bu yandex nie android e çalışıyor yaf
affınıza sığınarak, tabiri caizse, kimse symbian'ı takmıyor.. net cevabı bu
aynenbi bakacağım benim c6 01 biraz para ederse direk satıp değiştireceğim.motorola atrix alacağım muhtemelen.telefonlar bizim için aslında bi oyuncak.ve nokia oyun alanımızı dar tutuyor maalesef.
Öncelikle herkese merhabalar..
yaklaşık 7 aydır sabah akşam beklediğim ve araştırdığım SPB Shell 3d'nin symbian^3 için hackli yada 'lenmiş versiyonunu arıyordum ki, dün itibari ile canıma tak etti ve paypalın bütün engellerine ve 15 dolar gösterip sizden 32 tl çekmesine rağmen orjinal sitesinden söke söke aldım..
Gelelim Programa:
Karşımıza Türkçe dil desteği olmayan bir program geliyor
Özel bir siteye bağlı , devamlı güncelleyebildiğiniz sıra dışı ve mükemmel bir fotoğraf galerisi var (ayrıca arka plan olarak kullanabilirsiniz)
Shell v3.8 daki eksik olan klasör ekleme acizliği ortadan kalkmış ve fazlasıyla aşılmış. Menülere olabildiğinizce hakimsiniz
Karşınıza sizi çok fazla cezbedecek görsel efektler ve s^3'e alışkın olmadığınız bir hız geliyor.
ilk başta herşey çok güzel giderken en basit email "uyarıcı" widget'i bulamıyorsunuz. Çünkü yok![]()
Bu nedemek oluyor ? Email geldiğinde sizi uyaran hiçbir imleç yok, şeş kaza bakarsanız yeni mailinizi görebiliyorsunuz.
Telefonunuzu en az zorlayan bir uygulamaya (örneğin tuş kilidini açıp) girdikten 2-3 saniye beklemeden
sonra, shell 3d uygulaması size yanıt vermeye başlıyor,
SPB Shell v3.8**'deki kolaylığı sağlayan, kişi arama menüsünden eser yok, email takip yada okuma olayı zaten symbian kullanıyorsanız kendi menüsünden girmek zorundasınız , tabiri caizse uğraş babam uğraş..
Görünürde cihazınızı zorlamayan bir program olsada, bir kişiyi aramaya yeltendiğinizde ciddi kasmalar
hatta telefonunuzda resetlemeler görüyorsunuz. (c6-01 ve N8'de bu sorunlar sıkca görüldü)
Aldığım şifre ile (denedikten sonra programı silerek, YANİ şifreyi birkaç cihazda kullanarak)
Nokia c6-01 (kendi telefonum) , c7, N8'ile denedikten sonra,
gerçekten bu programı 32 tl vererek değilde, gerekirse 1 yıl daha bekleyip signed halini KORSAN olarak bedavaya almanızı öneririm. (sonra, yok efendim korsana hayır)
spb.com'da "30 içerisinde sorgusuz sualsiz, beğenmezseniz paranız iade" şartı var,
ben buna başvurdum ve bekliyorum
SPB SHELL v3.8 CANDIR
SPB SHELL 3D KATLİAMDIR
Saygılarımla
Erkin DOĞAN
Aahh aahhh yaramı deştin be kardeş, bende senin gibi dayanamadım ve satın aldım ama gel gör ki en büyük eksiği arama listesi maalesef ki eski ver. döndüm ...
" öyle bir geri döndükler ki
aslında gayet şık, kullanışlı ve kaliteli bir arayüz.. ama ben müzisyenim
aslında gayet şık, kullanışlı ve kaliteli bir arayüz.. ama ben müzisyenimaynen, adamlardan paramı geri istedim, yakın bir tarihte güncelleme olacağı için 30 gün daha denememi rica ettiler.
şikayetler işe yarıyor... şikayetlere devam. zaten call log için ekstra bir mesaj çektim shell v3.8 deki call log gibi hiç bir yerde yok. en azından onu eklesinler.
bu gidişle bende alacambu spb 3d sell daha ucuza alma yöntemi yok mu yahubu gidişle bende alacam

Motorola atrix oyun bakimindan wonderi degil bir cok ust model telefonu farkla geciyor. Ayni zamanda performans bakimindanda fark atiyor. Wonder kullandim ekrani biraz kucuk geldi. Ayrica galaxy s i kullandim ve wonder alacaktim son anda vazgectim galaxy s aldim. İlkten bende wondera bu fiyata 1.4ghz cok guzel falan diodm. Ama telefon normalde 1ghz. Oc ile yani sanal olarak 1.4 e cikarilmis. Atrix alsan onuda prgramla 1.5 e kadar cekersin. Veya galaxy s. Yukardaki atrix alacam diyen arkadas sen kararindan vaz gecme. Benim butce yetseydi ondan alicaktim. Performansi bakimindan sadece wonder degil bir cok telefondan onde su anda. Fiyatina gore mukemmel ozellikleri var.sakın öyle bi hata yapma, alınacak tek bir telefon var, hem c6 fiyatına hem 1.4 ghz... Samsung Galaxy Wonder.
benim c6-01 satılık zaten, satıldığı anda Wonder'a geçiyorum. uzun zamandır araştırdığım ve bizzat incelediğim bir model çok şık, hafif , şarjı c6 dan daha fazla giden ve çoook hızlı bir telefon, fiyat aralığı 600-700 tl'dir. Turkcell ana bayilere gidip 1 saat-2 saat kurcalama şansı veriyorlar. denemeni tavsiye ederim
ben ona baktım.wondere.ram düşük onda.atrix 1 gb ram,wonder 512 gb ram.lumia 900 ed merak ediyorum aslında.o da bi çıksın bi.ama atrix alacağım gibi.özelliklerine göre fiyatı süper![]()
Android'de ben yaklaşık iki ay kullanmıştım. Sorunsuz.Arkadaşın biri tuzun kuru demiş ama alakası yok.cunku andoidte de kırılmadi ki
Arkadaşın biri tuzun kuru demiş ama alakası yok.cunku andoidte de kırılmadi ki