Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Herkes 5800'dan kaçar oldu. :)

Ben aslında bu telefonu eşime almıştım.Şimdilik takas ettik.O şimdi dokunmatik olayını 5800'da öğrenip Galaxy Ace'te master yapacak.Yani şey gibi... Hidrolik direksiyonu bile olmayan 90 model bir şahin ile araba sürmeyi öğrenip sonra son model arabayla trafiğe çıkmak gibi :P

Hmz721

Üye
sürekli bu programı kullandığımızda şarj tüketimi eskisine göre nasıl kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse güzel olur :)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

Ben aslında bu telefonu eşime almıştım.Şimdilik takas ettik.O şimdi dokunmatik olayını 5800'da öğrenip Galaxy Ace'te master yapacak.Yani şey gibi... Hidrolik direksiyonu bile olmayan 90 model bir şahin ile araba sürmeyi öğrenip sonra son model arabayla trafiğe çıkmak gibi :P
İyimiş. :) İyi kullanımlar.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
sürekli bu programı kullandığımızda şarj tüketimi eskisine göre nasıl kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse güzel olur :)

Programın telefonun şarjına etkisi %-100'dür.Yani elini bile sürmez.5800 kullanırken 4 günde bir şarj ederdim.Sürekli paket işleri ile uğraşınca bu süre 2 güne düşerdi.Herkesin telefon kullanma şekli farklıdır.Program şarja etki etmiyor sen nasıl kullanırsan o kadar da pil gidiyor.Bu benim şahsi görüşümdür.

forward_murat

forward_murat

Üye
telefonum yavaşladı ne yapabilirim format attım ama pek faydası olmadı
yardımm???hafıza kartını biçimlendirsen faydası olurmu herşey hafıza kartındada???
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartındaki gereksizleri sil belki iyi gelir.

forward_murat

forward_murat

Üye
kayra hocam hafıza kartında temalar hangi kalsörde depolanıyor..amacım şu telefona format attım temalar felan gittti aam hafıza kartında duruyor uygulama yöneticiisnden kaldıramıyor tema değiştiriken görünene temalar kaldırmak istediğimde görünmüyor tlf atılan formattna sonra oldu...??????:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:ağlarım::ağlarım:

matadoraa

Üye
ya arkaşlar öyle bir sorunum varki biri lütfen yardım etsin ne yaptıysam olmadı hangi sürümü yüklediysem olmadı :( takvimdeki ç harfini kare şeklinde gösteriyor nasıl düzelteceğim bir bilen varmı acaba :(

karaca2121

Üye
ilk olarak çalışmaların için tşkler yükledim oldu yaklaşık bir ay kadar kullandım verdiginiz kodu da girdim onaylattım ama bugün aniden kapandı kendiliginden tekrar çalıştırmak istedim ama olmadı registry is corrupted.Restore last succesful configguration? diye bir sorun çıkartıyor yardımcı olurmusunuz

matadoraa

Üye
arkadaşlar yokmu yardım edecek biri yada bu sorunu yaşayan varmı takvimdeki çarşambanın ç si kare şeklinde ne yaptıysam olmadı yokmu yardımcı olacak biri üstatlar :((

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
arkadaşlar yokmu yardım edecek biri yada bu sorunu yaşayan varmı takvimdeki çarşambanın ç si kare şeklinde ne yaptıysam olmadı yokmu yardımcı olacak biri üstatlar :((
Bu durum font dosyanız ile alakalı.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
kardeş ellerin dert görmesin yahu çok hoşuma gitti

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
SE hakkında pek bir bilgim yok ne yazıkki. Eğer telefonunuzun font dosyalarını değiştirebiliyorsanız ya da s60v5 uyumlu flipfont yazılımı telefonunuza uyuyorsa onu kurup içerisinde gelen fontlardan birini seçip bir de öyle deneyin.

matadoraa

Üye
SE hakkında pek bir bilgim yok ne yazıkki. Eğer telefonunuzun font dosyalarını değiştirebiliyorsanız ya da s60v5 uyumlu flipfont yazılımı telefonunuza uyuyorsa onu kurup içerisinde gelen fontlardan birini seçip bir de öyle deneyin.

PLATFORMU S60V5 TELEFONUN font dosyasını değiştiriyorum yalnız flipfont yüklenmiyor hiç birşekilde bir çok font yazılımı yükleyemedim değişk yollarla yapılan font değişimini yaptım yalnız ondada sadece mesaj yazma fontu değişti tlfnun menü v.s değişmedi :( nerden aldım bu tlfnu yaaa :ağlarım: yardımın için genede çok teşekkür ederim vivaz kullanan yokmu acaba forumda :(

totoroc

Üye
çok güzel bi çalışma olmuşta bunu nası kurcaz

ERHAN0880

Üye
Hava durumunu guncellememe rragmen veri yok dıyo sehirleri degıstırıyorum gene aynı acil yardımmm

ERHAN0880

Üye
cup yokmu ya millet unutmu s burayı walla

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bi çalışma olmuşta bunu nası kurcaz

Konuyu en başından oku.Önce programı kur sonra istediğin görsel paketi...

----------Eklendi @ 21:26:31 ---------- Yazıldı @ 21:26:02 ----------

Hava durumunu guncellememe rragmen veri yok dıyo sehirleri degıstırıyorum gene aynı acil yardımmm

Server ile alakalı bir durumdur.Bir süre sonra düzelir.Günlük denemeye devam edin.

ayşenur.k.

Üye
Allah razı olsun muhteşem bi paylaşım..:))))))

Üst Alt