Sorunlarım Var Oyun oynerken kapanma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
Yha pat diye kapanıyor Makina ile çektim filan yine aynı acaba anakartı değiştirdirdiler serviste o sirada bişi unutmasınlar

sanmıyorum servisten geldikten sonra mı olmaya başladı?

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi

sanmıyorum servisten geldikten sonra mı olmaya başladı?

Hayır aslında servisten gelince 1-2 gün oynadım sonra Ekranı kartı güncellemesi geldi o yüzden oyuna bile girmiyodu sonra ayarları en düşü aldım öğle biraz oynadım(kapanma sorunu var) sonra güncelledim ve sorun (kapanma ) devam ediyordu

TransformerS34

Üye
94 derece çok fazla.gece ve masa gibi sert birşeyin üzerine koy öyle dene birde.harbiden 94 baya fazla :hmmm

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
İçini açmasan nasıl temizlenir acaba 2 Tanne elktirik 1 tane Saç kutumama makinası ile ceksem

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi

hayır zarar verebilirsin...

gece denedin mi?

Aynen sorun devam ediyor şimdi güncelleştirme yüklüyo soğutucu ile birlikte max=84 derede

- - - Eklendi - - -

Deliricem yha ateş gibi oluyo

Buzla mı soğutsam

ANIL

ANIL

Admin
buz çözümü hikaye içine koyamıyoruz çünkü :D oyunda 80-90 arası normal aslında birde soğutuyu laptopun hava deliklerine denk gelsin

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
buz çözümü hikaye içine koyamıyoruz çünkü :D oyunda 80-90 arası normal aslında birde soğutuyu laptopun hava deliklerine denk gelsin

Ben laptopun altını ve soğutucuyu fotograf çekeyim nerelere gelsin söylersiniz

- - - Eklendi - - -

bu arada 115 dereceğide gördüm

ANIL

ANIL

Admin

Ben laptopun altını ve soğutucuyu fotograf çekeyim nerelere gelsin söylersiniz

- - - Eklendi - - -

bu arada 115 dereceğide gördüm

115 mi? kapanması lazım direk...

laptopun altındaki havalandırmalar fana yakın olsun işte...

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Kapanmadı:) ama

h0LyqAn

h0LyqAn

Üye
kardeşim ısıdan ve nem değerinden oluyordur kesinlikle. soğutucu kullan derim bendede aynı durum vardı soğutucu ile çözdüm olayı

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Soğutucum var ve kullanıyorum:zzz:

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Sorun düzelmedi halen bu arada

ugur1000

ugur1000

Üye
eğer yandan havalandırıyorsa yazdıgım bir konu vardı notebook forumunda onunla kendine bir soğutucu yap işini görür

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
eğer yandan havalandırıyorsa yazdıgım bir konu vardı notebook forumunda onunla kendine bir soğutucu yap işini görür

Alma yerini bilmiyorum ama sol taraftan bi yer var ondan hava üflüyo hemde ateş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt