sorunlarınızı buraya yazın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
sorunlarınızı buraya yazın!
kalabalık olmaması için özen gösterelim ve sorunlarınızı buraya yazın arkadaslarımız buraya yazcaktır

• Beğen
Tepkiler: yuchell89

dark0eyes

Üye
ya ben m3510 a oyun yüklemek istiyorum ama başaramadım yardımcı olur musun?

yuchell89

yuchell89

Üye
benim bir sorum olacak. telefona uygulama yüklerken .jar dosyasını telefona atıp o dosyayı telefonda açıp yükledim. daha spnra .jar uzantılı dosyayı sildim. uygulama açtığım zaman dokunmatik olmasına rağmen bazılarında klavye desteği çıkıyor. sağ, sol, yukarı, aşağı, yes, no tuşları. bunları kaldırmak istiyorum. bi çözüm var mıdır?

eRDiiL

eRDiiL

Üye
benim bir sorum olacak. telefona uygulama yüklerken .jar dosyasını telefona atıp o dosyayı telefonda açıp yükledim. daha spnra .jar uzantılı dosyayı sildim. uygulama açtığım zaman dokunmatik olmasına rağmen bazılarında klavye desteği çıkıyor. sağ, sol, yukarı, aşağı, yes, no tuşları. bunları kaldırmak istiyorum. bi çözüm var mıdır?

bunu kaldırmak mümkün değil ama yapıldığını bilen varsa iyi olur tabi:)

golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
var kardesım forumumuzda kodlar vardır ben bırm arastırayım bakım

--------------- Ekleme ---------------

klavyeyı kaldırmak ıcın bu yolları ızle arkdasım hadı kolay gelsın teşekkur et :D .jar dosyasını win-rar ile açıp "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad ile açıp

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

yuchell89

yuchell89

Üye
var kardesım forumumuzda kodlar vardır ben bırm arastırayım bakım

klavyeyı kaldırmak ıcın bu yolları ızle arkdasım hadı kolay gelsın teşekkur et :D .jar dosyasını win-rar ile açıp "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad ile açıp

MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

usta uğraşmışsın eline sağlık ta, jar dosyası elimde yok. bi sürü uygulama var tek tek bulması zor olur. jar dosyası olmada halledemiyoruz heralde:allalla:

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
ben bı konu acıyorum herkes aynı konuyu bın kere acıyor buna bı cozum bulsanız ıyı olur

golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
telfonun desteklerse neden olmasınkı...

[sıze=4]baska derdı olan var mı?[/sıze]

goka90

goka90

Üye
slm arkadaslar bende s5603 var ama bir turlu msn yukleyemiyorum internete girmeye izin ver falan diyor yardımcı olursanız sevinirim simdiden sagolun...program varsa onuda alabilirim

slm arkadaslar benim bir sorun olacaktı s5603 uce nasıl msn yukleyebilirim ve programı nasıl bulurum birkac tane denedim internette girmeye izin ver falan diyor. ne yapmayılım...

golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
ya ben m3510 a oyun yüklemek istiyorum ama başaramadım yardımcı olur musun?
olurum telefonun java oldugu ıcın oyunları kaldırır ama bır kod var ıste o kodu bulup en kısa surede paylasırım

slm arkadaslar bende s5603 var ama bir turlu msn yukleyemiyorum internete girmeye izin ver falan diyor yardımcı olursanız sevinirim simdiden sagolun...program varsa onuda alabilirim

slm arkadaslar benim bir sorun olacaktı s5603 uce nasıl msn yukleyebilirim ve programı nasıl bulurum birkac tane denedim internette girmeye izin ver falan diyor. ne yapmayılım...

arkdasım cok basıt bu yol oncelıkle knturun varsa googledan ebuddy ye gır sonra orda site acılcak daha sonra telefonuma uygun msn ındır var ordan onu secıosun ve telfonuna yukluo :oke: turkcellı ısen avantajlısın 8 kontur gıdıo ve 15mb 00.00 hedıye kolay gelsın... teşekkur et!:oke::oke::oke:

arkdasım galıba vodafone sun sorununu anladım eger telefonun . bu msn sıtesıne gırmıyorsa su yolu deneyceksın vodafone hızmetlerı sım kartı alırken gprs acık degıldır vodafone musterı hızmetlerını arayarak ben ınternetımı actırmak ıstıyorum dıceksın... yada bır vodafone bayısıne gıt ama musterı hızmetlerı hızlı bence ordan dene kolay gelsın not: en ıyı turkcell'dır

goka90

goka90

Üye
suanda faceye google gayet normal giriyorum ama bunu denedim olmadı ndense

golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yardımcı olmusumdur olduysam teşekkur et baska sorunu olan var mı ?

suanda faceye google gayet normal giriyorum ama bunu denedim olmadı ndense
tmm ozamn benım ılk yolu dene google ebuddy yaz orda telefonuma uygun msn ındır de ındırıyor cunkı benımde gt5603 telfonum var ben ole ındırıdm fazla knturde gıtmıyor vodafonede...

BAŞKA SORUNUNUZ VARSA YARDIMCI OLAYIM...:oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...