Sound Test(Ses SistemTest Şarkıları(Yeni Link)

logitech z-5500 kullanıyorum fiber optik ile bağlı. bu test parçasının bi değişik versiyonu vardı sadece tweeter olanı . ses son derece güzel benım sette. ayrıca bass denemek isteyen arkadaşlara Dj billy - beats 4 my van parçasını tavsiye edebilirim. çünkü bu parça efsanevi subwoofer jackhumer testleri için kullanılan parçadır. logitec z-5500 bu parçada sorunsuz ve distorsiyon olmadan iyi bir iş çıkarıyor. yanlız etraftaki eşyalardan gelen zıngırtı sesler var )

lkjhhjkl

Üye

bende bass hunter tarzı bıseyler dınlıyorum ama sımdı don amar a gectım adam cok hos soluyo valla bayıllıyorum:d

azzura26

Üye
link ölmüş dostum bi yeniler misin? teşekkürler

Speedy

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi arkadaşlar kullanabilirsiniz

matrx41

Üye
Kardes bu link ölmüs güncelleyin yaw

Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

| |

paylaşım için sağol çok güzel paylaşım hemen indiiryorum..

--------------- Ekleme ---------------

link yine ölmüş.....arkadaşım başka siteye upload edermisin..

bu testler oto ses tesisatlarında işe yarar normal hopalörlerde görüldüden baska bişey yapmz

Kardeşim nerde ne linkvar ortada nede başkabişii insanlar üyeolsun diğe yapılıyorsa boşuna

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İndirme adresi yenilenene kadar konu kapatılmıştır...!!!