KingDroid
Üye
Tapatalk kullaniyorum son surumunuUygulama İlemi Yazıyorsun Güzelmiş Beyaz Filan Benim Hiç Olmadi![]()
Tapatalk kullaniyorum son surumunuUygulama İlemi Yazıyorsun Güzelmiş Beyaz Filan Benim Hiç Olmadi![]()
Bizim Symbianda Yok Heralde OTapatalk kullaniyorum son surumunu
.gif)
Olabilir ama forumdaki arkadaslara soyle belki yaparlarBizim Symbianda Yok Heralde O![]()
Sanmam İmkansız Gibi BişeyOlabilir ama forumdaki arkadaslara soyle belki yaparlar
Seninki android'in atasi ve dersini aliyodum javanin cok zormus yaaSanmam İmkansız Gibi Bişey
BilmiyorumkiSeninki android'in atasi ve dersini aliyodum javanin cok zormus yaa
Genelde Pc Yazılım Telefom Yazılımı Filan Anlarım ZSorunları Çözerim Ama Uygulama Çeiviri Yazma Vs Malesef Anca Düzenleme 
oldu canımUnutmusum yaakeske artsaydi yaa
![]()

Aynen bende duzenlemeyle ugrasiyorumBilmiyorumkiGenelde Pc Yazılım Telefom Yazılımı Filan Anlarım ZSorunları Çözerim Ama Uygulama Çeiviri Yazma Vs Malesef Anca Düzenleme
![]()
Ana ekranmı BuAna ekranim nasil olmus
Hadi Admin Ağanin Eli Sıkılmaz Yap Bi Güzellikoldu canım![]()

EvetAna ekranmı Bu![]()
guzel olmus dimi heracon+apex+zooper widget+resimÖbür Türlü SıkıntıAynen bende duzenlemeyle ugrasiyorum
Yok Yaz Yok test Et
İlk Başta Kilit Ekranı Sandım Çok KalabalikEvetguzel olmus dimi heracon+apex+zooper widget+resim

Bi tarayicinin ana sayfa ayariyla oynarsan olur belkiÖbür Türlü SıkıntıYok Yaz Yok test Et
Bi tarayicinin ana sayfa ayariyla oynarsan olur belki

SanadaBu konunun bu kadar ilgi görmesi düşündürücü.![]()
Güzelmiş Arka Plani Değiştirmek ŞartKilit ekranim bu
WidgetLocker

WidgetLocker sense5 temasi bulan olursa versin lutfenSanada
Güzelmiş Arka Plani Değiştirmek Şart![]()
Kendi Çektiğin resimleri Filan Ekleyebilirsin MeselaWidgetLocker sense5 temasi bulan olursa versin lutfen
Arka planin neresi kotu
Ben Gibi
Arkaplanlardan ilkini atabilir misin su yaprak olaniKendi Çektiğin resimleri Filan Ekleyebilirsin MeselaBen Gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız