Burak
Üye
söylemek istediklerim...
Bazen düşünüyorumda;
insanlar niye dostlarını unutuyor ?
İş düştüğü zaman ararlar sorarlar. Bunların dışında hiç acaba dostum nasıl ne yapıyor ? Diye düşünmüyor.
Gençlik akşama kadar telefon elinde takır takır mesaj yazıyor, daha 18 olmadan genç kızlar namustan oluyor !!! Neden ? 5dk lık zevk uğruna.
Değmez...
Arkadaşla buluşursun iki sohbet sonra gömülür her iki kişide telefona ve susarlar...
Sokakta yürürken adam telefondan son ses müzik açmıs telefon elinde karşıdan gelir.
Hani anlayabildiğimiz bişey olsa tamam adam kürtçeyi bağırtıyor sokakta. Lan kro belki ben duymak istemiyorum o müziği. Bu arada kro bey kulaklık icad edildi uğra isterseniz bi telefoncuya.
Sokak başlarında ellerinde sigara gençler takılıyorlar bagırıyorlar guluyolar vs. Tamam anlıyorum ama yahu bırak şu sigarayı diyince neden aldıgımız cevap hep aynı ? "sanane lan ne karışıyon bana"
bunu demektense "ya kardeş bırakamıyorum/bırakmak istemiyorum"
desen ölcen mi ?
La marketçi kaç yıldır tanışıyoz halen reyonlardan bişey secerken goz ucuyla bakıyon. Bunca yıldır tanıyamadın mı daha beni ?
Telefonlar aksama kadar elımızde. Ki benimde öyle. Keske mantıklı seyler yapsak.
Ya mesaj ya net.
Ayrıca akşama kadar sevgılısıyle konusanlar/mesajlasanlar ne buluyonuz bu kadar konuscak ? Madem cok konusmak ıstıyon buluş napıyosan yap.
He birde bu sevgilıler buluşup gezerya hanı. Ne kadar guzel. Tamam.
Ama bu sokak ortalarında otobuslerde kafelerde opusuyonuz koklasıyonuz
ayıp degılmı
gecen otobuste arka koltuklarda ıkı sevgılı sevışiyor.
Otobustekılerde vıdeo ya cekıyo r guluyor ızliyor tek bı mudahale eden yok.
Neysekı şofor otobusu sağa cektıde onları aşagı atttı.
Orada tek ben "helal olsun be abı sagol."
digerlerı
"ulan ne guzel ızlıyoduk be"
yazıklar olsun...
----------Eklendi @ 00:40:29 ---------- Yazıldı @ 00:38:42 ----------
15 dk surdu yazmam cepten.
insanlar niye dostlarını unutuyor ?
İş düştüğü zaman ararlar sorarlar. Bunların dışında hiç acaba dostum nasıl ne yapıyor ? Diye düşünmüyor.
Gençlik akşama kadar telefon elinde takır takır mesaj yazıyor, daha 18 olmadan genç kızlar namustan oluyor !!! Neden ? 5dk lık zevk uğruna.
Değmez...
Arkadaşla buluşursun iki sohbet sonra gömülür her iki kişide telefona ve susarlar...
Sokakta yürürken adam telefondan son ses müzik açmıs telefon elinde karşıdan gelir.
Hani anlayabildiğimiz bişey olsa tamam adam kürtçeyi bağırtıyor sokakta. Lan kro belki ben duymak istemiyorum o müziği. Bu arada kro bey kulaklık icad edildi uğra isterseniz bi telefoncuya.
Sokak başlarında ellerinde sigara gençler takılıyorlar bagırıyorlar guluyolar vs. Tamam anlıyorum ama yahu bırak şu sigarayı diyince neden aldıgımız cevap hep aynı ? "sanane lan ne karışıyon bana"
bunu demektense "ya kardeş bırakamıyorum/bırakmak istemiyorum"
desen ölcen mi ?
La marketçi kaç yıldır tanışıyoz halen reyonlardan bişey secerken goz ucuyla bakıyon. Bunca yıldır tanıyamadın mı daha beni ?
Telefonlar aksama kadar elımızde. Ki benimde öyle. Keske mantıklı seyler yapsak.
Ya mesaj ya net.
Ayrıca akşama kadar sevgılısıyle konusanlar/mesajlasanlar ne buluyonuz bu kadar konuscak ? Madem cok konusmak ıstıyon buluş napıyosan yap.
He birde bu sevgilıler buluşup gezerya hanı. Ne kadar guzel. Tamam.
Ama bu sokak ortalarında otobuslerde kafelerde opusuyonuz koklasıyonuz
ayıp degılmı
gecen otobuste arka koltuklarda ıkı sevgılı sevışiyor.
Otobustekılerde vıdeo ya cekıyo r guluyor ızliyor tek bı mudahale eden yok.
Neysekı şofor otobusu sağa cektıde onları aşagı atttı.
Orada tek ben "helal olsun be abı sagol."
digerlerı
"ulan ne guzel ızlıyoduk be"
yazıklar olsun...
----------Eklendi @ 00:40:29 ---------- Yazıldı @ 00:38:42 ----------
15 dk surdu yazmam cepten.