Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalnız benimde pc ile sorunum var. Çektiğim 4K ve TimeShift videoları pc randımanlı oynatamıyor, hep takılıyor. Telefonda izlerken sorun yok ama pc zorlanıyor. intel i3 çift çekirdekli 2,5 GHz işlemci, 4 gb ram ve 1 gb nVidia grafik kartı var ama gücü yetmiyor galiba.
Son düzenleme:
Cihanî Sultan
Üye
Elimizdekilere şükredelim
ilyas_0177
Üye
insanlar pahalı cihaz alır biz eski cihazları
Şuan E7 kullanıyorum ihtiyacımı görüyormu? idare eder ama mutluyum buda bana yeter
Yalnız benimde pc ile sorunum var. Çektiğim 4K ve TimeShift videoları pc randımanlı oynatamıyor, hep takılıyor. Telefonda izlerken sorun yok ama pc zorlanıyor. intel i3 çift çekirdekli 2,5 GHz işlemci, 4 gb ram ve 1 gb nVidia grafik kartı var ama gücü yetmiyor galiba.
grafik yongası acaba ne
sadece 1 gb olması 4k oynatır oynatmaz demek için yetersiz siz bana gpu nun isimini söyleyin eğer laptop ise direk model numarasını verin ben internetten onun gpusunu bulurum
arkadaşlar olaya at gözlüğü ile baktığı için sadece türkiye'yi hesaba katıyor.Arkadaş senin dediğin gibi her ülkede farklı telefon daha çok tercih edilir )
sony'nin yaygın olmaması kalitesiz telefon olduğunu vurgulamaz.
Samsung çok satıyorda noluyor hali içler acısı
arkadaşlar olaya at gözlüğü ile baktığı için sadece türkiye'yi hesaba katıyor.Arkadaş senin dediğin gibi her ülkede farklı telefon daha çok tercih edilir )
Müthiş bir mesaj. İnanılmaz tespitler. Harikulade. Banane ya hepsi aynı bu firmaların. Nasıl daha fazla kar ederim nasıl daha fazla satış yaparım nasıl müşteriyi daha çok öperim hesabındalar.