konu aç ilgilenirlerRom yapan yok mu benim orjinal huawei y320 romu editleyecek

He Bunu İlk Defa Duydum Demek Komşunun Kapısı Penceresi Yerine Bunlar Geldidostumun dostu dostumdur (+.+ = +)
düşmanımın dostu düşmanımdır (-.+ = -)
düşmanımın dostu dostumdur (-.-=+)
bunu unutmayın
Allah VersinRom yapan yok mu benim orjinal huawei y320 romu editleyecek

yokHe Bunu İlk Defa Duydum Demek Komşunun Kapısı Penceresi Yerine Bunlar Geldi![]()

Ya sorunum su telefon basta 250 mb ram harciyo sonra 450 mb hatta onbellegi rami temizledigim haldekonu aç ilgilenirler![]()
telefon dandik hemen değiştirYa sorunum su telefon basta 250 mb ram harciyo sonra 450 mb hatta onbellegi rami temizledigim halde

Parasini sen ver ki alamtelefon dandik hemen değiştir![]()
telefonu haziran ayinda aldimkaça almıştınParasini sen ver ki alamtelefonu haziran ayinda aldim

Benim Bildiğim Zıt Yükler Çeker Aynı Yükler İter + İle + Arasında Her Hangi Bir Yakınlaşma Münkün Değil Onlar Sütkardeşyok
+ iel + yı çarparsan +
- ile - yi çarparsan + felan işte![]()

300 e sifir olarak aldimkaça almıştın![]()
matematikde böyle değil işteBenim Bildiğim Zıt Yükler Çeker Aynı Yükler İter + İle + Arasında Her Hangi Bir Yakınlaşma Münkün Değil Onlar Sütkardeş![]()
300 liralık telefondan bişey bekleme zaten300 e sifir olarak aldim

Ayrıma Ne Gerek Var Oldumu Şimdimatematikde böyle değil işte
300 liralık telefondan bişey bekleme zaten![]()

seni tutan ne git al gelAma cine gitsem huawei honor 3c yi 97 dolara alirim ozellikleri elimdekinin iki kati

Cine gitmeye param olsa.... Ondan bi tane de sana alirdim tabi parasini da ben verirdim ama nerdeeeseni tutan ne git al gel![]()
internetten sipariş etCine gitmeye param olsa.... Ondan bi tane de sana alirdim tabi parasini da ben verirdim ama nerdeee
Belki gelir
DTöbe Töbeinternetten sipariş etBelki gelir
D

Benim kredi kartim yok kii bide ben daha 16 yasindayiminternetten sipariş etBelki gelir
D
paypala yükle parayı onunla alBenim kredi kartim yok kii bide ben daha 16 yasindayim