söylemek istediklerim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
söylemek istediklerim...
Bazen düşünüyorumda;
insanlar niye dostlarını unutuyor ?
İş düştüğü zaman ararlar sorarlar. Bunların dışında hiç acaba dostum nasıl ne yapıyor ? Diye düşünmüyor.

Gençlik akşama kadar telefon elinde takır takır mesaj yazıyor, daha 18 olmadan genç kızlar namustan oluyor !!! Neden ? 5dk lık zevk uğruna.
Değmez...

Arkadaşla buluşursun iki sohbet sonra gömülür her iki kişide telefona ve susarlar...

Sokakta yürürken adam telefondan son ses müzik açmıs telefon elinde karşıdan gelir.
Hani anlayabildiğimiz bişey olsa tamam adam kürtçeyi bağırtıyor sokakta. Lan kro belki ben duymak istemiyorum o müziği. Bu arada kro bey kulaklık icad edildi uğra isterseniz bi telefoncuya.

Sokak başlarında ellerinde sigara gençler takılıyorlar bagırıyorlar guluyolar vs. Tamam anlıyorum ama yahu bırak şu sigarayı diyince neden aldıgımız cevap hep aynı ? "sanane lan ne karışıyon bana"
bunu demektense "ya kardeş bırakamıyorum/bırakmak istemiyorum"
desen ölcen mi ?

La marketçi kaç yıldır tanışıyoz halen reyonlardan bişey secerken goz ucuyla bakıyon. Bunca yıldır tanıyamadın mı daha beni ?

Telefonlar aksama kadar elımızde. Ki benimde öyle. Keske mantıklı seyler yapsak.
Ya mesaj ya net.

Ayrıca akşama kadar sevgılısıyle konusanlar/mesajlasanlar ne buluyonuz bu kadar konuscak ? Madem cok konusmak ıstıyon buluş napıyosan yap.

He birde bu sevgilıler buluşup gezerya hanı. Ne kadar guzel. Tamam.
Ama bu sokak ortalarında otobuslerde kafelerde opusuyonuz koklasıyonuz
ayıp degılmı

gecen otobuste arka koltuklarda ıkı sevgılı sevışiyor.
Otobustekılerde vıdeo ya cekıyo r guluyor ızliyor tek bı mudahale eden yok.
Neysekı şofor otobusu sağa cektıde onları aşagı atttı.
Orada tek ben "helal olsun be abı sagol."
digerlerı
"ulan ne guzel ızlıyoduk be"
yazıklar olsun...

----------Eklendi @ 00:40:29 ---------- Yazıldı @ 00:38:42 ----------

15 dk surdu yazmam cepten.

• Beğen
Tepkiler: levasinay, Tuba.Erva, Mert ve 6 diğerleri

phasan

phasan

Üye
Güzelmiş

OğuzcanAbi

Üye
kanka ben soruyorum hatrını bak :D
iyi geceler mjdları fln :ehe

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Bu gördüklerini, gözlemlediklerini, hala gözlemlemekte olduklarını bu davranışları sergileyenleri yadırgadığında yada ayıp dediğinde bide onların pencerelerinden bakmayı denedin mi ? (sevişme olayı hariç; görmemişin bi sevgilisi olmuş nerde sırnaşacağını şaşırmış misali. )

PureFood

PureFood

Üye
Vay be dostum harbi güzel noktalara temas etmişsin.
'La Marketçi' çok hoşuma gitti. ''Bu arada kro bey kulaklık icad edildi uğra isterseniz bi telefoncuya. '' Bu da çok güzel.
Benim de eklemek istediğim var bir tane ;
Gece gece sokakta dolaşan toplanmış 3-5 çapulcu tip mahalleyi ayağa kaldırıyor bağırıyor çağırıyor sokak aralarında kakara kikiri gülüşüyorlar tip tip. Çok kızıyorum öyle tiplere bende.:sinir

Burak

Üye
    Konu Sahibi
kanka ben soruyorum hatrını bak :D
iyi geceler mjdları fln :ehe

:op:

----------Eklendi @ 10:41:56 ---------- Yazıldı @ 10:41:13 ----------

Bu gördüklerini, gözlemlediklerini, hala gözlemlemekte olduklarını bu davranışları sergileyenleri yadırgadığında yada ayıp dediğinde bide onların pencerelerinden bakmayı denedin mi ? (sevişme olayı hariç; görmemişin bi sevgilisi olmuş nerde sırnaşacağını şaşırmış misali. )

onların penceresını sen goster bıze. Anlat

----------Eklendi @ 10:42:30 ---------- Yazıldı @ 10:41:56 ----------

Vay be dostum harbi güzel noktalara temas etmişsin.
'La Marketçi' çok hoşuma gitti. ''Bu arada kro bey kulaklık icad edildi uğra isterseniz bi telefoncuya. '' Bu da çok güzel.
Benim de eklemek istediğim var bir tane ;
Gece gece sokakta dolaşan toplanmış 3-5 çapulcu tip mahalleyi ayağa kaldırıyor bağırıyor çağırıyor sokak aralarında kakara kikiri gülüşüyorlar tip tip. Çok kızıyorum öyle tiplere bende.:sinir

:alkis

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Teşekkürler ederim bu düşüncelerin için ...:op:

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Yanlış anlama onları desteklediğimden değil.Mesela diyorsun ya;
Sokak başlarında ellerinde sigara gençler takılıyorlar bagırıyorlar guluyolar vs.
Benim böyle yapan çok tanıdığım var sayısı belirsiz ben bu konuyu onlarla konuştuğumda anladığım ilk şey şu olmuştu bu zamana kadar bir toplumda belli bir statüye koyuladıklarını, dışlandıklarını ve dikkat çekmek istediklerini anlamıştım buna benzer çok şey var.Sonra bu insanların böyle davranmalarının tek sebepleri kendileri olmadıkları kanaatına vardım.
Günlük hayyattan örnek verecek olursak sınıfa yeni gelen bir öğrenci o ortama girmek için kendisini gösterecektir bunu yapması içinde onların yaptıkları gibi yapacak çünkü yapmazsa dışlandığını küçümsendiğini düşünecek ve yazdığın hareketlerin bir kaçını yapmaya başlayacak sonrada adı çıkıcak 9'a inmeyecek 8'e...

Necmati

Necmati

Üye
uç uç Böceğim

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Sokak başlarında ellerinde sigara gençler takılıyorlar bagırıyorlar guluyolar vs. Tamam anlıyorum ama yahu bırak şu sigarayı diyince neden aldıgımız cevap hep aynı ? "sanane lan ne karışıyon bana"
bunu demektense "ya kardeş bırakamıyorum/bırakmak istemiyorum"
desen ölcen mi ?
Gençlik akşama kadar telefon elinde takır takır mesaj yazıyor, daha 18 olmadan genç kızlar namustan oluyor !!! Neden ? 5dk lık zevk uğruna.
Değmez...
+1905

Telefonlar aksama kadar elımızde. Ki benimde öyle. Keske mantıklı seyler yapsak.
Ya mesaj ya net.
keşke :)

Sokakta yürürken adam telefondan son ses müzik açmıs telefon elinde karşıdan gelir.
Hani anlayabildiğimiz bişey olsa tamam adam kürtçeyi bağırtıyor sokakta. Lan kro belki ben duymak istemiyorum o müziği. Bu arada kro bey kulaklık icad edildi uğra isterseniz bi telefoncuya.
sen yabancı şarkı dinlerken bişey anlıyor musun ?
bu ülke sadece Türklerin değil isteyen istediğini dinler.
son cümlene katılıyorum.

He birde bu sevgilıler buluşup gezerya hanı. Ne kadar guzel. Tamam.
Ama bu sokak ortalarında otobuslerde kafelerde opusuyonuz koklasıyonuz
ayıp degılmı
gecen otobuste arka koltuklarda ıkı sevgılı sevışiyor.
Otobustekılerde vıdeo ya cekıyo r guluyor ızliyor tek bı mudahale eden yok.
Neysekı şofor otobusu sağa cektıde onları aşagı atttı.
Orada tek ben "helal olsun be abı sagol."
digerlerı
"ulan ne guzel ızlıyoduk be"
yazıklar olsun...
kıyamet alametleri bunlar

Masha

Masha

Üye
ağzına sağlık iyiydi bu insan olmayanlar onlar

Burak

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil ali abi.

Crayz girl haklısın tamam. Peki çevredeki evlerden "gençler biraz sessiz olun rahatsız oluruyoruz" denildiğinde neden büyüğe saygı burada bitiyor ve o uyarıyı dikkate almıyorlar ?

Enver; benim kürtlere bişey dediğim yok sadece örnek olarak yazdım o bölümü.
Ama genelde onlar yapıyor bu tür hareketleri.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Crayz girl haklısın tamam. Peki çevredeki evlerden "gençler biraz sessiz olun rahatsız oluruyoruz" denildiğinde neden büyüğe saygı burada bitiyor ve o uyarıyı dikkate almıyorlar ?

Bu davranışı her genç topluluğu yapmıyor.Yapanlara sormak lazım.Ama bana kalırsa bir toplumda yada herhangi bir yerde hangi tür davranışlar sergileyebileceklerini çocuklar ailelerden alıyorlar.Eğer sen böyle düşünüyor yada onları yadıgıyorsan ailenden gördüğün ahlak ve terbiye üzerinde durarak yapıyorsundur.Terbiyeyi ahlak'ı ailesinden görmeyen senin gibi olamaz.Bilenle bilmeyen bir olur mu? hayır. Bide bu terbiyeyi görüpde uygulamayanlar var onlarında kendi kişilikleri.
(Kalbini kırdıysam özür dilerim burak (: )

Burak

Üye
    Konu Sahibi
yok neden kırılayım.
Benim hoşuma gidiyor farklı görüşleri almak.
:)
doğru bilenle bilmeyen bir olmaz. :alkis

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Sana göre doğru olan x kişisine göre yanlış, sana göre yanlış olan x kişisine göre doğrudur ;)

• Beğen
Tepkiler: Burak
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Çok çeşit insanlar var ...

İnsanlar başkasına zarar vermediği sürece istediğini yapabilir diye düşünüyorum ben . Sigara gibi mesela, kapalı alanda içilirse insanlara zararı var ama açık alanda içiyorsa zararı kendine ve karşılmamalı ... Müzik dinleme konsunda da öyle ...

Çeşit çeşit insanlar var dediğim gibi, kimisinin kötü alışkanlığı sigaradır kimisinin kin, nefret, çekememezlik yedirememezlik vs ...İçindeki o ezilmişlik, kullanılıp kenara atılmışlık duygusunu ne kadar zaman da geçse yediremez ve küfürlerle tuzaklarla karşısındakine zarar verir örneğini çok gördüm :) Ama akıllı insan böyle ufacık şeylerden zarar görmediğini her zaman gösterir :)

Kendi hayatıma bakarım genelde, çevreyle hiç ilgilenmem ve isterim ki çevre de benle ilgilenmesin ... ( Çevreyi rahatsız etmediğim sürece tabiki )

• Beğen
Tepkiler: levasinay
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...