KayraBey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Karazeybeks kardeşime tşk ederim bu arada spb 5,0 süper bir haber0 14 gözle beklyoruz ama 5800 xm en kısa zamnda değiştirmek lazım bu arada telefondan memmunmusn tavsiye edermısın spb 5,0 videolardaki gibi seri çalışıuyormu telefonunda?
peki hocam kamera çekimi foto,video ve müzük kalıtesı olarak 5800 dan üstünmü özelliklle müzikTelefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Kısaca anlatayım.Uzun bir süre Symbian işletim sistemi kullandıktan sonra Android biraz tuhaf geldi.Mesajlaşma bölümünde Gelen ve Giden menüsünü arayıp durdum ilk başlarda ama yok.Çünkü baloncuklu mesajlaşma varmış
Ekranı güzel.Dokunmatik gayet iyi.Özellikle 5800'dan sonra insana müthiş bir dokunmatik ekran dedirtiyor.Kamera flaşlı 5.0 megapiksel olmasına karşın beni tam açmadı.Özellikle video çekim olayı berbat.Telefon ile gelen Samsung Apps uygulamasında hiçbirşey yok.Alternatif olarak S-Android ve Slide Sam 4 gibi iki market sunulmuş.İçlerinde ufak tefek denecek programlar var.Tabi hem bu sitede hemde yabancı sitelerde araştırma yapınca dehşet derecede güzel programlar elde edilebiliyor.
Telefona Pes 2011 yükledim.Takır takır oynuyor.Tamamen 3D futbol.Ağzım açık kaldı.İşlemcisi gayet hızlı 800Mhz.Asıl beklediğin cevaba gelince.Spb Mobile Shell Standart Beta sürümünü kullanıyorum.Videolarda ne izliyorsak aynen var.Süper hızlı 3D karusel.Fıldır fıldır dönüyor
Selam, rle uzantılı resim dosyaları hangi programla düzenlenebiliyor biliyor musunuz?
Bu tür siteler sizin gibi emektarların çalışmaları sayesinde kullanışlı hale geliyorçalışmalarıbızın devamı dileğiyle teşekkürler
sanırım 25 ve 26. paketler olaya son noktayı koydu
peki hocam kamera çekimi foto,video ve müzük kalıtesı olarak 5800 dan üstünmü özelliklle müzik
5800 kadar iyi mi
Kayra hocam samsung hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür edrim güle güle kullan...hocam paket 26 daki daire şeklindeki butonlar tema ilemi alakalı yoksa tlefondanmı 5800 a yükledım güzel ama o butonları ayarlayamdım
evet tema ile ilgili temanın ismi Gold V4 by panatta.benim bulab,ldiğim en kaliteli tema diyebilirim.Kayra hocam samsung hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür edrim güle güle kullan...hocam paket 26 daki daire şeklindeki butonlar tema ilemi alakalı yoksa tlefondanmı 5800 a yükledım güzel ama o butonları ayarlayamdım
artık olayı paket olarak düşünme.çünkü paketlerde sadece tek bir seçeneğin olur onu kullanırsın.am 25 ve 26 da durum farklı burda seçeneklerin var.dolayısıyla içine ufak tefek oynamalar yaparsınsanırım 25 ve 26. paketler olaya son noktayı koydu
artık bu konuda boylece kapanmıs oldu. Emegı gecenlere tesekkur
ustam 18 inci pakedı yukledım.resımdekı gıbı buyuk hava durumu cıkmıyor.altında ıse haftalık hava durumu cıkıyor.bırde operator ismi cıkmıyor.
5800 dan sonra HTC desire süper, SPB mobil shell 5 ile daha güzel oldu. Yüklemesi applanette ücretsiz.
tşkrler gerçekten güzel program daha öncede denemiştim herkese tavsi
ye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?