Sonye ericsson xperia x10 mini promu almalıyım veya 600 tl ye kadar alınabilecek en iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
Sonye ericsson xperia x10 mini promu almalıyım veya 600 tl ye kadar alınabilecek en iyi telefon
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

emparor_55

Üye
htc wildfire önerebilirim..

61semih

61semih

Üye
galaxy gioyuda tercıh edebılrsın se den eksıgı 3mp kamera ve klavyesı gio nun ıse ustunluklerı 800mhz ıslemcısı ıle 200mhz fark arıyor ekran boyutu 3,2 ınc ve 550 tl ıle 50 tl de cebınde kalır:pro:

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
samsung telefon almamaya 1 sene önce karar vermiştim neden diye sorarsanız bundan 2 sene önce s5603 almıştım telefon da resim açıyorum ekranı yan döndürünce resim yan dönmesi gerekirken telefondaki resimler ard arda geçiyo durduramıyorum bide mp3 açacam sayfayı alta indirmek istiyorum başka mp3 açacam alta tam indirecekken başka mp3 açılıyor elimden çıkarana kadar neler çektim bi daha almam kesinlikle samsungun dokunmatiği hoşuma gitmiyor

61semih

61semih

Üye
arkadaşım samsung kendını aştı bugune kadar hıc samsung telefonu almadım cunku bende senın gıbı begenmıyordum çevremdekıler alınca denerdım bı bundan tecrubeyle hıc satın almadım.fakat artık oyle degıl denemeden on yargıyla yaklaşma bence cok sey kacırırsın bır medıamarkt tarzı margzaya gıt bır dene bence.nekadar fenerlı olsanda bu kıyagımı unutma :):pro:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung galaxy mini öneririm kardeş bi bak istersen

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
yardımınız için teşekkürler arkadaşlar ayriyetten göstermiş olduğun incelikten dolayı sanada teşekkürler trabzonlu

hüseyinyalcin

Üye
galaxy mini :oke:

technoblue

technoblue

Üye
samsung adını çok duymadığımız zamanlarda en sağlam telefondu. fakat adını duyurmaya başladığından beri sağlamlığını kaybetti. bi ürünün reklamını uzun süre yapıyor ve reklam maliyetini resmen kullanıcıdan çıkartıyorlar. modelleri güzel telefonlarının ama menüsü çok basit kamerası diğer telefonlar kadar iyi değil. lg optimus me onerebilirim sana. 600 mhz işlemci android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor. wifi ve gps desteği var. 3mp kamerası mevcut. servis sonrası hizmetleri gayet iyi. fiyatı da 450 lira civarında olmalı hatta bi ara turkcell bi kampanya yapmıştı eski telefonunu getirene 50 tl indirip yapıyorlardı. bi göz at derim.

N'name

N'name

Üye
Galaxy Ace olabilir.Fiyatı 600-700 arası.5mpx kamera , 800Mhz işlemci , Android 2.2 işletim sistemi iyi bi seçim olur :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
LG Optimus Me, 500-600 Tl fiyatı olan smartphone almak istiyorsan hem tasarım olarak ıyı hemde kaliteli. şarjı 4 gün gidiyor eğer fazla kurcalamıyorsan )) ekran reaksiyonuda gayet iyi. daha ayrıntılı bakmak ıstersen lınkten gorebılırsın.

buket2

buket2

Üye
samsung telefon almamaya 1 sene önce karar vermiştim neden diye sorarsanız bundan 2 sene önce s5603 almıştım telefon da resim açıyorum ekranı yan döndürünce resim yan dönmesi gerekirken telefondaki resimler ard arda geçiyo durduramıyorum bide mp3 açacam sayfayı alta indirmek istiyorum başka mp3 açacam alta tam indirecekken başka mp3 açılıyor elimden çıkarana kadar neler çektim bi daha almam kesinlikle samsungun dokunmatiği hoşuma gitmiyor

kesinlikle katılıyorum.... telefonumda bırıne resım gosteremıyorum... resımler hızla gecıyor ayrıca bırden resım menüsü kayboluyor ... hıc bır sekılde gonderım yapamıyorum sadece resmı duzelt yazısı cıkıyor.... samsung gercekten sorunlu...babamın yenı yıl hedıyesı olmasa coktan satmıştım..kıyamıyorum...

----------Eklendi @ 17:01:17 ---------- Yazıldı @ 16:58:55 ----------

benımde sana önerim 2.2 android froyo işletim sistemine sahip lg optimus me olacaktır. kaliteli ve uygun fiyatı ile sahip olabileceğin en iyi smartphonelardan biri:oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Abi gio derim ben o fiyatlarda veya ace olabilir mını beğki ekran küçük gelebilir:oke:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
Ocean258

Ocean258

Üye
kesinlikle katılıyorum.... telefonumda bırıne resım gosteremıyorum... resımler hızla gecıyor ayrıca bırden resım menüsü kayboluyor ... hıc bır sekılde gonderım yapamıyorum sadece resmı duzelt yazısı cıkıyor.... samsung gercekten sorunlu...babamın yenı yıl hedıyesı olmasa coktan satmıştım..kıyamıyorum...

----------Eklendi @ 17:01:17 ---------- Yazıldı @ 16:58:55 ----------

benımde sana önerim 2.2 android froyo işletim sistemine sahip lg optimus me olacaktır. kaliteli ve uygun fiyatı ile sahip olabileceğin en iyi smartphonelardan biri:oke:

AYNEN KATILIYORUM SANA HEM SAMSUNG KONUSUNDA HEMDE ONERDIGIN TELEFON SUAN PIYASADAKİ EN MAKUL OLANI :oke:

Starsley

Galaxy Mini...

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar lg optimus me piyasada az bulunuyo galiba ben sony ericsson xperia x10 mini pro almaya karar verdim

hoss

hoss

Üye
x10 mini iyi tercih olur :oke:

technoblue

technoblue

Üye
lg optimus me piyasada az bulunmuyor aslında. asıl bu zamanlarda piyasaya çıkmaya başladı. bence bi araştır iyice düşünmeden karar verme.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Bence gio yada x10 mını ama ekran sıkıntı yaratabilir sana göre:aha::ehe

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus meyi inceledim hem Android 2.2 Froyo işletim sistemi olması hemde şarjının uzun süre gitmesi yönünden beğendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt