Özellikle bu programı metin2 diye bir online oyun var orda hile olarak kullanıyordum
bu programı bilen az kişi vardır ha birde sana yardımcı olabilmem için programı görmem lazım hacı
eminim ki telefon daha zordur 
Hiç bilgim yok ama biz Türk milleti olarak oyunlarda hile yapmaya bayılırız. Mutlaka bir bilgisi olan çıkar![]()

Sorcererin pc versiyonu cheat engine var onu az çok biliyorum.Mesela internet kafelerdeki o sayaçları istediğim süreye getirirdim 1saat parasına 5-6 saat kullanırdımÖzellikle bu programı metin2 diye bir online oyun var orda hile olarak kullanıyordum
bu programı bilen az kişi vardır ha birde sana yardımcı olabilmem için programı görmem lazım hacı
---------- Eklendi @ 07:32:01 ---------- Yazıldı @ 07:30:14 ----------
Haklısın hacı bu tür şeylere acayip kafamız çalışıyor nedense..![]()
Sorcererin pc versiyonu cheat engine var onu az çok biliyorum.Mesela internet kafelerdeki o sayaçları istediğim süreye getirirdim 1saat parasına 5-6 saat kullanırdımÖzellikle bu programı metin2 diye bir online oyun var orda hile olarak kullanıyordum
---------- Eklendi @ 07:32:01 ---------- Yazıldı @ 07:30:14 ----------
Haklısın hacı bu tür şeylere acayip kafamız çalışıyor nedense..![]()
Abi o internet kafe için cheat engine nasıl yapıldığını özelden atar misin ?
?
Hacı Programı BiLiyorum Bana Öğretirmisin?
o yüzden hiç girmiyor ha işin şu ahiret boyutu da var
zamanında biz de yaptık ama:-) 
Hacı bunun anlatılması biraz kötü işte anlatsam hiçbirşey anlamazsınızo yüzden hiç girmiyor ha işin şu ahiret boyutu da var
![]()
+9 biLe YapabiLiyorLarmış Cheat EngineyLe 
Yaw İnternet Cafeye Gittiğim Yok. Onun İçin KuLLanmıcamda Metin2 Dedin Ondan Öğret Dedim Sana. BazıLarı Bu HiLeyLe İtem Yapıyormuş Ama Denedim Beceremedim.+9 biLe YapabiLiyorLarmış Cheat EngineyLe
![]()
Yani saldırı değeri veya bonusu aynen kalıyor.Bir de pazarlardan sıfır yanga item çekiyordum.
müthiş birşey
metin oynayanlar için. Zamanında baya bi yaptım.Tek sorunum level kasmaktı.
Geçen sene bi gireyim dedim oyun bitmiş batmış kimse kalmamış.Oyunun açığını kapatmışlar nasıl anlamışlarsa
Sana tavsiyem bu oyundan uzak durman.Birçok arkadaşım bu oyun yüzünden geleceğini bitirdi ve kendisiyle ailesi bitti. Zararın neresinden dönersen kârdır.Hacı cheat engine ile item yapılıyor doğru ama itemin sadece görünüşünü değiştirebiliyoruz.Yani saldırı değeri veya bonusu aynen kalıyor.Bir de pazarlardan sıfır yanga item çekiyordum.
müthiş birşey
metin oynayanlar için. Zamanında baya bi yaptım.Tek sorunum level kasmaktı.
Geçen sene bi gireyim dedim oyun bitmiş batmış kimse kalmamış.Oyunun açığını kapatmışlar nasıl anlamışlarsa
Sana tavsiyem bu oyundan uzak durman.Birçok arkadaşım bu oyun yüzünden geleceğini bitirdi ve kendisiyle ailesi bitti. Zararın neresinden dönersen kârdır.
0 Yanga +9 İtemLeri ALıryordun O zaman Pazardan 

Abi şu kafe olayını anlat lütfen evimde bilgisayar yok çok iyi olur![]()

Adam Adana fen lisesi 1cisiydi.Geleceği parlaktı.Adamın 3cü senesi daha sınavdan adam gibi bir yer tutturamadi
AnLadım Ama Ben Coktan Bıraktım Oyunu NasıL Yapıyodun Onu Merak Ettim.Hacı bunun anlatılması biraz kötü işte anlatsam hiçbirşey anlamazsınızo yüzden hiç girmiyor ha işin şu ahiret boyutu da var
![]()
[alikan];4668242' Alıntı:Şuna bende bilmiyorum sağda solda duyup burada da atıp tutuyorum yiyen de yiyo desene. Anlatması zormuşta ahiret kısmı varmışta. Dediklerine kendin inanıyo musun.? Bazılarının sadece kumda oynaması lazım bence...!!!

[alikan];4668242' Alıntı:Şuna bende bilmiyorum sağda solda duyup burada da atıp tutuyorum yiyen de yiyo desene. Anlatması zormuşta ahiret kısmı varmışta. Dediklerine kendin inanıyo musun.? Bazılarının sadece kumda oynaması lazım bence...!!!