benim bir sorum olacak. telefona uygulama yüklerken .jar dosyasını telefona atıp o dosyayı telefonda açıp yükledim. daha spnra .jar uzantılı dosyayı sildim. uygulama açtığım zaman dokunmatik olmasına rağmen bazılarında klavye desteği çıkıyor. sağ, sol, yukarı, aşağı, yes, no tuşları. bunları kaldırmak istiyorum. bi çözüm var mıdır?

.jar dosyasını win-rar ile açıp "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad ile açıp var kardesım forumumuzda kodlar vardır ben bırm arastırayım bakım
--------------- Ekleme ---------------
klavyeyı kaldırmak ıcın bu yolları ızle arkdasım hadı kolay gelsın teşekkur et.jar dosyasını win-rar ile açıp "meta-inf" klasörü içindeki "manifest.mf" dosyasını wordpad ile açıp
MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: true
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240

olurum telefonun java oldugu ıcın oyunları kaldırır ama bır kod var ıste o kodu bulup en kısa surede paylasırımya ben m3510 a oyun yüklemek istiyorum ama başaramadım yardımcı olur musun?
slm arkadaslar bende s5603 var ama bir turlu msn yukleyemiyorum internete girmeye izin ver falan diyor yardımcı olursanız sevinirim simdiden sagolun...program varsa onuda alabilirim
slm arkadaslar benim bir sorun olacaktı s5603 uce nasıl msn yukleyebilirim ve programı nasıl bulurum birkac tane denedim internette girmeye izin ver falan diyor. ne yapmayılım...
turkcellı ısen avantajlısın 8 kontur gıdıo ve 15mb 00.00 hedıye kolay gelsın... teşekkur et!

arkdasım galıba vodafone sun sorununu anladım eger telefonunslm arkadaslar bende s5603 var ama bir turlu msn yukleyemiyorum internete girmeye izin ver falan diyor yardımcı olursanız sevinirim simdiden sagolun...program varsa onuda alabilirim
slm arkadaslar benim bir sorun olacaktı s5603 uce nasıl msn yukleyebilirim ve programı nasıl bulurum birkac tane denedim internette girmeye izin ver falan diyor. ne yapmayılım...
tmm ozamn benım ılk yolu dene google ebuddy yaz orda telefonuma uygun msn ındır de ındırıyor cunkı benımde gt5603 telfonum var ben ole ındırıdm fazla knturde gıtmıyor vodafonede...suanda faceye google gayet normal giriyorum ama bunu denedim olmadı ndense