Arşiv dosyalaranın şifresi b0fm18zq. Ancak, arşivi açıp dosyaları düzenlemek öyle sanıldığı kadar kolay değil maalesef. Dosyalar genelde rle uzantılı yani sıkıştırılmış bmp dosyalarıdır. Bu dosyaları grafik olarak göremiyoruz. Bir şekilde resim dosyalarını rle dosyasına çevirebiliyoruz. Ama iş bununla da bitmiyor. Bu sefer koordinatlarını ve diğer bazı özelliklerini belirleyeceğiniz xml dosyalarını düzenlemeniz gerekiyor. Xml dosyalarını görünce zaten, mideniz bulanıp bırakıyorsunuz düzenleme işini.arkadaşlar selamlamlar...bu spb shell programının klasöründe olan .dat uzantılı dosyaları nasıl açacağız bilgin varmı.mesela "qa_layouts.dat" dosyasını...bunu içini açmak istiyorum değişiklik yapmak için winrar arşivi olarak açıyorum içinden resim ve veri dosyaları görünüyor ama bunları açamıyor ve dışarı çıkartamıyorum şifre istiyor...yardımcı olursan sevinirim...

Yok azizim hata değilmiş o. Dangerousyaso arkadaşımızın verdiği bu yeni paketlerde alttaki menü çubuğu, oraya dilediğimizi yerleştirelim diye zaten ortadan kalkıyor. Yani diyelim profesyonel düzende 3 sayfa göster yaptıysan, alttaki menüyü her sayfada farklı ayarlayabiliyorsun. Biraz zaman harcatıyor ayarlamaya fakat sonunda hazır şablonlarla güzel bir resim vücuda getirmiş gibi zevkleniyor insanBu vesileyle ultimate edition'un ikinci versiyonu için de Dangerousyaso'ya teşekkürlerimi sunarım (yaratıcısı Hint kardeşimize dailymobile'da yeterince teşekkür ettim)
![]()

nedenini bilmiyorum ama çok seçenek yoktu, son paylaştığı paketle beraber sorunu çözdüm. Tekrar ellerine sağlık emeği geçen arkadaşlarımızın. Sağolun, varolun 
bişe sorcawm kardeşim ben spb de kişiler bölümünden rehberi göremiyorum sorun ne olabilir??