tdanaci Üye ben kullanıyorum cam gorilla glass değil ama yine sert zor çizilen bir cam tam çizilmez diyemeyiz ama
ben kullanıyorum cam gorilla glass değil ama yine sert zor çizilen bir cam tam çizilmez diyemeyiz ama
blackcemre Üye Nokia Serilerinin Telefonlarında Gorilla Glass olan telefon modelleri 808,E7,N8,C7,701
asigsasi Üye jetblacklife27' Alıntı: gorilla cam nokia nın resmi sitesinde yazıyor Genişletmek için tıkla ... evet resmi sitede aynı böyle yazıyor
jetblacklife27' Alıntı: gorilla cam nokia nın resmi sitesinde yazıyor Genişletmek için tıkla ... evet resmi sitede aynı böyle yazıyor
Polymath Üye mustafa said' Alıntı: arkadaşlar video ve fotoğraf düzenliyiciyi nerden indiriyoruz Genişletmek için tıkla ... fail. Hacım konu ney sen ne yazıyorsun fotoğraf duzenleyıcıye bır resım uzerıne gel ve duzenleye bas acıllıyor
mustafa said' Alıntı: arkadaşlar video ve fotoğraf düzenliyiciyi nerden indiriyoruz Genişletmek için tıkla ... fail. Hacım konu ney sen ne yazıyorsun fotoğraf duzenleyıcıye bır resım uzerıne gel ve duzenleye bas acıllıyor