Soruna Çözüm Bulana 5 TL Hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Soruna Çözüm Bulana 5 TL Hediye
Arkadaşlar konuyu açmıştım ama sunulan çözümler ise yaramadı. Sorun şu benim 16 gblık hafıza kartım var birgün telefonu kapattım 2 saat sonra falan açtım ondan beri kart çalışmıyor hatta benim c5-03 bile görmüyor ama diğer telefonlar görüyor fakat biçimlendirmiyor nasıl biçimlendirecem ben bunu 2700 a taktığımda hafıza kartı salt okunur durumda kullanılamaz falan diyor pcye başlayınca salt okunur seçenekleri çıkmıyor dediğim gibi sorunu çözene en az 5 TL hediyem olacak

ecel54

ecel54

Üye
gören telefonlarda hafıza kartındakı dosyalar çalışıyormuydu ve yenı dosyalar kopyalıyobılıyormuydun. Burada açtığın konulara para için cevap vermiyoruz !

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Yok dosya falan da kopyalamıyor o zamanda korumalı diyor olsun nolcak hediyem :)

asigsasi

asigsasi

Üye
şifre koymuş olabilir misin?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
yok o da değil

Joker.

Joker.

Üye
Üstünde çık zıpla garanti çözülür :ehe:

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
juristokrat

juristokrat

Üye
consumers/formatter/eula yada download.famouswhy.com/sdformatter/free_download.html buradan programı indir bununla dene biçimlendirmeyi.ise yarar %95.

b_gundem

b_gundem

Üye
benim 6300 da basıma gelmişti.. telefon şiftre koydu kendiliğimden karta... hafıza kartı şifresi kaldırmak diye google dayıda arat çözüm bulursun...:)

asigsasi

asigsasi

Üye
hafıza kartını pc ye taktığın zaman görüyormu görüyorsa sağ tuş yapıp özelliklerden salt okunur u kaldır pc ye yedekle ve biçimlendir

anılbaran

anılbaran

Üye
acaba :hmmm

kcsoft

kcsoft

Üye
başka bir hafıza kartla dene olursa hafıza kartın gitmiştir arkadaşlar diğer yöntemleri söylemiş zaten

ecel54

ecel54

Üye
dopeloma modunda bağlayıp pc den biçimlerdirmeyi dene

Symbianist

Symbianist

Üye
Pc'ye tak kartı. Msdos'a gir kısaca cmd komutu yani. Komut satırına format (hafıza kartının sürücü yolu): yaz. örnek: format e:

okeane3110c

okeane3110c

Üye
5 tl yi sakla bnce üstüne 15 20 fln koy 2 veya 4gb lik hafıza kartı al :D :ehe:ehe:good:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hediyeyi gördüm yardım etmekten vazgeçtim :angry:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
consumers/formatter/eula yada download.famouswhy.com/sdformatter/free_download.html buradan programı indir bununla dene biçimlendirmeyi.ise yarar %95.

Olmadı :(

----------Eklendi @ 23:51:10 ---------- Yazıldı @ 23:50:29 ----------

benim 6300 da basıma gelmişti.. telefon şiftre koydu kendiliğimden karta... hafıza kartı şifresi kaldırmak diye google dayıda arat çözüm bulursun...:)

Sanmıyorum ama yine de bi deneyim

----------Eklendi @ 23:51:36 ---------- Yazıldı @ 23:51:10 ----------

hafıza kartını pc ye taktığın zaman görüyormu görüyorsa sağ tuş yapıp özelliklerden salt okunur u kaldır pc ye yedekle ve biçimlendir

O görünmüyor ışte

----------Eklendi @ 23:52:58 ---------- Yazıldı @ 23:51:36 ----------

başka bir hafıza kartla dene olursa hafıza kartın gitmiştir arkadaşlar diğer yöntemleri söylemiş zaten

Benim telde görmüyor kartı arkadaşların telefonunda görüyor ama ne biçimlendiriyor nede dosya kopyalanıyor

----------Eklendi @ 23:53:40 ---------- Yazıldı @ 23:52:58 ----------

dopeloma modunda bağlayıp pc den biçimlerdirmeyi dene

Denedim bu da olmuyor

----------Eklendi @ 23:54:31 ---------- Yazıldı @ 23:53:40 ----------

Pc'ye tak kartı. Msdos'a gir kısaca cmd komutu yani. Komut satırına format (hafıza kartının sürücü yolu): yaz. örnek: format e:

2. Yöntem olarak bunu denedim aynı hata kart korumalı biçimlendirilmiyor diyordu

----------Eklendi @ 23:56:04 ---------- Yazıldı @ 23:54:31 ----------

Hediyeyi gördüm yardım etmekten vazgeçtim :angry:

Tamam önereceğin yöntem olursa hediye vermiyecem söz

ecel54

ecel54

Üye
o zaman hafıza karti çöpe :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Gitti 45 TL :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt