Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

kamukaci

kamukaci

Üye
Aynı konudan bende muzdarıbım lütfen bu görsellerin yüklenmesi konusunda yarım c7 kullanıyorum

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
arkadaşlar selamlamlar...bu spb shell programının klasöründe olan .dat uzantılı dosyaları nasıl açacağız bilgin varmı.mesela "qa_layouts.dat" dosyasını...bunu içini açmak istiyorum değişiklik yapmak için winrar arşivi olarak açıyorum içinden resim ve veri dosyaları görünüyor ama bunları açamıyor ve dışarı çıkartamıyorum şifre istiyor...yardımcı olursan sevinirim...
Arşiv dosyalaranın şifresi b0fm18zq. Ancak, arşivi açıp dosyaları düzenlemek öyle sanıldığı kadar kolay değil maalesef. Dosyalar genelde rle uzantılı yani sıkıştırılmış bmp dosyalarıdır. Bu dosyaları grafik olarak göremiyoruz. Bir şekilde resim dosyalarını rle dosyasına çevirebiliyoruz. Ama iş bununla da bitmiyor. Bu sefer koordinatlarını ve diğer bazı özelliklerini belirleyeceğiniz xml dosyalarını düzenlemeniz gerekiyor. Xml dosyalarını görünce zaten, mideniz bulanıp bırakıyorsunuz düzenleme işini. :)

KAHRAMANMUTLU

Üye
Adamımsın ya cok saol tamda aradıgm bi payalasımdı

ersnbyhn

Üye
arkadaaslar merhaba görsel paket 7 yi indirdim kurdum cok güzel çalıştı fakat resim ekleddiğimde resimler cıkmıyor yada resim secemiyorum herhangi baska bir görsel, kurdugumda resim ekleyebiliyorum sizden ricam herhangi bir görselden 7.görsele sadece resim ekleme widgetini ekleyep paylaşabiilirmisiniz...tesekkürler...

kamukaci

kamukaci

Üye
LÜTFEN YARDIM BENDEDE C7 VAR VE BENDE GÖRSEL PAKETLERİ YÜKLEYEMİYORUM AYNI ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİŞİFRE İSTİYOR BİŞEYLERİ YANLIŞ YAPIYORDA OLABİLİRİZ AMA ORDAKİ SÖYLENENLERİ AYNISINI YAPTIM:vur

_DeNGeSiZ_

_DeNGeSiZ_

Üye
Yok azizim hata değilmiş o. Dangerousyaso arkadaşımızın verdiği bu yeni paketlerde alttaki menü çubuğu, oraya dilediğimizi yerleştirelim diye zaten ortadan kalkıyor. Yani diyelim profesyonel düzende 3 sayfa göster yaptıysan, alttaki menüyü her sayfada farklı ayarlayabiliyorsun. Biraz zaman harcatıyor ayarlamaya fakat sonunda hazır şablonlarla güzel bir resim vücuda getirmiş gibi zevkleniyor insan:) Bu vesileyle ultimate edition'un ikinci versiyonu için de Dangerousyaso'ya teşekkürlerimi sunarım (yaratıcısı Hint kardeşimize dailymobile'da yeterince teşekkür ettim) :)

Aslında ne kadar teşekkür etsek azdır arkadaşlarımıza. Yazılıma dokunmadan telefon bambaşka bi hal alıyor sayelerinde :)
Benim yapamadığım önceki verdiği pakette bataryadan menü butonunu çıkartamamıştım :) nedenini bilmiyorum ama çok seçenek yoktu, son paylaştığı paketle beraber sorunu çözdüm. Tekrar ellerine sağlık emeği geçen arkadaşlarımızın. Sağolun, varolun :)

caglet

caglet

Üye
Pek hoşuma giden olmadı.sonuncusu birazcık fena değil.

bulut27

Üye
sayın arkadaşlar birşey sormak istiyorum bende x6 var vs spb yükledim çok güzel yalnız telefonu kapatıp açınca eski ekran geliyor sürekli spb nin gelmesinin bir yolu varmıdır. şimdiden tşk ederim

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Normalde her açılıştan belirli bir yükleme süresi sonra spb otomatik olarak devreye girmesi gerekiyor. Sizde böyle olmuyor mu?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

Kurulum:

• SpbShell kapatılır.
  • İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
  • C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
  • C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
  • SpbShell tekrardan açılır.

İndir:

deyese

Üye
arka aydınlatma ikonunun hangi dat dosyası olduğunu bilen var mı arkadaşlar?

BAYKEN69

Üye
arka aydınlatma araçlar dosyasındadır

ERHAN0880

Üye
bu son görseldeki media playeri her hangi bi gorsele koymak ıcın ne yapabılırızz ...

moessaex

Üye
bişe sorcawm kardeşim ben spb de kişiler bölümünden rehberi göremiyorum sorun ne olabilir??

Critical_Error

Critical_Error

Üye
Teşekkürler çok güzel çalışma :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
@dangerousyaso arkadaşımızın paylaştığı tüm paketleri ana başlığa ekledim.İyi günlerde kullanın.

ayemsweet

Üye
elinize sağlık

-starkiller-

-starkiller-

Üye
bişe sorcawm kardeşim ben spb de kişiler bölümünden rehberi göremiyorum sorun ne olabilir??

spb sadece telefon rehberini taradığı için göremezsin sim kartı okumuyor tüm kişileri telefon hafızasına kopyala problemin çözülür

ERHAN0880

Üye
ustalar görsel paket 28 dekı o alt barı nasıl yapıcam lutfen yardımmm ... htc nın gıbı cok guzel olmus beklıyorum lutfennn ,

Trismegistos

Üye
Çok uğraşmama rağmen 32yi indiremedim elinde bulunan başka bir siteye upload edebilir mi

Üst Alt