Sony’den Windows Phone 8 akıllı telefon gelecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony’den Windows Phone 8 akıllı telefon gelecek mi?
Windows Phone 8 işletim sisteminin 29 Ekim tarihi ile yayınlanması ile birlikte bu işletim sistemini kullanan akıllı telefonlar da raflarda ki yerlerini almaya yavaş yavaş başladılar. Windows Phone 8 kullanan en ilgi çekici akıllı telefonlar Finlandiya kökenli Nokia cephesinden geliyor.

Nokia‘dan başka Samsung ATIV S adını verdiği akıllı telefonu ve HTC’de Windows Phone 8X ve Windows Phone 8S adını verdiği akıllı telefon modelleri ile karşımıza geldi. Windows Phone 8 işletim sistemini kullanan akıllı telefon sunup sunmayacağı merak edilen üreticilerden bir tanesi de Sony olmuştu.

Japonya kökenli akıllı telefon devi Sony Google’ın Android mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Xperia olarak adlandırdığı modellerle pazarda yer alıyor. Firma daha önce ki aylarda Windows Phone 8 akıllı telefon üretip üretmeyeceği ile ilgili soruya hayır cevabını vermişti.

Bazen firmaların yalanlamalardan sonra yalanladıkları bilgilerin gerçek olduğuna şahit olmuştuk. Ancak Sony‘den tekrar Windows Phone 8 akıllı telefon sorularına hayır cevabını verdi. Cevabın sahibi ise Financial Times Deutschland‘a röportaj veren Sony Mobile satış şefi Dennis van Schie oldu.

MAXICEP

acuxx

acuxx

Üye
:tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence gelmez ama neyse

Haber için :tşk:

Kerim.336

Üye
Gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt