sorunsuz&stabil n-gage 50 lira

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

billups2153

Üye
    Konu Sahibi
sorunsuz&stabil n-gage 50 lira
artık ihtiyacım kalmadı. polis okulunda olmamdan dolayı sıkıntı yaratıyor dış kasa yıpranmış olsada bütün özellikleri stabil olarak çalışıyo.sadece mp3 ve radyo dinliyodum artık onuda yapmıyorum :)) kesinlikle problemi yok memnun kalmayan geri gönderebilir.tek fiyat 50 lira
tel : 0507 926 36 55 telefonum kapalı olabilir veya cevap veremeyebilirim o yüzden mesaj atarsanız hemen dönerim size. ve ancaK çarşı iznine çıktığımız zaman kargolayabilirim..
heee bu arada diyarbakırdayım :))

--------------- Ekleme ---------------

artık ihtiyacım kalmadı. polis okulunda olmamdan dolayı sıkıntı yaratıyor dış kasa yıpranmış olsada bütün özellikleri stabil olarak çalışıyo.sadece mp3 ve radyo dinliyodum artık onuda yapmıyorum :)) kesinlikle problemi yok memnun kalmayan geri gönderebilir.tek fiyat 50 lira
tel : 0507 926 36 55 telefonum kapalı olabilir veya cevap veremeyebilirim o yüzden mesaj atarsanız hemen dönerim size. ve ancaK çarşı iznine çıktığımız zaman kargolayabilirim..
heee bu arada diyarbakırdayım :))

n-gage classic bu arada :D

serserim1905

serserim1905

Üye
bi resim koyabilirmisin bu arada nerden göndercen hangi şehirden yani

billups2153

Üye
    Konu Sahibi
bi resim koyabilirmisin bu arada nerden göndercen hangi şehirden yani
pardon ya diyarbakırdayım.diyarbakırdan göndericem fakat polis okulunda olmamdan dolayı sadece hafta sonu çarşı izninde kargolayabilirim

kral_73

kral_73

Üye
hayırlı satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...