dangerousyaso
Üye
Linki şimdi kontrol ettim. Bir sıkıntı yok. İndirebilirsiniz.Çok uğraşmama rağmen 32yi indiremedim elinde bulunan başka bir siteye upload edebilir mi
Linki şimdi kontrol ettim. Bir sıkıntı yok. İndirebilirsiniz.Çok uğraşmama rağmen 32yi indiremedim elinde bulunan başka bir siteye upload edebilir mi
What is New (Changelog):
1. BottomBars updated
2. 3 new Digital Clocks and 8 new Anolog Clock
3. 10 New Status Widgets
4. 5 New Media Widgets
5. 50 New icons added as the Shortcut link
6. 4 New boxes
7. 3 Extra Pages (New 1,2 and 3) removed
8. New Status Bar
Konudakilerin hepsi olmayabilir ama 50 adet skinin toplandığı bir paket var buradaki linkte.hepsini toplu indirebilecegimiz link yokmu hocam
PHP:What is New (Changelog): 1. BottomBars updated 2. 3 new Digital Clocks and 8 new Anolog Clock 3. 10 New Status Widgets 4. 5 New Media Widgets 5. 50 New icons added as the Shortcut link 6. 4 New boxes 7. 3 Extra Pages (New 1,2 and 3) removed 8. New Status Bar
Kurulum:
İndir:
- SpbShell kapatılır.
- İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
- C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
- C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
- Dosyadan çıkan SpbShell_20028b16.reg dosyası C:\system\apps içerisine kopyalanır.
- Dosyadan çıkan spbmobileshell.rgs dosyası E:\Private\20028b16 içerisine kopyalanır.
- SpbShell tekrardan açılır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tabiiki de destekler. Ben bunu kullanıyorum zaten yaklaşık 1 aydır.s.a dangerousyaso http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...el-paket-428200-mesaj3633642.html#post3633642hocam bu görselleri 5800 desteklermı cevaplarsan sevinirim şimdididen teşekkürler