Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konunun daha sade görünmesi ve daha az yer kaplaması açısından konuda verilen tüm paket linklerini kaldıracağım.Artık indirmek istediğiniz paketi, o paketin resmine tıklayarak yapacaksınız.Bu sayede konu 40 satır daha azalacak.Maşallah konu aşağıya çek çek bitmiyor :) Ne kadar sade ve anlaşılır olursa o kadar iyi olacağını düşünüyorum.Bilgilerinize sunarım.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
37berk37

37berk37

Üye
Teşekkürler çok harka bir çalışma 10/10 ;) Bi tane beğendim deniycem .... :)

----------Eklendi @ 08:34:15 ---------- Yazıldı @ 08:17:26 ----------

tel hafızasındaki veya hafıza kartındaki pivate klasörü boş ? spb kurulu şuan private iki sürücüdede boş x plore den baktım ????? yardım

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler çok harka bir çalışma 10/10 ;) Bi tane beğendim deniycem .... :)

----------Eklendi @ 08:34:15 ---------- Yazıldı @ 08:17:26 ----------

tel hafızasındaki veya hafıza kartındaki pivate klasörü boş ? spb kurulu şuan private iki sürücüdede boş x plore den baktım ????? yardım

Paketleri güle güle kullanın.Sorununuza gelince... Maalesef bu paketlerin tamamı denendi ve çalıştığı onaylandı.Biryerlerde yanlışlık yapıyor olmalısınız.

leonardo08

leonardo08

Üye
Ellerine sağlık çok güzel olmuş ama benim bir sorunum var ben telefon dan giriyorum ve uygulamayı indiremiyorum boş bir sayfa kalıyor bu konuda yardım edebilirsen sevinirim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 36 konu başlığına eklenmiştir.Elimde 15 paket daha var.Son hızla paylaşmaya devam edeceğim.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
unutmadan belirteyim ki sonra sorun olmasın.36ncı paket ve sonrası tarafımdan denenmemiştir.Sadece sizler için direk olarak paylaştım.Telefonumu değiştirdiğim için artık deneme yapma şansım yok.İnsallah paylaştığım bu paketler sorunsuz bir şekilde çalışır.

chezque

chezque

Üye
bende hava durumu göstergesi çalışmıyor. iki sürümüde denedim anlamadım. daha eski sürümleri yüklediğimde oldu ama. sebebi ne olabilir acaba?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bende hava durumu göstergesi çalışmıyor. iki sürümüde denedim anlamadım. daha eski sürümleri yüklediğimde oldu ama. sebebi ne olabilir acaba?

Biryerlede yanlışlık yapıyor yada biryeri atlıyor olmalısınız...

Görsel Paket 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 ve 45 konu başlığına eklenmiştir.Mutlaka deneyin.Güle güle kullanın.

player77

Üye
babacan supercalısma helal olsun telefon bambaska bısey oldu tek sorum olacak bu hava durumu falan gıbı ınternet baglantısı gerektıren seyler guncellenmıyor ozel ayarı falanmı var acaba ? harbi soyluyorum gordugum en guzel calısmalardan birtanesi emegin icin sagol tesekkurler:)

erhan1980

Üye
bende 45 teki saati arıyordum tesekkurler =) yemişim androidi güzel arka planı olan varsa paylaşabilirmi spb ye uygun olanları bulmk biraz zor

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 46 konu başlığına eklenmiştir.

''zeus''

''zeus''

Üye
Hack gerekiyor mu ? :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
babacan supercalısma helal olsun telefon bambaska bısey oldu tek sorum olacak bu hava durumu falan gıbı ınternet baglantısı gerektıren seyler guncellenmıyor ozel ayarı falanmı var acaba ? harbi soyluyorum gordugum en guzel calısmalardan birtanesi emegin icin sagol tesekkurler:)

Rica ederim.Güle güle kullanın.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 47 - 48 - 49 ve 50 konu başlığına eklenmiştir.Güle güle kullanın.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bende 45 teki saati arıyordum tesekkurler =) yemişim androidi güzel arka planı olan varsa paylaşabilirmi spb ye uygun olanları bulmk biraz zor

Konunun en başında 3 ayrı duvar kağıdı paketi paylaştım.Onları indirip kullanabilirsin.

xclark

xclark

Üye
teşekkürler harika paylaşım

Üst Alt