Haber Sony'den iPhone 6'ya Gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Son düzenleme:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Yalnız benimde pc ile sorunum var. Çektiğim 4K ve TimeShift videoları pc randımanlı oynatamıyor, hep takılıyor. Telefonda izlerken sorun yok ama pc zorlanıyor. intel i3 çift çekirdekli 2,5 GHz işlemci, 4 gb ram ve 1 gb nVidia grafik kartı var ama gücü yetmiyor galiba.

Son düzenleme:
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Elimizdekilere şükredelim :D

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
insanlar pahalı cihaz alır biz eski cihazları ;)
Şuan E7 kullanıyorum ihtiyacımı görüyormu? idare eder ama mutluyum buda bana yeter :D

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7 ve Cihanî Sultan
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yalnız benimde pc ile sorunum var. Çektiğim 4K ve TimeShift videoları pc randımanlı oynatamıyor, hep takılıyor. Telefonda izlerken sorun yok ama pc zorlanıyor. intel i3 çift çekirdekli 2,5 GHz işlemci, 4 gb ram ve 1 gb nVidia grafik kartı var ama gücü yetmiyor galiba.
grafik yongası acaba ne
sadece 1 gb olması 4k oynatır oynatmaz demek için yetersiz siz bana gpu nun isimini söyleyin eğer laptop ise direk model numarasını verin ben internetten onun gpusunu bulurum

enes-1907

enes-1907

Üye
Amacım polemik yaratmak degil. Sony'nin yaygın olmadığını vurgulamak. Sony Xperia SP kullandım hic memnun kalmadım.
sony'nin yaygın olmaması kalitesiz telefon olduğunu vurgulamaz.
Samsung çok satıyorda noluyor hali içler acısı
okadar diyosunuzda almanyada samsung kadar sony var nerdeyse türkiyede bilmiyorum ama burda çok satılıyor
arkadaşlar olaya at gözlüğü ile baktığı için sadece türkiye'yi hesaba katıyor.Arkadaş senin dediğin gibi her ülkede farklı telefon daha çok tercih edilir :))

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7 ve 0MG90
heathrow

heathrow

Üye
sony'nin yaygın olmaması kalitesiz telefon olduğunu vurgulamaz.
Samsung çok satıyorda noluyor hali içler acısı
arkadaşlar olaya at gözlüğü ile baktığı için sadece türkiye'yi hesaba katıyor.Arkadaş senin dediğin gibi her ülkede farklı telefon daha çok tercih edilir :))
Müthiş bir mesaj. İnanılmaz tespitler. Harikulade. Banane ya hepsi aynı bu firmaların. Nasıl daha fazla kar ederim nasıl daha fazla satış yaparım nasıl müşteriyi daha çok öperim hesabındalar.

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7

Üst Alt