sorunların çözümleriyle modern combat 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
sorunların çözümleriyle modern combat 3

kendimi adadım bu oyundaki sorunları çözebilmek için çünkü çok sinir bozucuydu oyundan cıkıyorum rank siliniyor ama artık tarih oldu çözümü buldum sizinlede paylaşayım dedim.
telefon galaxy s2 samsung apps linkini koydum burada oyun ücretsiz indirin oyunu 1.1.1 versiyonunu direk kurun telefona önceden 1.0.1 versiyonunu kurmanıza gerek yok.yanlız 1.1.1 kurmadan önce telefonun dilini amerikan ingilizcesi yapın.oyunu oynayacagınız zamanda ingilizce olsun telefonun dili.online oyunlarda kendınıze en az 10 tane arkadas ekleyın.online oyun baslarken bu eklemeyı yapabılırsınz.10 arkadas ekleyınce ne rank kaydolmama sorunu olacaktır nede açılmama.güle güle oynayın

KayraBey

KayraBey

Üye
Umarım herkesin işine yarar.

simaros

simaros

Üye
bu sadece samsung s2 ve galaxy r kullananlar için ben optimus black kullanyorum :(

janbo

Üye
bu oyun bende yüklü ancak oyun açıldığında güncellerken a problem occurred gibi bir hata alıyorum çözümü nedir ?

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
bu oyun bende yüklü ancak oyun açıldığında güncellerken a problem occurred gibi bir hata alıyorum çözümü nedir ?

dostum sil tekrar yükle derim samsung apps den

janbo

Üye
tamam deniyorum sizi haberdar edeceğim. oyun yükleme konusuna hakimseniz eğer yardımcı olabilirsiniz sanırım bana. çünkü gameloft oyunlarında hep aynı hatayı alıyorum.

- - - Eklendi - - -

verdiğiniz linkten indirmeye çalıştım ama uygulama cihazınıza uygun değil diyor.

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
bu sadece samsung s2 ve galaxy r kullananlar için ben optimus black kullanyorum :(

dostum ben teknik destek alabilmek için gameloftun sitesinden satın aldım oyunu.istersen sende oyle yapabilirsin.çalıştığım için araştıramıyorum sana uygun linki.linki bulursam belirttiğim yöntemlerle sıkıntı yaşamazsın

- - - Eklendi - - -

tamam deniyorum sizi haberdar edeceğim. oyun yükleme konusuna hakimseniz eğer yardımcı olabilirsiniz sanırım bana. çünkü gameloft oyunlarında hep aynı hatayı alıyorum.

- - - Eklendi - - -

verdiğiniz linkten indirmeye çalıştım ama uygulama cihazınıza uygun değil diyor.
samsung apss sitesine gir sol yukarda telefonunu seç ordan indirmeyi dene dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...