Tavsiye Sözcü Uygulaması Mağazada (WP 7 & 8)

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: elinize saglık

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik
zirtvirt

zirtvirt

Üye
İşte bu mükemmel oldu. Eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ceyhunkeklik
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama artik 512mb ramli cihazlari destekliyor. Bilginize...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, bulutsuzgece ve MrtAltg
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Elinize sağlık, teşekkürler.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ceyhun bey ilginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Hemen indiriyorum. Sağ olunuz, var olunuz. (5 yıldız ve olumlu yorum yapacağım mağazada.)

• Beğen
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Ceyhun bey ilginiz ve duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Hemen indiriyorum. Sağ olunuz, var olunuz. (5 yıldız ve olumlu yorum yapacağım mağazada.)

Cok teşekkur ederim umarim begenirsiniz. Eksikleri tabi ki var ama zamanla gidermeye calişacagim.

• Beğen

technocu1

Üye
şöyle bir eksiklik var. Uygulamanın canlı kutucuk özelliği var. gündemdeki manşeti canlı kutucuk olarak gösteriyor. Ancak aradan 2-3 gün geçmesine rağmen artık o manşet eskide kalmasına rağmen hala onu gösteriyor.

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bir eksiklik var. Uygulamanın canlı kutucuk özelliği var. gündemdeki manşeti canlı kutucuk olarak gösteriyor. Ancak aradan 2-3 gün geçmesine rağmen artık o manşet eskide kalmasına rağmen hala onu gösteriyor.
Onu da kontrol edeceğim, bilgilendirme için teşekkürler...

jepaq

Üye
sayfalarda zoom özelliği yok..yazılar küçük biraz

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

• Beğen
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulama 11 Şubat günü Öne Çıkanlar (Featured) kategorisinde yayınlanacak... Destekleriniz için teşekkürler...Arkadaşlar uygulama dün "Öne Çıkanlar" (Featured) kategorisinde yayınlandı ve bugün aldığım maile göre 18 Şubat günü de yayınlanacak ve 3. kez "Featured" görmüş olacak. Bu başarı benim değil Sözcü'nün başarısı aslında tabi ki ama yine de destekleriniz için teşekkürler... :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Aybin.Kilic ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar uygulama dün "Öne Çıkanlar" (Featured) kategorisinde yayınlandı ve bugün aldığım maile göre 18 Şubat günü de yayınlanacak ve 3. kez "Featured" görmüş olacak. Bu başarı benim değil Sözcü'nün başarısı aslında tabi ki ama yine de destekleriniz için teşekkürler... :)

Elinize sağlık, başarılarınızın devamını diliyorum :oke:

• Beğen

kyakutlu

Üye
indirdim, güzel çalışıyor. fakat bazı haber metinleri eksik çıkıyor.

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama guncellendi arkadaşlar. Yazarlar eklendi ve haberin eksik gorunmesi sorunu giderildi...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve bulutsuzgece

jepaq

Üye
bazı haberlerde ve yazarlarda yazılar aşağıdaki gibi çıkıyor..bir de font büyütme özelliği eklerseniz çok iyi olur.

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
İlgilenecegim, bilgilendirme icin teşekkurler.

technocu1

Üye
Haber yazılarının içinde harf olacağına sayılar oluyor çok can sıkıcı acilen güncellenmesi gerekli

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Haber yazılarının içinde harf olacağına sayılar oluyor çok can sıkıcı acilen güncellenmesi gerekli
bazı haberlerde ve yazarlarda yazılar aşağıdaki gibi çıkıyor..bir de font büyütme özelliği eklerseniz çok iyi olur.

Arkadaşlar güncellemeyi gönderdim mağazaya 2 gün önce, bir aksilik olmazsa bu gece ya da yarın gece onaylanacaktır. Güncellemeden sonra da buna benzer hatalarla karşılaştığınızda bilgilendirirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece

Üst Alt