Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun: P990i Yi Sony Ericsson Pc Suite Bağlayamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
illuminati
Üye
Konu Sahibi
Sorun: P990i Yi Sony Ericsson Pc Suite Bağlayamıyorum
Arkadaşlar pc suiteyi yükledim kablo ve bluetoothu denedim ikiside olmuyo!Telefon bulundu sımdı bağlanıyo diyo daha sonra telefon bulunamadı gibi saçma sapan hatalar veriyo.p990i nin xp için driveri varmıdır? Sebep ne olabilir?
Odysseus
Üye
Arkadaşım Bende W610i var. Bağlantı şekillerinin aynı olduğunu varsayarak yardımcı olmaya çalışayım sana. Bende bazen telefonumun bağlanamaması hatasını alıyorum. Ancak kabloyu çıkarıp taktığımda tanıyor. Gerçi ben telefonu tanıttım sanırım sen telefonu da tanıtamıyorsun buna emin olmak için istersen cihaz bağlı iken Bilgiisayarıma sağ tıklayıp özelliklere, oradan donanım sekmesine ve sonra da aygıt yöneticisine gir. Bağlantı noktalarında çift tıkla orada Sony Ericssona ait kapatılmış bir COM portu var mı buna bak eğer yoksa cihazın güncel driverini bulman gerekir bunun için Sony Ericsson web sitesinden destek alabilirsin.