Sony'nin yeni orta seviye akıllı telefonu Xperia M2 tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Neden bu RAMler kağıt üstünde yazan bilgilerden daha düşük oluyor? 1GB RAM deniyor fakat 830MB civarında. Niye?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Android sistemi kullaniyor

İyi de zaten RAM bölümünde Android'in ne kadar kullandığını 830MB'ın içinde gösteriyor. Geriye kalan 170MB RAM nerede? Aynı flash belleklerdeki gibi; üzerinde 8GB yazıyor, bilgisayara takıp bi bakıyorsun 7,2GB civarında. :ah

orxan_92

orxan_92

Üye
Oyle olmasi gerek galiba)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hortlatmam gerek. Telefon Turkiye'ye giris yapti. Su an sadece Ekopasaj diye bir yerde var ve fiyati 939 TL.

@-qarapapaq-

fk555897

fk555897

Üye
İyi gibi fiyatı uygun olursa iş görür.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ekopasajı mı soruyorsun? Fiyatı mı soruyorsun? :D

Fiyati soruyorum nasil iyi mi :D Bekledikce butcem artiyo haci. Bu kadar beklemisken okullarin kapanmasini da bekleyeyim dedim. 2 hafta falan kaldi. O zamana kadar butcem 1200 kagit olur sanirim.

Invoke

Invoke

Üye
Kardeş, beklemiş arttırmışken, sen beni dinle nexus 5 al. M2 alacan da nolacak? Telefonun şekli var mı var. Tasarımı çok hoş. Arayüz çok hoş. Başka? Güncelleme en yakın zamanda kesilecek. Adreno 305 gpu. =P Nexus 5 330. Çok uzun süre gidecek cihaz, bence. Yani alarak o kadar doğru yaptığımı düşünüyorum ki gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Gozum Nexus 5'te ama sarj korkutuyo. Valla bak :D

Invoke

Invoke

Üye
Diğerleri sanki kaç gün gidiyor? her telefon prize mahkumdur. =Pnexus 5 ana konudaki son sslerime bak O.o

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Haci bi video da izlemistim m2 nin gta san adreasta cani cikti valla

Invoke

Invoke

Üye
çıkmaz çıkmaz. :D sorun varsa düzeltirler güncellemeyle.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Diğerleri sanki kaç gün gidiyor? her telefon prize mahkumdur. =Pnexus 5 ana konudaki son sslerime bak O.o

Baktim. İyi degerler ama sen farkli rom, kernel kullaniyosun haci. Ben orjinal haliyle kullanicam. 1200 lirayi riske atmaak istemiyorum acikcasi. Okuldan eve gelene kadar gotursun beni yeter. Evde zaten takarim sarja. Bunu yapabilir mi :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Yapabilir. :D

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Peki. Konuyu sahiplenmisiz. :D Okul kapansin da alicam insallah Nexusu.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
paralel ithalat al, diyor.

Üst Alt