Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

Trismegistos

Üye
Evet bende opera'dan değil de orjinal tarayıcıdan indirince oldu teşekkürler

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

PHP:
What is New (Changelog):

1. BottomBars updated
2. 3 new Digital Clocks and 8 new Anolog Clock
3. 10 New Status Widgets
4. 5 New Media Widgets
5. 50 New icons added as the Shortcut link
6. 4 New boxes
7. 3 Extra Pages (New 1,2 and 3) removed
8. New Status Bar

Kurulum:

• SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
  • C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
  • C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
  • Dosyadan çıkan SpbShell_20028b16.reg dosyası C:\system\apps içerisine kopyalanır.
  • Dosyadan çıkan spbmobileshell.rgs dosyası E:\Private\20028b16 içerisine kopyalanır.
  • SpbShell tekrardan açılır.

İndir:

dedereis123

dedereis123

Üye
ben olayı tam anlamadım galiba ya rardan çıkarıyorum Spbshell klasörler dediğin gibi çıkıyor ama aynısı olduğu için hepsi ustune kopyalıyor nasıl yapıcam yanlış anladım olayı baya yardım lütfen elinize sağlık bu arada güzel paylaşım...

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Yukarıda belirtilen

Kurulum:

• SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
  • Dosyadan çıkan SpbShell_20028b16.reg dosyası C:\system\apps içerisine kopyalanır.
  • Dosyadan çıkan spbmobileshell.rgs dosyası E:\Private\20028b16 içerisine kopyalanır.
adımlarını harfiyen uygularsanız hiçbir sıkıntı ile karşı karşıya kalmazsınız.

dedereis123

dedereis123

Üye
ya sorun yuklemsinde değil hepsi aynı isimde olduğu için herpsinin bir yerde toplayamıyorum nasıl yapıcam :S

----------Eklendi @ 16:02:09 ---------- Yazıldı @ 14:19:09 ----------

tamam yükledim oldu sanırım peki bunların içindekileri 3 4 tane klasördekini atsak karışır mı yoksa yeni şekiller mi ortaya çıkar

----------Eklendi @ 16:39:44 ---------- Yazıldı @ 16:02:09 ----------

25den sonrakileri dediğiniz gibi yaptım ama bir hiç biri bunlara benzemedi karıştı gibi eskisiyle yenisi anlayamadım nerde hata yatpım usb üzerinde privatden sildim ama olmuyor :S

dedereis123

dedereis123

Üye
yok hala yapamadım ya :S dediğini yaptım ama hala aynı nasıl düzelcem anlamadım :S

haqn26

Üye
tuş kilidinin dosyası va_ ne olduğunu bilen var mı ikonları karıştırıyorumda böylelikle istediğim şekilde yapacağım :)(h)

devilspath

devilspath

Üye
Bunları yükleyince görünüm otomatik mi değişiyor yoksa tema gibi istediğimizde mi değiştiriyoruz???

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Hangi skin'i yüklerseniz oradaki görüntüyü alıyor telefonunuz. Tema değiştirmek kadar kolay değil.

zordayim

zordayim

Üye
hepsini toplu indirebilecegimiz link yokmu hocam

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Konuyu açan arkadaş belki hepsini bilgisayarında toplamıştır. İsterseniz kendisi ile iletişime geçip bir sorun.

djNuRi08

djNuRi08

Üye
Bi Sorum var ? operatör kısmı degişmiyo sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim..

muslumreis

muslumreis

Üye
Paylaşımın için teşekkürler. Başarılarının ve paylaşımlarının devamını dilerim. Görsel olarak değişince telefon, yeni bir hava katıyor. teşekkürler..............

forward_murat

forward_murat

Üye

PHP:
What is New (Changelog):

1. BottomBars updated
2. 3 new Digital Clocks and 8 new Anolog Clock
3. 10 New Status Widgets
4. 5 New Media Widgets
5. 50 New icons added as the Shortcut link
6. 4 New boxes
7. 3 Extra Pages (New 1,2 and 3) removed
8. New Status Bar

Kurulum:

• SpbShell kapatılır.
İndir:

s.a dangerousyaso http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...el-paket-428200-mesaj3633642.html#post3633642hocam bu görselleri 5800 desteklermı cevaplarsan sevinirim şimdididen teşekkürler

forward_murat

forward_murat

Üye
dangerousyaso hocam karusel çok ağır haraket ediyor bunun için yapıcak bişiler varmı.bu arada paket muhteşem eline sağlık

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Eğer telefonunuz 5800 'sa bu kasılma normal. Bende de durum aynı.

hakan_akhan

Üye
ana ekrandaki baslatıcı simgesine tıkladıgımızda telin kendi menusunu acabilirmiyiz lutfen yardım edin

Üst Alt