Galaxy s2 Modern Combat 3 rank kaydedilmeme sorunu yokmu bi bilen ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 Modern Combat 3 rank kaydedilmeme sorunu yokmu bi bilen ?
yıldım artık bu konuyu araştırmaktan daha öncede konu açtım bu son şansımı deneyişim derdimi anlatayım.
1.0.1 versiyonun üzerine 1.1.1 versiyonu kurdum oyunda sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor.online oynuyorum oyunu.oyuna başlarken rankım 4 diyelim , oyunu oynarken 8 lvl e yükseliyorum oyundan bi çıkıyorum tekrar 4 lvl e dönüyor rankı kaydetmiyor.bazen kaydediyor çogu zaman kaydetmiyor.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun imanım gevredi bunu 3 aydır araştırıyorum bulamadım.daha önce oyundan hemen çıkma biraz bekle öyle çık dediler , telefonu fabrika ayarlarına döndür dediler denedim bunlarda olmadı bunlar dışında bi çözüm bilen varsa paylaşırsa sevinirim.sadece galaxy s2 lerde oluyomus bu sorun diye duydum

FeC!

FeC!

Üye
Bir oyunu bitirdikten sonra hemen cıkma. Diğer oyun başlasın öyle çık. Mesela Divide oynuyosun. Çatara patara oynadın. Sonra bitti. Alert kuruldu. Sen daha oyun başlamadan çıkarsan kaydetmiyor. Oyun başlasın. Braz bekle 3-5 saniye. Sonra çık. O zaman sıkıntı olmaz.

Yalnız ben MC3 oynayamıyorum S2 de. 1.1.1 sürümü çalışıyor mu? Cok fazla apk denedim ama yok. Eger apk varsa paylaşabilir misin? Ya da nerden indirdiysen link atabilir misin?

mrtkaan

Üye
    Konu Sahibi
senın dedıgını daha once denedım olmadı bekleyip çıktım işe yaramadı.şuan işteyim eve geçince bakıyım dostum linklere

FeC!

FeC!

Üye
Ozaman bilemicem usta. Ben de işe yarıyodu. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...