tragedie Emekli Yönetici Konunun Başlıgı Hakedicek bir gerilim Şiddet Yada kavga daha izleyemedik Malesef
Yasminozz Üye Ne meraklısın sen de kavgaya Levent ya...o kdr seviyosan kavgayı şu kızların yanına git... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne meraklısın sen de kavgaya Levent ya...o kdr seviyosan kavgayı şu kızların yanına git... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: Ne meraklısın sen de kavgaya Levent ya...o kdr seviyosan kavgayı şu kızınların yanına git... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yasmi Ne ALAKASI var Ya muhalefet Başkanı. action olsun kötümü Olur
yasminoz' Alıntı: Ne meraklısın sen de kavgaya Levent ya...o kdr seviyosan kavgayı şu kızınların yanına git... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yasmi Ne ALAKASI var Ya muhalefet Başkanı. action olsun kötümü Olur
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: sensin muhalefet başkanı.. Genişletmek için tıkla ... onu ben Söyledim benim söylediğimi söyleme Başka söz bul kendine
yasminoz' Alıntı: sensin muhalefet başkanı.. Genişletmek için tıkla ... onu ben Söyledim benim söylediğimi söyleme Başka söz bul kendine
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: tapusu sende mi... Genişletmek için tıkla ... bende değilde Yani şurada tartışma Yapıyoruz agzımdan Çıkan sözler bana tekrar Geliyor bu Nasıl atışma
yasminoz' Alıntı: tapusu sende mi... Genişletmek için tıkla ... bende değilde Yani şurada tartışma Yapıyoruz agzımdan Çıkan sözler bana tekrar Geliyor bu Nasıl atışma
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: benim açımdan baya zevkli oluyo...sen düşün... Genişletmek için tıkla ... iyide Kavganın Tadını Alamıyorum hep senmi Yeniliceksin biraz Çaba sarfet
yasminoz' Alıntı: benim açımdan baya zevkli oluyo...sen düşün... Genişletmek için tıkla ... iyide Kavganın Tadını Alamıyorum hep senmi Yeniliceksin biraz Çaba sarfet
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: yok izlemek daha güzel...sen git sümüklerini sil sulugöz Levent... Genişletmek için tıkla ... Daha önce Kavga etmediğin belli felsefesi Olan bütün Dövüş sanatlarında Bel altı vurmak Yasak ihtar alırsın
yasminoz' Alıntı: yok izlemek daha güzel...sen git sümüklerini sil sulugöz Levent... Genişletmek için tıkla ... Daha önce Kavga etmediğin belli felsefesi Olan bütün Dövüş sanatlarında Bel altı vurmak Yasak ihtar alırsın