Tavsiye Sözcü Uygulaması Mağazada (WP 7 & 8)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar güncellemeyi gönderdim mağazaya 2 gün önce, bir aksilik olmazsa bu gece ya da yarın gece onaylanacaktır. Güncellemeden sonra da buna benzer hatalarla karşılaştığınızda bilgilendirirseniz sevinirim.

Elinize sağlık, teşekkürler :oke:

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulama guncellenmiştir. Bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik

technocu1

Üye
Güncelleme ile uygulama ne tür özellikler kazandı.

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme ile uygulama ne tür özellikler kazandı.
Mağaza'da belirtmiştim ancak buraya da yazayım...

[v1.6 Güncellemesi]
*Haberlerdeki karakter hataları giderildi.
*Bazı köşe yazılarındaki "-" karakteri sorunu giderildi.
*Haberlerdeki yazıların isteğinize göre büyütüp küçültmeniz sağlandı.
*Köşe yazısını paylaşma özelliği eklendi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Aybin.Kilic

jepaq

Üye
Mağaza'da belirtmiştim ancak buraya da yazayım...

*Haberlerdeki yazıların isteğinize göre büyütüp küçültmeniz sağlandı.

daha önce de yazmıştım..özellikle bunun için teşekkürler..bir de yazıların siyah arka plan üzerine beyaz karakter olması göz yorucu.. beyaz arka plan siyah harf olursa daha iyi olur bence.

sizden diğer gazetelerin uygulamalarını da bekliyoruz

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
daha önce de yazmıştım..özellikle bunun için teşekkürler..bir de yazıların siyah arka plan üzerine beyaz karakter olması göz yorucu.. beyaz arka plan siyah harf olursa daha iyi olur bence.

sizden diğer gazetelerin uygulamalarını da bekliyoruz
Beğenmenize sevindim öncelikle, diğer güncellemede dediğiniz de olabilir not alıyorum şimdiden. Diğer gazeteler için ise bir uygulama yapmayı düşünmüyorum çünkü telif haklarından dolayı sıkıntılar doğuruyor. Bu uygulamadan bile tereddütlerim var maalesef.

jepaq

Üye
gazeteyle görüştünüz mü belki destek olabilirler belki işlerine gelir uygulama yapmaktan kurtulurlar. örneğin hürriyet okurları uygulaması var gazetenin kendi yaptığından daha iyi. gazeteler pek umursamıyor galiba uygulama işini

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
gazeteyle görüştünüz mü belki destek olabilirler belki işlerine gelir uygulama yapmaktan kurtulurlar. örneğin hürriyet okurları uygulaması var gazetenin kendi yaptığından daha iyi. gazeteler pek umursamıyor galiba uygulama işini

"Hürriyet Yazarlar" adında bir uygulamam vardı zamanında ve Doğan Holding avukatları kaldırmamı istediler uygulamayı, o günden sonra pek rahat değilim açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: Bar_Fedaisi

Bar_Fedaisi

Üye
İlk günden beri kullandığım bir uygulama. Son güncelleme ile çok daha iyi oldu. Uğraşlarınız için çok teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik

Üst Alt