SPB mobile shell 3D android

Konu Sahibi
SPB mobile shell 3D android
SPB MOBİLE SHELL ANDROİD İÇİN RESMİ OLARAK YOKTU..30 MART DA RESMİ OLARAK DUYURULDU KENDİ SİTESİNEDE BAKABİLİRSİNİZ BETA FALAN DEĞİLDİR..

işte apk dosyası:

..

--------------- Ekleme ---------------

94 kişi bakmış kimse bişe dememiş ne yapalım elime sağlık

94 kişi bakmış kimse bişe dememiş ne yapalım elime sağlık

Tepkiler: dursun dogan, harunulubey, DeDeKiSs ve 46 diğerleri
    Konu Sahibi
rica ederim istediğini alabildiysen ne mutlu bana

paylaşım için teşekkürler.

Εthnic

Üye
dun aksam spbnin sitesinde symbian icin bakarken android icin ciktigini gordum.. kiskanmadim desem yalan olur.. android telefon alinca denerim artik... emegine saglik...

Konu Sahibi
Εthnic;3332946' Alıntı:
dun aksam spbnin sitesinde symbian icin bakarken android icin ciktigini gordum.. kiskanmadim desem yalan olur.. android telefon alinca denerim artik... emegine saglik...
.bende windows mobile kullanıyordum ne kadar mükemmel görünüyordu gözüme ta ki x10 alana kadar hakkatten bu android dehşet bişey symbian nedir yaa

Necmati

Üye
süpermiş kardeş..
eline sağlık

kurtog

Üye
teşekküler güzel paylaşım

AYNA

Üye
herifler yapmış yaaww

kurtog

Üye
Bnde indirdim şahane ya

Ben applanet ten indirip 2.3.3 jvk üzerine kurdum, marketten alınmadığı için kendi kendini kapatıyor.

inşallah senin verdiğin linklerdekiler böyle değildir.

kurup yorumu sonra yapıcam.

ama buraya taşıman bile emek işidir.

emeğine sağlık

Maalesef bu da aynı marketten satınalma mecburiyeti var. bu sorunu yaşayıp aşabilen arkadaşlarının paylasimlarini bekliyorum
sevgiler

Bnde indirdim şahane ya
Kurulumdan sonra sorun olmadı mı

KayraBey

Üye
Hemen deniyorum.Veee deneme olumlu sonuç verdi.Bende paylaşmıştım ama Beta olanıydı.Bu tam sürüm hiç sorunsuz yüklendi ve çalıştı maşallah.Paylaşım için teşekkürler.10 üzerinden 10 !!!

hocam çoktan beri bunu bekliyordum nihayet kavuştuk ellerinize sağlık teşekkürler

Konu Sahibi
hocam çoktan beri bunu bekliyordum nihayet kavuştuk ellerinize sağlık teşekkürler

Rica ederim kardeşim gule gule kullan

Bu applanetten indirilen çoğu şey öyle oluyor.ücretsiz yazıyor indirdikten sonra markete yönlendiriyor..spbnin tüm dosyalarını silip tekrar bu verdiğimi yüklemeyi denedinmi

alp238

Üye
şimdi yüklüyorum teşekkürler

Bugün Markette Görüp Yükledim,Hiç Kasma Ağırlaşma Yok Ancak Görsellik Açısından Kararsız Kaldım Geri Sİldim..

alp238

Üye
bende şimdi kurdum sorun yok gayet güzel çalışıyor saol kardeş