Sorun Sorun Sorun ! Lütfen Yardım Edin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnyglle

Üye
hocam çok güzel bir flash attı @hizan adlı üye atalı 2-3 saat oldu telefona hiç bir şey yüklemedim yine 3-4 kere kapandı tel hafıza kartını görmemeye başladı kafayı yicem nedir bunun çaresi anlamadım gitti hard format atılınca düzelir mi hiç denemedim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartsız kullan bir süre sorunun nerden kaynaklandığını çözmen için

hakan_710

hakan_710

Üye
hocam çok güzel bir flash attı @hizan adlı üye atalı 2-3 saat oldu telefona hiç bir şey yüklemedim yine 3-4 kere kapandı tel hafıza kartını görmemeye başladı kafayı yicem nedir bunun çaresi anlamadım gitti hard format atılınca düzelir mi hiç denemedim

posta kutun dolmuş o yüzden oradan cevap yazamadim. Birazdan bilgisayar başına geçerim yardımcı olmaya çalışayım. flash attıktan sonra yüklemiş olduğun herhangi bir program sorun yaratıyor olabilir diye düşünmüştüm hiçbirşey yüklemedim demişsin. Birkaç şey deneyelim eğer sorun devam ederse cihazı servise gönderirsin

tnyglle

Üye

posta kutun dolmuş o yüzden oradan cevap yazamadim. Birazdan bilgisayar başına geçerim yardımcı olmaya çalışayım. flash attıktan sonra yüklemiş olduğun herhangi bir program sorun yaratıyor olabilir diye düşünmüştüm hiçbirşey yüklemedim demişsin. Birkaç şey deneyelim eğer sorun devam ederse cihazı servise gönderirsin
tmm hocam sahurdaydım kbakma pc ye geçiyorum

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorunu yine yapmaya başladı.. sanırım bellenin son sürümünde bi uyumsuzluk var.

hizan

hizan

Üye
ali osman senin telefona sıvı teması olmuş olmasın.

bir arkadaşında buna benzer sorunu vardı çok uğraştım olmadı servise göndermiş servis sıvı teması diye yapmadan geri yollamış.

ve adam şimdi evet sıvı teması vardı diyor, öyle bir şey olmasın.

yazılımsal olsaydı kesin açılırdı.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
ali osman senin telefona sıvı teması olmuş olmasın.

bir arkadaşında buna benzer sorunu vardı çok uğraştım olmadı servise göndermiş servis sıvı teması diye yapmadan geri yollamış.

ve adam şimdi evet sıvı teması vardı diyor, öyle bir şey olmasın.

yazılımsal olsaydı kesin açılırdı.
yok açılıyor zaten ama nokia yazısı gelip gidiyor çoğu zaman. bazen de (telefonu kullanmadığım zaman) kendiliğinden kapanıyor. sıvı teması olmadığına adım kadar eminim çünkü daha yeni aldım telefonu ve hep yanımda..

hizan

hizan

Üye
o zaman bana özelden pm at yeniden bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt