Soru ; Ekranı pc masa üstü gibi yapmak ? "C-7"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
Soru ; Ekranı pc masa üstü gibi yapmak ? "C-7"
Merhabalar yeniyim ve pek birşeyden anladığım yok , bu yüzden bilgili arkadaşlara danışmak istiyorum telefonumun ekranını ( c7 ) bu şekilde yapmam mümkün müdür ?

Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

resimde reklam varmış , oradan alıyorum bu resmi , amaç rekalm değildir üzgünüm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm bu n8 de bile yapilmiyor ne c7si :kop:

ama saka maka benim eski N73de vardi bole bisey xp gorunumluydu programla oluyordu..

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
çok heveslenmiştim yahu..

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye

ama saka maka benim eski N73de vardi bole bisey xp gorunumluydu programla oluyordu..

n8i c7ye göre ne bakımdan ayrı kılıyorsun.
öyle bir konuşmuşsun ki sanki n70 ile n8i kıyaslıyorsun.

arkadaşın istediği program 12mp kameralara kurulurda sanki c7 kaldırmaz :)

madem biliyorsunuz,söyleyinde bizde bilelim neden yüklenmezmiş c7 ye n8i bile olmayan. nasıl ayrı kılıyorsunuz bu c7 yi ? hangi özelliğinin olmamasından yani.

apobaba1234

apobaba1234

Üye

haha görende 5800 dan bahsediosun sancak c7 bu boru değil 1gb rom var bunda borumu :ehe

suat1111

suat1111

Üye
c7 ve n8 oluyor bi yurt dısı sitede gördüm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
beyler tribe girdinz farkda misinz :kop: n8 in , c7den ustun ozellgi sdce kamerasi mi ? oyle diorsaniz bise demiorum :bye2:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
war yaniii :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
olsn baba 2-3 sey dha var nse szn c7 1o numara :D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
söle bakem neymiş onlar :D

KO9

KO9

Üye

Olmazmı Birisi N Birisi C serisi ama nedense N8 bana tasarım olarak vasat geliyor C7 bence tasarım olarak daha iyi zaten o yüzden C7 tercih ettim... Evde süper LCD ekranımda yok o yüzden HDMI'ya gerek yok :) fotoğraf işini Nikon D5000 e bırakıyorum :) Oyun konusunda yaw adamlar neler yapmış bee :) NFS Shift GuitarRock vb. HD oyunlar süper bu teli Sırf GuitarRock'ı oynamak için bile alabilirim Ama N8 alanların C7 den fazla yüksek bi Donanım Aldıklarını düşünmesi bana garip geliyor :) tamam kameranız iyide abartmanın manası yok tel bildiğin kamyon takozu :) Çok paran varsa Stil değil ben pahallısını alırım diyorsan N8 gerisi için C7

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm ugrastrma bni ya:D

apobaba1234

apobaba1234

Üye
dostm ugrastrma bni ya:D

gerçekten merak ettim ekstaradan benim bilmediğim neyi varmş ben şahsen param yetersiz die c7 aldım ama baya araştırmıştım alırken kamera ve hdmı dışında bi fark göremedim ama param yetseydi n8 alırdım hatta indirim zamanı para myatiodu n8 kalmamıştı mediamarkt ta oyüzden bunu aldım memnunum ama :D

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
konu saptırılmış fakat ben buldum ve uyguladım gayetde hoş ilginiz için teşekkürler

cabal21

cabal21

Üye
bulduğunu bide paylaşsan süper olur:D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bncde paylasssan da arkadslarnda indrse gzel olmaz mi:D

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
yeni konu açıoyorum arkadaşlar

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
Olmazmı Birisi N Birisi C serisi ama nedense N8 bana tasarım olarak vasat geliyor C7 bence tasarım olarak daha iyi zaten o yüzden C7 tercih ettim... Evde süper LCD ekranımda yok o yüzden HDMI'ya gerek yok :) fotoğraf işini Nikon D5000 e bırakıyorum :) Oyun konusunda yaw adamlar neler yapmış bee :) NFS Shift GuitarRock vb. HD oyunlar süper bu teli Sırf GuitarRock'ı oynamak için bile alabilirim Ama N8 alanların C7 den fazla yüksek bi Donanım Aldıklarını düşünmesi bana garip geliyor :) tamam kameranız iyide abartmanın manası yok tel bildiğin kamyon takozu :) Çok paran varsa Stil değil ben pahallısını alırım diyorsan N8 gerisi için C7

c7nin inceliği gibi var mı yahu :)
n8i aldığım gibi bıraktım elimden.kaba geldi. kaba gelmese zaten iphone alacaktım. :)) c7 aldığım için memnunum. dağlar kadar fark var gibi yansıtılması ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt