SP3' lü XP CD' si Nasıl Yapılır ???

Sponsorlu Bağlantılar

-eRoL.

Üye
s.a. kardeş ben bir türlü yapamıyorum tam istedigim şu aslında ben bir sp3 profosyonel format cdsi oluşturmak istiyorum ve icine programlar eklemek istiyorum otomatik kurulum istiyorum ben şuan kafedeyim burayi tam takip edemiyorum bana msnden ulaşabilirmisiniz rica etsem tşk şimdiden
[email protected]

msn adresim bu
saglıkcakla kalın

YASON198

Üye
S.a Moderatör Ue-Gazi bana acil yardım edebilir misin?İnternetten sp 3 lü rar lı win.xp indirdim.Sonra rardan dosyaları çıkarıp neroyla yazdırdım.Bilgisayarımda vista yüklü ve cd yi denedim setup menüsü geliyo ama setup a tıklanmıyo bende boot kısmından cd rom dan çalıtırmaya çalıtım ondada olmadı....Ne yapabilirim?

suhizari

Üye
Emegine saglık sadece yazma kısmına bakdım ama çok güzel anlatmıssın.

firatline

Üye
selam eklencek dosyaların bazılarını indiremedim toplam kaç edet dosya olması gerekiyor

dj-mezar

dj-mezar

Üye
üstadım sna bişi sorcam ya ben windows yapıyorum cd de boot resmini nasıl değişitirim.
bir bilgin varmı....? :):oke:

CoWKaSK

Üye
Kırık link kardeşş

--------------- Ekleme ---------------

Linklerin birtanesi bile calismiyor arkadas..

cronaldo61

cronaldo61

Üye
emeği geçenlere teşekkürler ellerinize sağlık. nero 10 kullanan arkadaşlara tavsiyem xp dosyalarını sağdan sola attıktan sonra Ctrl+B yapsınlar ve önyükleme işlemini yapsınlar. bunu yapmadan önce "Yazdır"a tıklarsanız cd'niz önyüklemeli olmaz daha sonrada yapamazsınız zaten üzerine

cronaldo61

cronaldo61

Üye
Arkadaşlar benimki SP3 2008 yerine 2002 oldu neden acaba?

Pambisci

Pambisci

Üye
Bu linkte hem otomatik kurulum CD'sini hem de SP3 CD'sini kısayolda hazırlamak için bir gösterim yapılmış.

PeriliKral

Üye
bilgiler için çok teşekkürler.

feyyazidris

Üye
kardeş ellerine sağlık çok tşşkr ederim.

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Windows 7de ayni yontem olurmu

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Linkler aktif çalışıyor sorun yok :oke:

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Nlite programı ile daha kolay şekilde yapabilirsiniz hemde o programın daha değişik özellikleride var mesela siz cd nize nero,mozilla,winrar gibi programalr yüklemek istiyorsunuz bu program sayesınde oda oluyor hemde format atarken kuruluyor

muqiwara

muqiwara

Üye
Emegine Sağlık Güzel Bilgilendirme olmuş.

navti

navti

Üye
konu eski baya ama olsun guzel paylasim

Üst Alt