Sorun Sorun Sorun ! Lütfen Yardım Edin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Sorun Sorun ! Lütfen Yardım Edin !!!
ya ben bu telefonu aldım güncellemeleri yaptım daha sonra telefonda ara sıra kasıntılar olmaya başladı ara sıra kendini kapattı ve sürekli de telefonu açarken nokia yazısı gelip gidiyordu 2-3 deneyişten sonra açılıyordu. bende soft format atayım dedim telefon kapandı format için ama daha açılmadı siyah bi ekran çıkıyo öyle duruyo usb yi şarj aleti olarak da okuduğu için de flash da atamıyorum ne olur yardım edin bu kadar kötü kombinasyon olamaz yaa :ağlarım:
TELEFON: Nokia 701

hizan

hizan

Üye
arkadaşım bana özelden pm at telefonunu kurtaralım.

adanalı1

adanalı1

Üye
​Hard format atmayı denedınmı kardesım ?

hizan

hizan

Üye
rica edrim güle güle kullan.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
bir sorunum daha var telefon açıkken normal gayet güzel çalışıyor ama kapandığı zaman açamıyorum. nokia yazısı gelip gidiyor sonra geriye kapanıyor. açılsa bile bu sefer de dokunmatiği işlemiyor. 15-20 dk. uğraştıktan sonra açabiliyorum zar zor. bunun sebebi nedir açılmasını engelleyen bir şey mi var?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefonda neler yüklü yazar mısın

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
1-Rompatcher
2-endclear
3-mobile cleaner 2.0
4-sol kilit tuşu
bunlar ve birkaç tane oyun var
bazı programları yazmadım çünkü herkesin bildiği bilindik programlar sorunu onların yapmadığına eminim eski telefonumda kullanıyordum..
bir de ope service adında yüklü bir şey var ne olduğunu bilmiyorum sistem uygulamasıdır die silmedim

LaNegra

Üye
n8 kullanıcısıyım yukleyıcı calsııyor hatası alıyorum bunun bı cozumu varmı ? yardımcı olabılrımısnız

hizan

hizan

Üye
n8 kullanıcısıyım yukleyıcı calsııyor hatası alıyorum bunun bı cozumu varmı ? yardımcı olabılrımısnız

arkadaşım yeniden flash at düzelir.

- - - Eklendi - - -

bir sorunum daha var telefon açıkken normal gayet güzel çalışıyor ama kapandığı zaman açamıyorum. nokia yazısı gelip gidiyor sonra geriye kapanıyor. açılsa bile bu sefer de dokunmatiği işlemiyor. 15-20 dk. uğraştıktan sonra açabiliyorum zar zor. bunun sebebi nedir açılmasını engelleyen bir şey mi var?

rofs2 ye birşeyler yüklemiş isen onlar telefonu kasıyordur.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
yok senin attığın flash duruyor bir şey atmadım.. zaten daha önce de böyleydi yüklediğim birşeyden kaynaklanıyo büyük ihtimal ama ne olduğunu bilmiyorum birazdan yüklü programların resimlerini koycam

hizan

hizan

Üye
benim attığım flash la telefondaki yüklü proğramlar silinmiş olmalı sen cfw lere bir şey atmış olmalısın yoksa böyle bir sorun olmamalı.

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
benim attığım flash la telefondaki yüklü proğramlar silinmiş olmalı sen cfw lere bir şey atmış olmalısın yoksa böyle bir sorun olmamalı.
zaten sen yüklediğinde bir şey yoktu telefonun kendi programları da duruyordu sonra üzerine ben kendi programlarımı yükleyince oldu..

bunlar yüklü bir bakın bakalım sorun ne

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Opeservice i nokia mağaza kullanıyor system dosyası..

sen end cleaner ile mobile cleaner'ı bir de sol kilit tuşu ne ise onu kaldır..bir de öyle dene.

her programı da yüklemeyin telefonunuza yoksa böyle problemler ile çok sık karşılaşırsınız

LaNegra

Üye
arkadaşım yeniden flash at düzelir.

- - - Eklendi - - -

YENI ATMISTIM ZATEN hala devam edıyor sebep yukledıgım programlardanmı kaynaklanıyor ? tekrardan kım atacak uzun ıs

hakan_710

hakan_710

Üye

sen end cleaner ile mobile cleaner'ı bir de sol kilit tuşu ne ise onu kaldır..bir de öyle dene.

her programı da yüklemeyin telefonunuza yoksa böyle problemler ile çok sık karşılaşırsınız
sol kilit tuşu yazan uygulama menü tuşunu kilit tuşuna çeviren bir mod. istek üzerine türkçeye çevirisini ben yapmıştım. şu ana kadar böyle bir soruna yol açmadı. bundan kaynklandığını düşünmüyorum

- - - Eklendi - - -

zaten sen yüklediğinde bir şey yoktu telefonun kendi programları da duruyordu sonra üzerine ben kendi programlarımı yükleyince oldu..

bunlar yüklü bir bakın bakalım sorun ne
yapman gereken ilk sey telefonu kullanırken hafıza kartını çıkarıp denemek. böylece sorunun hafıza kartında olan bir uygulama yüzünden mi yoksa telefonda olan bir uygulama yüzünden mi olduğunu anlayabilirsin

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

sol kilit tuşu yazan uygulama menü tuşunu kilit tuşuna çeviren bir mod. istek üzerine türkçeye çevirisini ben yapmıştım. şu ana kadar böyle bir soruna yol açmadı. bundan kaynklandığını düşünmüyorum

ihtimalleri göz önünde bulundurdum amacım kötülemek değil yanlış anlama sakın

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi

dedğn uygulamaları kaldırdm sorun çözüldü.. Ama bunu hangisi yapıyor bilmiyorum..

- - - Eklendi - - -

ihtimalleri göz önünde bulundurdum amacım kötülemek değil yanlış anlama sakın
tuş kilidi programını kaldırdım ama tuş kilit işareti orada kaldı ve işlemiyor ne yapmam lazım?

fairtail

Üye
Telefonun garantisi varsa bence servise ver ama yakınında nokia shop varsa oraya ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt