Soru ; Ekranı pc masa üstü gibi yapmak ? "C-7"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smoke6666

Üye
sende amma cevap vermişsin işlemci aynı kullanılan sistem aynı.n8 olan c7 niye olmasın cıkan oyunlar n8 için cıkıyo,cogu yerdede n8 oyun diye geciyo ama hepside c7 kuruluyo sorunsuz sekilde ..onun için n8 i ayrıcalıklı zannetme..:)

webplayer

webplayer

Üye
Ne gerek var ki? Kendi ev ekranının daha şık ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kendi ev ekranı profesyoneller tarafından bizzat o telefon için optimize edilmiş...

dostm bu n8 de bile yapilmiyor ne c7si :kop:

Arkadaşım N8in C7'den + özellikleri olabilir ancak program ve oyunlar ikisi için de ortaktır. Ayrıca ortak olmasa, N8'in açabildiği programı C7 açamayacak olsa bile telefonunla hava atman, diğer telefonu ezmeye çalışarak kullanıcılarını kırman hiç hoş değil...

Slanq

Üye
n8'ciler nedir bu c7 cekememezliginiz kabul edin işte c7 daha şıkkk (: el freni cekmeyi unuttgu zaman abim n8i koyuyo takoz niyetine asdasdas :D

AYNA

AYNA

Üye
Hdmı çıkışı ve xenon flash yoktur c7 de yani gece çekimi n8 kadar iyi çekemez.birde c7 ye usb bağlanıyor mu? Onu bilmiyorum..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
arkadaşlar bırakın şu n8 c7 tartismasini yazılım olarak aynılar adam bi yorum attı ortalk karştı bu görünüm wp4.7 görnümüdür olmaz bizim tellere

Starsley

Ben aradaki farkları yazdım bi konuya ordan okursunuz c7 ye laf yapanlar aslında n8 e yapıyolar haberleri yok zavallıların :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt