Uygulama Sorularım var, acil cevap

Sponsorlu Bağlantılar

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Sorularım var, acil cevap
Arkadaşlar S3 Kullanıcısıyım, memnunum da fakat bir kaç bir şey okudum da kafama takıldı;

1. Swap diye bir olayla ram arttırılıyormuş, bu olay tam olarak nasıldır, benim ram 1gb, 1 daha ekleyip 2 yapabilirmiyin swap ile mesela?

2. Swap yapmak için root gerekiyormuş, yaparım ama garanti dışına çıkarmı? Root yaptıktan sonra nasıl kaldırılır? Rootlu telefonu garantiye götürüpte sorun yaşayan varmıdır?

3. Eğer cihaz garanti dışı olmıycaksa Root en kolay nasıl yapılır?

enterneoll

enterneoll

Üye
önce sana şu soruyu sorayım gerek var mı o kadar şey yapmaya ?

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
önce sana şu soruyu sorayım gerek var mı o kadar şey yapmaya ?

O kadar sey derken swap için zaten root yapiyorsun yani yapman gerekir. He şu konuda soruyorsan oyunlar da kasma donma yasamamak icin ne kadar Ram olursa o kadar iyi. Android zaten Ram yiyen bir sistem.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

fingerback5

fingerback5

Üye
Root garantiyi goturur.

enterneoll

enterneoll

Üye
hayır benim asıl sorunum şu an sorun var mı ki root ve swap yapıyorsun ben ikisinide yapıyorum ama deneyimli kullanıcılar hariç bence pek gerek yok çünkü herşey çok düzgün bir şekilde çalışıyor

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Root garantiyi goturur.

Götürür ama mesela root yapıca garanti gider, ben root işlemini geri aldığımda, kaldırdığım da ben telefonu garantiye göndersem, root yapmış olduğum ortaya çıkar mı? Yada direkt root'lu göndersem anlarlar ve geri mi gönderirler ?

- - - Eklendi - - -

hayır benim asıl sorunum şu an sorun var mı ki root ve swap yapıyorsun ben ikisinide yapıyorum ama deneyimli kullanıcılar hariç bence pek gerek yok çünkü herşey çok düzgün bir şekilde çalışıyor

Ama ben Ram miktarının artmasının kasma sorunları vb. sorunları ortadan kaldırcağını düşünmekteyim. Peki konu da ki sorularımın cevabı nedir? Tek tek yazarsan çok sevinicem. Çünkü deneyimli birilerinin cevaplarına ihtiycım var.

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel, cevaplarinizi bekliyorum.

featnuri

Üye
Rom yuklerseniz bunu her turlu anlarlar.yukleyip tekrar orjinal roma donerseniz de daha once yuklediginiz anlasilir.ama orjinal romda oldugundan garantiye kabul ederler sanirim.stock romda garantiye giderse bir hak talep edemezsin.zaten stock rom garantini kaldirir.telefona bu kadar seyi yapmana gerek yok.root yetkin olsa ne olacak ki.alti ustu biraz fark edecek.windows kuracak halin yok yada ucak savar olarak kullanmayacaksin telefonu.be ce hic bulasma.tamam meraklisin.kesfetmek istiyorsun.bende cok seyler denedim yapti..ama telefonuna bir zarar geldigimde bunlara degecek mi.bence Hayır. Bu donanim zaten yeterli.eger yetmiyorsa daha donanimi kuvvetli telefon almalisin.icinde olan donanimi zorlarsan anakartini da yakabilirsin.bu da telefonun para eden yeri demek zaten.yapmamani tavsiye ederim.

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Rom yuklerseniz bunu her turlu anlarlar.yukleyip tekrar orjinal roma donerseniz de daha once yuklediginiz anlasilir.ama orjinal romda oldugundan garantiye kabul ederler sanirim.stock romda garantiye giderse bir hak talep edemezsin.zaten stock rom garantini kaldirir.telefona bu kadar seyi yapmana gerek yok.root yetkin olsa ne olacak ki.alti ustu biraz fark edecek.windows kuracak halin yok yada ucak savar olarak kullanmayacaksin telefonu.be ce hic bulasma.tamam meraklisin.kesfetmek istiyorsun.bende cok seyler denedim yapti..ama telefonuna bir zarar geldigimde bunlara degecek mi.bence Hayır. Bu donanim zaten yeterli.eger yetmiyorsa daha donanimi kuvvetli telefon almalisin.icinde olan donanimi zorlarsan anakartini da yakabilirsin.bu da telefonun para eden yeri demek zaten.yapmamani tavsiye ederim.

Yorumun için çok teşekkürler, Seni dinliyorum o zaman bu riskleri almaya değmez :)
Peki S3'te 1GB Ram var. S3'e güncel yazılım ve oyun desteği net olarak kesin olarak kaç sene sürer ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt