ceyhunkeklik
Üye
512 mb ramlı cihazlar için bir düzenleme rica etsek ? Lumia 620 yüklenmedi cihazima![]()
@TcAybin
Düzenlemeyi magazaya gonderdim onaylandiginda sizi bilgilendirecegim.
512 mb ramlı cihazlar için bir düzenleme rica etsek ? Lumia 620 yüklenmedi cihazima![]()
@TcAybin
Teşekkürlerimle birlikte saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sağ olunuz.Düzenlemeyi magazaya gonderdim onaylandiginda sizi bilgilendirecegim.
Ceyhun bey ilginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Hemen indiriyorum. Sağ olunuz, var olunuz. (5 yıldız ve olumlu yorum yapacağım mağazada.)
Onu da kontrol edeceğim, bilgilendirme için teşekkürler...şöyle bir eksiklik var. Uygulamanın canlı kutucuk özelliği var. gündemdeki manşeti canlı kutucuk olarak gösteriyor. Ancak aradan 2-3 gün geçmesine rağmen artık o manşet eskide kalmasına rağmen hala onu gösteriyor.

Arkadaşlar uygulama dün "Öne Çıkanlar" (Featured) kategorisinde yayınlandı ve bugün aldığım maile göre 18 Şubat günü de yayınlanacak ve 3. kez "Featured" görmüş olacak. Bu başarı benim değil Sözcü'nün başarısı aslında tabi ki ama yine de destekleriniz için teşekkürler...![]()

Haber yazılarının içinde harf olacağına sayılar oluyor çok can sıkıcı acilen güncellenmesi gerekli
bazı haberlerde ve yazarlarda yazılar aşağıdaki gibi çıkıyor..bir de font büyütme özelliği eklerseniz çok iyi olur.