şöyle bir telefon varmı? telefon önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bir telefon varmı? telefon önerileriniz?
5800xm gibi sesi, c7 gibi interneti, 5800 gibi tuş kilit ve ışık zaman aşımı süresi olan, n8 gibi otofocuslu kamerası olan bir telefon varmı? samsung wave 2 de bunlar var ama tek eksiği interneti adobe flash lite 4 içermiyor c7 nin interneti nerdeyse tüm video ve hatta kapsamlı java sayfaları bile açıyormuş. wave 2 birde bada 1.2 sistemli pek uygulama falan yok. evet bunlara göre yardım cı olurmusunuz? fiyat aralığımda 500- 850 arası.

hoss

hoss

Üye
htc wildfire modeli bu söylediğin tanıma uyuyor interneti gayet iyi video filan izleyebiliyorsun android 2.2 froyo destegi sayesinde

AhmetFevzi

AhmetFevzi

Üye
bence ikinci el temiz bulabilirsen N8 al

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire yi inceledim 528 mhz lik biraz düşük bir işlemcisi varmış. bu da webde gezinirken kaydırmalarda yavaşlığa neden oluyormuş birde kamerasında flash yok ve görüntülü görüşmede yok. n8 i hiç incelemedim c7 ile arasında pek fark yok galiba otofocus dışında. c7 nin ise hoperlörünün stereo olmayışı, tuş kilit süresinin ve ışık zaman aşımı süresinin 1 dk dan aşağı olmaması ve otofocus olmayışı kafama takıldı. yoksa favorim c7 idi.

wave 2 de ise adobe flash lite 4 yokmuş ve kapsamlı java sayfalar webde açılması benim için en önemli konulardan. bunlarıda açıyormu bilmiyorum. borsa ile ilgiliyim ve işte yatırımın anlık borsa verileri java sayfasını açıyormu bilmiyorum. gerçi maşallah bizim ülke yabancıya çalışıyor artık wave bu sayfayı açsa bile ayrıntılı veriler ücretli oldu imkb de 1 nisan itibarı ile. ücretsiz anllık veride ise bu gün baktımda esas gerekli verileri kapatmışlar. neyse konuyu dağıtmayalım:)

Utku

Utku

Üye
C7 :d

hoss

hoss

Üye
o zaman biraz bekle mayıs gibi sony ericsson xperia neo türkiye de olacak o cihazda aradıgın hersey var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt