berkoto38
Üye
aynen katılıyorum kardeşimSen Git 2-3 tl Ver Yok Güç Tuşu Bozuk Yok Bükülüyor.
Apple Sony'nin Yarısı Kadar Olamaz Kalite + Tasarım Müşteri Memnuniyeti.
aynen katılıyorum kardeşimSen Git 2-3 tl Ver Yok Güç Tuşu Bozuk Yok Bükülüyor.
Apple Sony'nin Yarısı Kadar Olamaz Kalite + Tasarım Müşteri Memnuniyeti.
İşte bu insanları anlamak zor, kafa yorma hiç bunlara, anlamıyorlarkardeş zenin sony ye ne düşmanlıgın var her yeze yazıp duruyon
ayrıca sony ye sen kimsin diyen teknolojiden anlamaz
Demek istediğim:kardeş zenin sony ye ne düşmanlıgın var her yeze yazıp duruyon
ayrıca sony ye sen kimsin diyen teknolojiden anlamaz
''Yapamıyor'' demiyorum, satamıyorken böyle gönderme yapması kendini küçük düşürmekten başka bir şey değil.
Satmadığını nerden biliyorsun Dünyada ki tek ülke Türkiye miDemek istediğim:
Sony Markasıyla Ne Derdin Var Kardeşim ?Satıyor mu satmıyor mu şu elinizin altındaki internetle bakabilirsiniz.
Üstelik şu "para alıyor" muhabbeti ayrı bir konu zaten.![]()
Sony düşmanlığının nedeni bi söyle çevremde çok kişide sony var ama lg sadece abimde var g2 çok güzel telefon bence, senin lg fanligina kızan yok sonyi her firsatta kötülemene kızıyorlar.Satıyor mu satmıyor mu şu elinizin altındaki internetle bakabilirsiniz.
Üstelik şu "para alıyor" muhabbeti ayrı bir konu zaten.![]()
Binlerce TL verip mağdur olanların sayısının olduğundan fazla olduğu için Sony'e düşmanlığım oluşmuş olabilir. Sadece ısınma sorununun üzerinden konuşmuyorum. Garantisi olsun, kasa açıklığı olsun, lens kayması olsun, su geçirmesi olsun, yamulması olsun vs. Son serilerde düzelmiş olabilir ama bu sorunlardan mağdur olan insan sayısı çok fazla. Bu yüzden de düşmanlığım var Sony'e karşı.Sony Markasıyla Ne Derdin Var Kardeşim ?
LG fanı değilim. G3 kötü bir telefon. Bunu LG fanı demez ama dürüst olmak gerekirse G2'ye laf ettirtmem root rom işleri haricinde. G2 başarısız bu konularda. Binlerce TL verip mağdur olanların sayısının olduğundan fazla olduğu için Sony'e düşmanlığım oluşmuş olabilir. Sadece ısınma sorununun üzerinden konuşmuyorum. Garantisi olsun, kasa açıklığı olsun, lens kayması olsun, su geçirmesi olsun, yamulmaları olsun vs. Son serilerde düzelmiş olabilir ama bu sorunlardan mağdur olan insan sayısı çok fazla. Bu yüzden de düşmanlığım var Sony'e karşı.Sony düşmanlığının nedeni bi söyle çevremde çok kişide sony var ama lg sadece abimde var g2 çok güzel telefon bence, senin lg fanligina kızan yok sonyi her firsatta kötülemene kızıyorlar.
Tamam son partide o sorunlar giderildi. Belki Apple'da bir dahaki partide düzeltecek.Satmadığını nerden biliyorsun Dünyada ki tek ülke Türkiye mi
Yok kasa açıklığı yok lens kayması yok ısınıyor son parti üretimlerde onlar düzeltildi son güncellemede de ısınma düzeltilmiş plastik diye ısınmadığını sanıyorsun para falan mı alıyorsun ne bu sony düşmanlığı?
Ben apple a laf etmedim sadece 3200 lira veriyon yamuluyo bu arada lg g3 o kadar kötü değil 2 k ekran ve pil sorunu var he o konuda g2 ye bende laf ettirmem o paraya o kadar özellikli telefon (g2) alcaksın bide laf mı edeceksin heTamam son partide o sorunlar giderildi. Belki Apple'da bir dahaki partide düzeltecek.
benim senden ricam iyiye iyi kotuye kotu demen he sony nin teknik servisi kotu falan haklısın her telefonun kötü özellikleri var tavsiyem biraz objektif (doğru mu yazdım ki
) olman iyi akşamlargördermenin gereksiz olduğunu izah etmek istemiştim konu lg sony arasında değil (zaten ben samsung fanıyım) sony bükülen kısımını yan çerçeve olarak göstermiş ve bizim ki de bükülüyor ama fabrikada diye gönderme yapmış eğer sen iphone gibi bükülen bir telefonun olsaydı okey ama zaten iphonunda kenarları fabrikada bükülüyor (üretiliyor anlamındaBiraz dünyaya açılın isterseniz.Sony nin LG ve birkaç firmadan daha iyi pazar payı var.

)
Diğer markalar önce kendilerini adam etseler de öyle bulaşsalar çok güzel olacak.Apple yıllardır inanılmaz başarılara imza atıyor.Diğer tüm markalar önce kendini ispatlasın.Samsung dalga geçsin anlarım adamlar piyasanın birincisi.Ama sonymiş htcymiş asusmuş...fasulyeden android üreticileri.
Öyle deme kardeşim bu konudan acı bir tecrübe ile haberi olan şu an yüzlerce kullanıcı var bakalım onların durumu ne olacak. Cepte dahi eğilen resimlerle dolu şu an internetSankia herkes telefonu alıcak , 3000 tl verdiği telefonu bükmeye çalışacak![]()

Bu sene apple , ince yapıcam diye tasarımı bozdu , su geçirmez derken telefon büküldü .Öyle deme kardeşim bu konudan acı bir tecrübe ile haberi olan şu an yüzlerce kullanıcı var bakalım onların durumu ne olacak. Cepte dahi eğilen resimlerle dolu şu an internet![]()