sorcerer programını dungeon hunter oyununda hile yapmak için nasıl kullanırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Üye
    Konu Sahibi
sorcerer programını dungeon hunter oyununda hile yapmak için nasıl kullanırım
????

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hiç bilgim yok ama biz Türk milleti olarak oyunlarda hile yapmaya bayılırız. Mutlaka bir bilgisi olan çıkar :)

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Sorcererin pc versiyonu cheat engine var onu az çok biliyorum.Mesela internet kafelerdeki o sayaçları istediğim süreye getirirdim 1saat parasına 5-6 saat kullanırdım :D Özellikle bu programı metin2 diye bir online oyun var orda hile olarak kullanıyordum :) bu programı bilen az kişi vardır ha birde sana yardımcı olabilmem için programı görmem lazım hacı :) eminim ki telefon daha zordur :)

---------- Eklendi @ 07:32:01 ---------- Yazıldı @ 07:30:14 ----------

Hiç bilgim yok ama biz Türk milleti olarak oyunlarda hile yapmaya bayılırız. Mutlaka bir bilgisi olan çıkar :)

Haklısın hacı bu tür şeylere acayip kafamız çalışıyor nedense.. :)

anık

Üye
    Konu Sahibi
Sorcererin pc versiyonu cheat engine var onu az çok biliyorum.Mesela internet kafelerdeki o sayaçları istediğim süreye getirirdim 1saat parasına 5-6 saat kullanırdım :D Özellikle bu programı metin2 diye bir online oyun var orda hile olarak kullanıyordum :) bu programı bilen az kişi vardır ha birde sana yardımcı olabilmem için programı görmem lazım hacı :) eminim ki telefon daha zordur :)

program burda:www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-araclari/mobil-trainer-sorcerer-v-1-75-s60-v5-1-s-3-sis-637285.html

Mert045

Mert045

Üye

Abi o internet kafe için cheat engine nasıl yapıldığını özelden atar misin ?

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Kusura bakmayın arkadaşlar anlatamam anlatmış olursam size de kafeciye de kötülük yapmış olurum. :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
bu artmoney le systemden değeri değiştirip K.O da fake 21 gb yapmak gibi bişey herhalde:)

marist

marist

Üye

Hacı Programı BiLiyorum Bana Öğretirmisin :D ?

kezban yenge

kezban yenge

Üye

Hacı Programı BiLiyorum Bana Öğretirmisin :D ?

Hacı bunun anlatılması biraz kötü işte anlatsam hiçbirşey anlamazsınız :D o yüzden hiç girmiyor ha işin şu ahiret boyutu da var :D zamanında biz de yaptık ama:-) :D

marist

marist

Üye
Hacı bunun anlatılması biraz kötü işte anlatsam hiçbirşey anlamazsınız :D o yüzden hiç girmiyor ha işin şu ahiret boyutu da var :D zamanında biz de yaptık ama:-) :D

Yaw İnternet Cafeye Gittiğim Yok. Onun İçin KuLLanmıcamda Metin2 Dedin Ondan Öğret Dedim Sana. BazıLarı Bu HiLeyLe İtem Yapıyormuş Ama Denedim Beceremedim. :D +9 biLe YapabiLiyorLarmış Cheat EngineyLe :D

marist

marist

Üye
///

kezban yenge

kezban yenge

Üye

Yaw İnternet Cafeye Gittiğim Yok. Onun İçin KuLLanmıcamda Metin2 Dedin Ondan Öğret Dedim Sana. BazıLarı Bu HiLeyLe İtem Yapıyormuş Ama Denedim Beceremedim. :D +9 biLe YapabiLiyorLarmış Cheat EngineyLe :D

Hacı cheat engine ile item yapılıyor doğru ama itemin sadece görünüşünü değiştirebiliyoruz. :) Yani saldırı değeri veya bonusu aynen kalıyor.Bir de pazarlardan sıfır yanga item çekiyordum. :) müthiş birşey :D metin oynayanlar için. Zamanında baya bi yaptım.Tek sorunum level kasmaktı. :D Geçen sene bi gireyim dedim oyun bitmiş batmış kimse kalmamış.Oyunun açığını kapatmışlar nasıl anlamışlarsa :D Sana tavsiyem bu oyundan uzak durman.Birçok arkadaşım bu oyun yüzünden geleceğini bitirdi ve kendisiyle ailesi bitti. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Mert045

Mert045

Üye
Abi şu kafe olayını anlat lütfen evimde bilgisayar yok çok iyi olur :(

marist

marist

Üye
Hacı cheat engine ile item yapılıyor doğru ama itemin sadece görünüşünü değiştirebiliyoruz. :) Yani saldırı değeri veya bonusu aynen kalıyor.Bir de pazarlardan sıfır yanga item çekiyordum. :) müthiş birşey :D metin oynayanlar için. Zamanında baya bi yaptım.Tek sorunum level kasmaktı. :D Geçen sene bi gireyim dedim oyun bitmiş batmış kimse kalmamış.Oyunun açığını kapatmışlar nasıl anlamışlarsa :D Sana tavsiyem bu oyundan uzak durman.Birçok arkadaşım bu oyun yüzünden geleceğini bitirdi ve kendisiyle ailesi bitti. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Hea Koruma KoymuşLar Artık OLmuyor HeraLde Ama NasıL Yapıyodun. Yuh Yani :D 0 Yanga +9 İtemLeri ALıryordun O zaman Pazardan :D

GeLeceğini Yitirdi Derken ? Ne Olduki Yaw ? ALt Tarafı Bir Oyun Ne zararı , Ne AiLesi ? :dry: :hmmm

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Adam Adana fen lisesi 1cisiydi.Geleceği parlaktı.Adamın 3cü senesi daha sınavdan adam gibi bir yer tutturamadi

---------- Eklendi @ 17:20:42 ---------- Yazıldı @ 17:18:14 ----------

Abi şu kafe olayını anlat lütfen evimde bilgisayar yok çok iyi olur :(

Boşver kardeşim.Bu bahsi kapatalım :)

[alikan]

[alikan]

Üye

Şuna bende bilmiyorum sağda solda duyup burada da atıp tutuyorum yiyen de yiyo desene. Anlatması zormuşta ahiret kısmı varmışta. Dediklerine kendin inanıyo musun.? Bazılarının sadece kumda oynaması lazım bence...!!!

marist

marist

Üye
[alikan];4668242' Alıntı:
Şuna bende bilmiyorum sağda solda duyup burada da atıp tutuyorum yiyen de yiyo desene. Anlatması zormuşta ahiret kısmı varmışta. Dediklerine kendin inanıyo musun.? Bazılarının sadece kumda oynaması lazım bence...!!!

:hmmm :dry:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
[alikan];4668242' Alıntı:

Arkadaş senin inanıp veya inanma zorunluluğun yok.Sana burda girip te çıkan ne !Burda birşeyler herhalde biryerlerini zorladı !Dediklerine sadece gülüyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt