Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonyericsson walkman telefonu olanlar..!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ERHAN58
Üye
Konu Sahibi
Sonyericsson walkman telefonu olanlar..!
S.a bnm w810i telefonum var kulaklığımı bnm telefona takıyorum tek sağtaraftan ses veriyo soldan tık yok ama başka bi walkman telefona taktığımda ikisindende ses geliyo kafayı yiycem yardım edin lütfen
viserali_16
Üye
kardeşim benimde öyle oluyo kulaklık girişi ile biraz oyna sonra düzelir.
ERHAN58
Üye
Konu Sahibi
kanka oynuyorum olmuyo yaaw
Doğuş Pertez
Admin
Kullaklıkdan oluyordur.
ERHAN58
Üye
Konu Sahibi
ewt öle oluyomuş ne yapmam lzm yeni kulaklıkmı
Odysseus
Üye
sony ericssonu eskiden beri kullanan bir tüketici olarak bu cihazlarla verilen kulaklıkların çok sağlam olmadığını düşünüyorum. Geçen yıl aldığım iki cihazda da kulaklıksorunum var bende artık jabra bluetooth kulaklık kullanıyorum.
berserker_58
Üye
aynı sorun bendede var başka kulaklık kullanıyorum temazsızlık vardır
mertoc
Üye
kulaklıktandır
canerius45
Üye
kardeşim aynı sorun bendede vardı.iki kulaklığın birleştiği yeri biraz döndür.sok çıkart
bende oldu
olmazsa değiştirirsin
mrtyldz1905
Üye
telefonun girişinde bi sorun war bence
cafer_avcı
Üye
arkadaşım sen onun iletkenlerini yani ucları oluyo ya onları iice fırcala olmasa cakmakla yak duzelir
mrtcpkr
Üye
kutudaki kulaklıklar çok güzel ses kelitesine sahip ama uzun ömürlü değiller...
orijinali ise cok pahalı -ki orijinali bulmak çok daha büyük bire sorun...
matrixugur
Üye
kolanyayla sil az bişey çok eskiyse oksitlenmiş olabilir
vayvay21
Üye
1.5 senedir w810i kullaniyim bende yok öle bi sorun sadece kapanıyor kendi kendine o kadar
etoşa
Üye
evet eyler arada bir benim telefonda yapıyor
ouzqan
Üye
ya arkım adı üzerinde SE eee o kadar da olsun ama sen jack tarafını kurcala düzelirrr ..:!
wasfi
Üye
hiç biriniz bilemediniz kulaklık portunda oksitlenme var.. bi igne ile portun üzerini temizle
vilari
Üye
Arkadaşlar 5 yıldır sony kullanıyorum sorununuzun tek sebebi kulaklık girişidir garanti gönderin derim..!! Yoksa pişman olursunuz