlayan bir uygulamaya (örneğin tuş kilidini açıp) girdikten 2-3 saniye beklemeden
sonra, shell 3d uygulaması size yanıt vermeye başlıyor,
SPB Shell v3.8**'deki kolaylığı sağlayan, kişi arama menüsünden eser yok, email takip yada okuma olayı zaten symbian kullanıyorsanız kendi menüsünden girmek zorundasınız , tabiri caizse uğraş babam uğraş..

Görünürde cihazınızı zorlamayan bir program olsada, bir kişiyi aramaya yeltendiğinizde ciddi kasmalar
hatta telefonunuzda resetlemeler görüyorsunuz. (c6-01 ve N8'de bu sorunlar sıkca görüldü)

Aldığım şifre ile (denedikten sonra programı silerek, YANİ şifreyi birkaç cihazda kullanarak)
Nokia c6-01 (kendi telefonum) , c7, N8'ile denedikten sonra,
gerçekten bu programı 32 tl vererek değilde, gerekirse 1 yıl daha bekleyip signed halini KORSAN olarak bedavaya almanızı öneririm.
(sonra, yok efendim korsana hayır)

spb.com'da "30 içerisinde sorgusuz sualsiz, beğenmezseniz paranız iade" şartı var,
ben buna başvurdum ve bekliyorum :)

SPB SHELL v3.8 CANDIR
SPB SHELL 3D KATLİAMDIR

Saygılarımla
Erkin DOĞAN

Aahh aahhh yaramı deştin be kardeş, bende senin gibi dayanamadım ve satın aldım ama gel gör ki en büyük eksiği arama listesi maalesef ki eski ver. döndüm ...

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
Aahh aahhh yaramı deştin be kardeş, bende senin gibi dayanamadım ve satın aldım ama gel gör ki en büyük eksiği arama listesi maalesef ki eski ver. döndüm ...

spb.com'a hararetli bir şikayet mesajı çetkim ki , adamlar bana "sanki ben bir jön'üm :)" öyle bir geri döndükler ki
yazdıkları aynen şu:

"mesajınız için ve SPB shell 3d ile ilgilendiğiniz için teşekkürler. Sizinde bahsettiğiniz gibi email widget ve buna benzer bazı arayüz aktarımlarımız mevcud değil.
Ama bu olmayacak anlamına gelmiyor ve lütfen spb.com'u takip etmeye devam ediniz. Gerekli güncellemeler yakında yayında olacaktır. Bu güncellemeler bizzat sizin email inize bildirilecektir."

açıkçası bu mesajdan sonra biraz umutandım :) aslında gayet şık, kullanışlı ve kaliteli bir arayüz.. ama ben müzisyenim
ve benim işim email ve anlık bildirimlerde. bu beni rahatsız etti açıkçası.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
zaten e mail nasıl olmaz büyük saçmalık.bi haber rss de yok bildiğim kadarı ile.

serinaga

serinaga

Üye
"E=Achilleus52;4862638]spb.com'a hararetli bir şikayet mesajı çetkim ki , adamlar bana "sanki ben bir jön'üm :)" öyle bir geri döndükler ki
yazdıkları aynen şu:

"mesajınız için ve SPB shell 3d ile ilgilendiğiniz için teşekkürler. Sizinde bahsettiğiniz gibi email widget ve buna benzer bazı arayüz aktarımlarımız mevcud değil.
Ama bu olmayacak anlamına gelmiyor ve lütfen spb.com'u takip etmeye devam ediniz. Gerekli güncellemeler yakında yayında olacaktır. Bu güncellemeler bizzat sizin email inize bildirilecektir."

açıkçası bu mesajdan sonra biraz umutandım :) aslında gayet şık, kullanışlı ve kaliteli bir arayüz.. ama ben müzisyenim
ve benim işim email ve anlık bildirimlerde. bu beni rahatsız etti açıkçası.[/QUOTE]

"
Eeee o zaman şu çağrı listesini de söyleyelim. Belli ki adamlar sanırım üzerinde çalışıyorlar gelen taleplere göre ... Ben hemen e-mail atıyorum. Sizlerde atın ki ne kadar çok talep olursa dikkate alınır ...

- - - Eklendi - - -

"E=Achilleus52;4862638]spb.com'a hararetli bir şikayet mesajı çetkim ki , adamlar bana "sanki ben bir jön'üm :)" öyle bir geri döndükler ki
yazdıkları aynen şu:

ve benim işim email ve anlık bildirimlerde. bu beni rahatsız etti açıkçası.[/QUOTE]

"
Eeee o zaman şu çağrı listesini de söyleyelim. Belli ki adamlar sanırım üzerinde çalışıyorlar gelen taleplere göre ... Ben hemen e-mail atıyorum. Sizlerde atın ki ne kadar çok talep olursa dikkate alınır ...

- - - Eklendi - - -

yazdıkları aynen şu:

"

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
aynen, adamlardan paramı geri istedim, yakın bir tarihte güncelleme olacağı için 30 gün daha denememi rica ettiler.
şikayetler işe yarıyor... şikayetlere devam. zaten call log için ekstra bir mesaj çektim shell v3.8 deki call log gibi hiç bir yerde yok. en azından onu eklesinler.

emreli01

emreli01

Üye
aynen, adamlardan paramı geri istedim, yakın bir tarihte güncelleme olacağı için 30 gün daha denememi rica ettiler.
şikayetler işe yarıyor... şikayetlere devam. zaten call log için ekstra bir mesaj çektim shell v3.8 deki call log gibi hiç bir yerde yok. en azından onu eklesinler.

bu spb 3d sell daha ucuza alma yöntemi yok mu yahu :) bu gidişle bende alacam

Achilleus52

Üye
    Konu Sahibi
bu spb 3d sell daha ucuza alma yöntemi yok mu yahu :) bu gidişle bende alacam

şu ana kadar yok, satın aldığım için artık araştırmıyorum da. inşallah bu aralar çıkarda, bende paramı tekrar geri siterim :D :D :D

cukuleaks

Üye
sakın öyle bi hata yapma, alınacak tek bir telefon var, hem c6 fiyatına hem 1.4 ghz... Samsung Galaxy Wonder.
benim c6-01 satılık zaten, satıldığı anda Wonder'a geçiyorum. uzun zamandır araştırdığım ve bizzat incelediğim bir model çok şık, hafif , şarjı c6 dan daha fazla giden ve çoook hızlı bir telefon, fiyat aralığı 600-700 tl'dir. Turkcell ana bayilere gidip 1 saat-2 saat kurcalama şansı veriyorlar. denemeni tavsiye ederim
Motorola atrix oyun bakimindan wonderi degil bir cok ust model telefonu farkla geciyor. Ayni zamanda performans bakimindanda fark atiyor. Wonder kullandim ekrani biraz kucuk geldi. Ayrica galaxy s i kullandim ve wonder alacaktim son anda vazgectim galaxy s aldim. İlkten bende wondera bu fiyata 1.4ghz cok guzel falan diodm. Ama telefon normalde 1ghz. Oc ile yani sanal olarak 1.4 e cikarilmis. Atrix alsan onuda prgramla 1.5 e kadar cekersin. Veya galaxy s. Yukardaki atrix alacam diyen arkadas sen kararindan vaz gecme. Benim butce yetseydi ondan alicaktim. Performansi bakimindan sadece wonder degil bir cok telefondan onde su anda. Fiyatina gore mukemmel ozellikleri var.

- - - Eklendi - - -

Zaten wonder 1.4 ghz diyerek milleti telefona cekiyor ve kandiriyor. Halbuki herseyden once stabilite onemli. Telefon 1.4 ghz ama 2 uygulama yukledinmi menuler ,ekran gecisleri patir kutur kasiyor.sahsen gittigim telefoncudaki abide vardi ve bana kullandirtti. İlkten gelip sordugumda "mukemmel telefon 1.4 ghz !" felan diodu. Sonra bide fiyati soleyince ben hemen atladim telefona . Sonra dedim kullanma sansim varmi die. Adam dedi bende var. Versene abi bi bakim dedim verdi. Adam 2 tane hd oyun yuklemis bi kactanede program. Tel deli gibi kasiyor. Sonra abiye dondum dedim 1.4 ghz? Bumu dedik. Adam saga sola bakarak mirin kirin ederek. Bu fiyata ideal telefon dedi. Basta ne diodu simdi ne dio. Bende baska telciye gittim. 2.el galaxy s var ona bakarmisin dedi. Bende baktim.ekran buyuklugu cezbetti beni. Birde orda bu islerden iyi anlayan bi genc vardi bnm yaslarimda. Oda maxicepte dolasiomus ara sira. Dedim sen bilirsin bunun oyun performansi nasildir? Dedi acamadigi oyun yok. Dedim sana guvenipte aliorm. Oda ahanda kartim bise olursa sole dedi. Bende aldim telefonu. Sonra da onceki gittigim telefoncuya gittim wondera guzel diyen. Ne aldin dedi. Galaxy s dedim. Adam bildigin ac gibi atladi ustume. Ben izin vermeden acti kutuyu resmen ac gozlu gibi acti gozleri parliodu. Kullandi kullandi yeter da ahi isim gucum var dedim adam kullandida kullandi. Sonra hayirli olsn dedi huzunlu bi sekilde. Adamin her halinden anladim wonder aldigina pisman oldugunu. Once geldigimde bende c6-01.oldugu icin ve satis yapmak icin bak bende var oyunlarida super acior diordu. Simdi baska tlciden galaxy s aldim. Adam wonder aldigina bin pisman. Sonuc olarak su. Wonder goz boyayici bi tel. Kanmayin. 1.4 ghzin hakkini vermiyor. Oyunlari birak menu gecisleri bile kasiyor hafiza biraz dolunca.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ben ona baktım.wondere.ram düşük onda.atrix 1 gb ram,wonder 512 gb ram.lumia 900 ed merak ediyorum aslında.o da bi çıksın bi.ama atrix alacağım gibi.özelliklerine göre fiyatı süper :)

cukuleaks

Üye
ben ona baktım.wondere.ram düşük onda.atrix 1 gb ram,wonder 512 gb ram.lumia 900 ed merak ediyorum aslında.o da bi çıksın bi.ama atrix alacağım gibi.özelliklerine göre fiyatı süper :)

Gittigim telefoncu kulagima fisildayarak sole dedi(digerlerine duyurmamak icin):motorolayi biliormsn?
-evet.biliyorum?
-Atrix modeli haarika otesi dedi. O fiyata baksana samsunga yada htcye? Hangisinde var hem kaliteli hemde bu kadarr donanimli dedi.
Ben zaten biliodm guzel olduunu bide bu abi durduk yere soleyince bende dedim heralde bu telefon harbiden guzel die. Yani sonuc su. Wonderla atrix karsilastirilmaz bile. Wonder gio sekmesinde bi telefon. Tek farki giolardan acelerden cok yuksek olmasi. Ama digerlerinden gene dusuk gene dusuk. Hemde atrixten kat kat dusuk

- - - Eklendi - - -

Ayrica bnm suanda 1 numarali telefonum lumia 900 ler. Bence dunya birincileri o telefonlar. Ben olsam suanda ya atrix alirdim yada lumia900 veya yeni cikacak olanlari

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşın biri tuzun kuru demiş ama alakası yok.cunku andoidte de kırılmadi ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt