billups2153
Üye
sorunsuz&stabil n-gage 50 lira
artık ihtiyacım kalmadı. polis okulunda olmamdan dolayı sıkıntı yaratıyor dış kasa yıpranmış olsada bütün özellikleri stabil olarak çalışıyo.sadece mp3 ve radyo dinliyodum artık onuda yapmıyorum
) kesinlikle problemi yok memnun kalmayan geri gönderebilir.tek fiyat 50 lira
tel : 0507 926 36 55 telefonum kapalı olabilir veya cevap veremeyebilirim o yüzden mesaj atarsanız hemen dönerim size. ve ancaK çarşı iznine çıktığımız zaman kargolayabilirim..
heee bu arada diyarbakırdayım
)
--------------- Ekleme ---------------
n-gage classic bu arada
) kesinlikle problemi yok memnun kalmayan geri gönderebilir.tek fiyat 50 lira tel : 0507 926 36 55 telefonum kapalı olabilir veya cevap veremeyebilirim o yüzden mesaj atarsanız hemen dönerim size. ve ancaK çarşı iznine çıktığımız zaman kargolayabilirim..
heee bu arada diyarbakırdayım
)--------------- Ekleme ---------------
artık ihtiyacım kalmadı. polis okulunda olmamdan dolayı sıkıntı yaratıyor dış kasa yıpranmış olsada bütün özellikleri stabil olarak çalışıyo.sadece mp3 ve radyo dinliyodum artık onuda yapmıyorum) kesinlikle problemi yok memnun kalmayan geri gönderebilir.tek fiyat 50 lira
tel : 0507 926 36 55 telefonum kapalı olabilir veya cevap veremeyebilirim o yüzden mesaj atarsanız hemen dönerim size. ve ancaK çarşı iznine çıktığımız zaman kargolayabilirim..
heee bu arada diyarbakırdayım)
n-gage classic bu arada