Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye

Konuyu en başından incelersen 3 adet duvar kağıdı paketi paylaştım.Onların içinde mutlaka olması lazım.Ben yinede senin için yeniden ayrı olarak upload ettim.Aşağıdaki linkten indirebilirsin.

İndirme Linki >>>>>

kardeşim süpersin saolasın

esinti.30

esinti.30

Üye
uygulamayı cok begendim ama fazla sarz yermi sürekli calıstıgı icin ?? ..

nehir8445

nehir8445

Üye
arkadaşlar 5800 siyah bir teması olan varsa veya siyah arka resim olan varsa paylaşırmı

pursewarden

Üye

Kurulum:
  • SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
  • C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
  • C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
  • SpbShell tekrardan açılır.

Evvela bu "minimal kit" için teşekkür ederim. Pek güzel görünüyor da, maalesef "eski formattaki özel dış görünümler desteklenmiyor" hatası veriyor ve gayet şık görünen "phone" "menu" gibi seçeneklerin olduğu alt menü kısmı hiçbir şekilde görünmüyor azizim. Hani "kullanıcı hatası" mıdır deyu halihazırdaki shell'imi konunun başındaki versiyonla (ki bendeki de aynısıydı zaten ya) değiştirdim fakat nafile. Verdiğin yönergeleri aynen izlediğime de seni temin ederim:)

Bir oluru var mıdır acep?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Evvela bu "minimal kit" için teşekkür ederim. Pek güzel görünüyor da, maalesef "eski formattaki özel dış görünümler desteklenmiyor" hatası veriyor ve gayet şık görünen "phone" "menu" gibi seçeneklerin olduğu alt menü kısmı hiçbir şekilde görünmüyor azizim. Hani "kullanıcı hatası" mıdır deyu halihazırdaki shell'imi konunun başındaki versiyonla (ki bendeki de aynısıydı zaten ya) değiştirdim fakat nafile. Verdiğin yönergeleri aynen izlediğime de seni temin ederim:)

Şu iki adımı;

C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.

tam anlamıyla doğru yaptıysanız inanın ki bu şekilde bir hata almanız pek zor. Evet, o bahsettiğiniz hatayı her zaman veriyor ama pek de önemli değil. O hatayı verse de ana ekrana batarya ekleyip, onu düzenle dediğinizde karşınıza bahsettiğiniz phone - menülü alt bar gelecektir.

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar bende C deki ilk işlemi yaptım,
Ancak E deki PRIVATE ve C deki PRIVATE Klasörü x-plore ile açmama rağmen açılmıyor içi boş gösteriyor ne yapabilirim ???

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

Kurulum:

• SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.

İndir:

• Beğen
Tepkiler: pursewarden

pursewarden

Üye
Arkadaşlar bende C deki ilk işlemi yaptım,
Ancak E deki PRIVATE ve C deki PRIVATE Klasörü x-plore ile açmama rağmen açılmıyor içi boş gösteriyor ne yapabilirim ???

Telefonu depolama moduyla bilgisayarınıza bağlayınca görürsünüz muhtemelen.

----------Eklendi @ 04:48:19 ---------- Yazıldı @ 04:44:28 ----------

Şu iki adımı;

C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.

tam anlamıyla doğru yaptıysanız inanın ki bu şekilde bir hata almanız pek zor. Evet, o bahsettiğiniz hatayı her zaman veriyor ama pek de önemli değil. O hatayı verse de ana ekrana batarya ekleyip, onu düzenle dediğinizde karşınıza bahsettiğiniz phone - menülü alt bar gelecektir.

Tam pek beğendiğim "minimal kit"i batarya numarasıyla denemek üzereydim ki "ultimate edition"u gördüm ve hemen ona kaydı gönlüm:) İlk dailymobile'da görmüştüm kendisini... İnsanoğlu çok acayip, verdikçe fazlasını istiyor yahu.
Her ikisi için tekrar teşekkür ederim tekrardan.

----------Eklendi @ 05:04:20 ---------- Yazıldı @ 04:48:19 ----------

Bilgilendirmek için yazayım: Bataryayı düzenleyince ekranın altına "new sense" menü barı geliyor gerçekten fakat kullanım için değil de makyaj olarak geliyormuş meğer:) Benim umudum kullanmaktan yanaydı, bir başka modlamaya kısmet olsun o da, açgözlülük etmeyeyim;)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
@pursewarden, rica ederim ben de size teşekkür ederim. Bahsettiğiniz new sense alt barı makyaj gibi gözükse de siz onu kullanılabilir hale getirebilirsiniz. Nasıl mı? New sense'yi alt kısma yerleştirdikten sonra, bir adet menü kisayolu oluşturup onun görselini invisible olarak seçersiniz ve Menu yazan yerin üstüne bu invisible'yı bırakırsınız. Aynı işlemi de diğer Phone yazan yer için bir adet rehber kısayolu oluşturup bir önceki adımları uygulayarak kullanılabilir hale getirebilirsiniz.

Saygılar.

pursewarden

Üye
Sağolasın. Ben de, "Bu 'invisible' görselleri ne işe yarar ki?" deyip duruyordum kendi kendime:)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
İşte tam olarak bu işe yarıyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kardeşim eline sağlık. ben bunlardan istediğim özellikleri harmanlamaya çalıştım ama olmadı bir türlü. mesela görsel paket 11 deki ikonları kullanıp en alttaki menü contacts vb. yazan çubuğu kaldırmak istiyorum ama bir türlü kaldıramadım yardımcı olursan sevinirim

pursewarden

Üye
kardeşim eline sağlık. ben bunlardan istediğim özellikleri harmanlamaya çalıştım ama olmadı bir türlü. mesela görsel paket 11 deki ikonları kullanıp en alttaki menü contacts vb. yazan çubuğu kaldırmak istiyorum ama bir türlü kaldıramadım yardımcı olursan sevinirim

En alttaki menü çubuğunu (dönme dolap da dahil olmak üzere) tümden kaldırmak istiyorsanız, dangerousyaso arkadaşımızın bir önceki sayfada verdiği minimal kit, dream, mop, spb ultimate edition gibi paketleri indirip içlerinden "qa_layouts.dat" ve "vp_bkg_now.dat" dosyalarını e:\others\spbshell klasörü içerisine kopyalamanız yeterli olacaktır sanırım. Yalnız "minimal"in dosyalarını kullanırsanız altta page scroll indicator (sayfaları yatay kaydırma çubuğu), "dream"in ve "ultimate"in dosyalarını kullanırsanız ekranın üstünde yatay kaydırma çubuğu çıkar (mop'u denemedim bilmiyorum) aklınızda bulunsun.

...........
Elbette bu yazdıklarımı uygulamadan evvel halihazırdaki "görsel paket 11"inizin e:\others\spbshell klasörünü komple yedeklemeyi ihmal etmeyin ki sorun çıkarsa çözümü kolay olsun;)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

Kurulum:

• SpbShell kapatılır.

İndir:

_DeNGeSiZ_

_DeNGeSiZ_

Üye

Aynı problem bende de mevcut ve aynı hatayı vermekte. alttaki menü bar gözükmüyor.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

What is New (Changelog):

1. BottomBars as Shortcut links
2. 4 new Digital Clocks
3. Optimus Weather Clock and Transparent Weather widget updated
4. More than 120 icons added in the Shortcut link
5. 2 New Side Bars
6. 3 Semi-Transparent Boxes
7. 6 New Status Widgets
8. New Status Bar
9. New Slider Bar
10. New Icons in the Program Menu and Add Widget Panel

Kurulum:

• SpbShell kapatılır.
  • Dosyadan çıkan SpbShell_20028b16.reg dosyası C:\system\apps içerisine kopyalanır.
  • Dosyadan çıkan spbmobileshell.rgs dosyası E:\Private\20028b16 içerisine kopyalanır.

İndir:

• Beğen
Tepkiler: turkemrah ve pursewarden

pursewarden

Üye
Aynı problem bende de mevcut ve aynı hatayı vermekte. alttaki menü bar gözükmüyor.

Yok azizim hata değilmiş o. Dangerousyaso arkadaşımızın verdiği bu yeni paketlerde alttaki menü çubuğu, oraya dilediğimizi yerleştirelim diye zaten ortadan kalkıyor. Yani diyelim profesyonel düzende 3 sayfa göster yaptıysan, alttaki menüyü her sayfada farklı ayarlayabiliyorsun. Biraz zaman harcatıyor ayarlamaya fakat sonunda hazır şablonlarla güzel bir resim vücuda getirmiş gibi zevkleniyor insan:) Bu vesileyle ultimate edition'un ikinci versiyonu için de Dangerousyaso'ya teşekkürlerimi sunarım (yaratıcısı Hint kardeşimize dailymobile'da yeterince teşekkür ettim) :)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Ben de Hint'e saygılarımı sunarım buradan. Her ne kadar tanışma imkanımız olmasa da yaptıkları gerçekten çok iyi şeyler. Umarım bir çok kişi faydalanır.

fatih_898

Üye
arkadaşlar selamlamlar...bu spb shell programının klasöründe olan .dat uzantılı dosyaları nasıl açacağız bilgin varmı.mesela "qa_layouts.dat" dosyasını...bunu içini açmak istiyorum değişiklik yapmak için winrar arşivi olarak açıyorum içinden resim ve veri dosyaları görünüyor ama bunları açamıyor ve dışarı çıkartamıyorum şifre istiyor...yardımcı olursan sevinirim...

Üst Alt